Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dosc bycia prosta

Poradźcie mi. Mam proste wlosy. Czy mam zrobić trwala?

Polecane posty

Gość dosc bycia prosta

Pewnie napiszecie, ze nie, ze to super miec proste wlosy, a trwala byla modna w latach 80 i tylko wiesniary ja robia. Mi proste wlosy sie bardzo podobaja, ale nie pasuja mi. Mam owalna twarz i troche wysokie czolo, grzywek nie znosze. Jak ogladam sie w lustrze gdzies w skleie to sie zalamuje, inne dziewczyny maja ladnie dobrane fryzury ktore dodaja im uroku, a mi moja odejmuje. I nie jest to kwestia ciecia, bo nie zlicze ile fryzur mialam na glowie. Mysle zeby zrobic trwala, lekka i na bardzo grubych walkach. Nie chce miec sprezyn ale delikatne fale cos jak te modelki z allegro http://allegro.pl/item425815623_japan_style_od_asiaticglamor_sukienka.html

zapytaj fryzjea czy ci wyjdzie takie cos - ale idz do naprawde dobrego fryzjjera wszystko zalezy od wlosow

Wiesz ja też mam proste i dla urozmaicenia chciałam sobie strzelić trwałą, bo bardzo ładnie mi w kręconych (a nie chcę za często traktować włosów lokówką) i każdy mi odradził... Nawet koleżanka fryzjerka. Powiedziała, że choć mam długie włosy to mi się bardzo skręcą i trwała niszczy, nawet ziołowa.

Gość nononnon
Nie rób tego!!!! będziesz żałowała!!! ;(

Gość dosc bycia prosta
Ehh :( Myslalam zeb nie robic na calych wlosach tylko tak od wysokosci brwi. Nie o to chodzi ze mi sie znudzily proste, tylko one mi kompletnie nie pasuja ;( Slicznie mi w lekkich falach, ale nawet jak zrobie lokowka to mi sie prostuja po czasie

Gość dosc bycia prosta
Jak widze prste wlosy u modelek to jestem zachwycona, slicznie wygladaja nawet bardzo dlugie, ale ja okropnie :(

Gość dosc bycia prosta
Uppp moze jest tu fryzjer?