Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gffd

Amstaffy, pitbulle i inne mutanty

Polecane posty

Gość gffd

Ludzie, weźcie z tymi psami! Powinien być zakaz rozmnażania tych mutantów, ale moda jest i wszyscy debile je chcą :/ I jakie brzydkie to jest...

Zgadzam sie, wiekszosc ludzie bierze te psy dla szpanu i nie ma zielonego pojecia o ich wychowywaniu, wystarczy isc do schroniska i zobaczyc ile ich tam jest...

Gość Piotruś Ban już w domu
Niektórzy lubią mieć w domu fetor psich szczochów albo gówna w kuwecie :o A już najlepiej jak jest kilka kotów albo psów, smród do potęgi I syf i kiła na podwórku, że sąsiedzi sie wstydzą :D

Gość OGOG
amstaff jest śliczny i mozna go wychować;)

Teraz już chyba ludzie bardziej przejrzeli na oczy ale kidyśto była tragedia. Nie wiem jak można trzymać w domu psa który w każdej chwili może się na nas rzucić :O

Gość gffd
Na moim osiedlu roi się od tego. Już nawet nie mówią o kagańcu - one chodzą bez smyczy! I rzucają się na małe psy, które nawet nie zwaracają na te bestie uwagi. Ile razy słyszałam o zagryzieniach... :(

Gość Piotruś Ban już w domu
GFFD 100% poparcia ode mnie :classic_cool:

Gość takie psy powinny
być zgarniane przez policję od razu na ulicy. Jak własciciel ma książeczkę rodowodową takiego psa, zaśw o szczepieniu i ukończonym szkoleniu to ok, jak nie ma ( a 99% nie ma) to dziękuję, pies od ręki wędruje do schroniska . Nie jestem jakimś potworem, wiem, że te psy bedą cierpiały ale pozwalanie na niekontrolowaną hodowlę takich psów to jak wypuszczenie na ulice przedszkolaków zaopatrzonych w naładowane karabiny. Nie wspomnę, zę te psy czesto sa prowadzane bez kagańców przez dzieci w wieku szkolnym. ZGROZA!!!!!!!

Gość co roku ten sam topik
zastanawiam sie czy ktos z was mial z takim psem kontakt kiedys, choc raz??

Gość jasne niebezpieczne rasy...
bo tygrys to dzikie zwierze nienawykle do kontaktów z czlowiekiem. pies jest taki jakim go sobie wychowasz. jak go dres wychowuje to psu ma prawo odbic. jak sie psa traktuje odpowiednio to wyrasta taka mega-ogromna przytulanka :)

ludzie uwielbiaja sie wypowaiadac na tematy o ktorych nie maja pojecia, to mam na mysli. ja swego czasu mialam buldozka francuskiego, ktory nawet jakby chcial zaatakowac to za bardzo nie mial czym,a ludzie na mnie krzyczeli na ulicy zebym mu kaganiec zakladala,bo to grozna rasa:O

kiedyś była moda na rottweilery .....najlepsze są te młode mamuśki w dresach - jedną reką prowadzi wózek a w drugiej smycz i amstaff bez kagańca :o

Broń w odpowiednich rękach też nikomu nie grozi jednak na jej posiadnie trzeba mieć pozwolenie. Wejście w posiadanie takiego psa powinno wiązać się z tym samym co z posiadaniem broni, powinny być wydawane odpowiednie zezwolenia.

Gość M A R I T K A
ja mam amstaffa i jest kochany:) traktowany jak członek rodziny:P te pieski są śliczne i takie pocieszne

Gość srata tata tata taa
nie znam wiekszego przytulaka niz moja 8 letnia suka. Staff -zeby nie bylo nieporozumien.

Gość M A R I T K A
takiego psa trzeba sobie wychowac, sory ale to nie jest rasa psa dla bezmózgów...nie odpowiada wam to chodujcie sobie kundelki

to jest chyba tak,ze jak sie odwazysz, zechcesz poznac, zainteresujesz sie, poczytasz, spotkasz ludzi ktorzy maja takie psy(normalnych ludzi) to sie zakochasz ;) a jak nie, to jest nastawiony anty.

Wrzuciłem frazę "amstaff pogryzł" w google http://www.google.pl/search?hl=pl&lr=&sa=X&oi=spell&resnum=0&ct=result&cd=1&q="amstaff+pogryzł"&spell=1 Pona 10 stron wyników .. I fraza "pitbull pogryzł" http://www.google.pl/search?hl=pl&lr=&sa=X&oi=spell&resnum=0&ct=result&cd=1&q="pitbull+pogryzł"&spell=1 to samo więc ku.rwa nie wmawiajcie mi że nie ma problemu. :o

Gość beznadziejneeeeee
Ja spaceruję ze swoim jamniczkiem, i tu nagle ni z tego ni z owego rzuca się na niego jakiś TAKI "pies" :/ Gdyby nie był na smyczy to boję się myśleć...