Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oczar

najlepsze kosmetyki do 10 zl!!wpisujcie

Polecane posty

Gość wazelina 199
:P

Gość sibi
hydrolaty i oleję do twarzy,naturalnie i tanio

Gość silent_angel
Timotei ogorkowy 2w1

moj typ: wazelina kosmetyczna malinowa 3,50 zl plyn afronis 5 zl olejek rycynowy 100g ok 5,50 zl punktowy zel antybakteryjny dermoniz 9,50 zl podklad miss sporty so matte 9 zl dwufazowy plyn do demakijazu oczu ziaja 5, 50 zl pasta cynkowa 1,70 zl masc z witamina a 2,20 zl masc ichtiolowa 1,70 zl natura silk odzywka regenerujaca do wlosow 7 zl peeeling enzymatyczny ziaja nuno przeciwko pryszczom ok 6,50 zl maska z zielona glinka ziaja nuno ok 5,50 zl i to chyba tyle z wyprobowanych

Gość mawronka
najlepszy blyszczyk do ust nivea ok 11 zl sie nie oplaca pierdol kupowac po 4zeta bo usta sie lepia a po tym nie

do Miłości - co to za plyn afronis? a z mascia ichtiolowa sie zgodze - wlasnie mam na twarzy, tzn na pryszczu ktory zaraz zniknie :D

Gość hellonasty
pomadka nivea - ok. 6zl

Gość mawronka
a masc ichtiolowa jak nakladacie to czy zaklejacie ja plasterkiem?

plyn afronis mozna uzywac na tradzik-odkaza i ma dzalanie bakteriobojcze, poza tym wysusza.Powinno uzywac sie go na miejsca chorobowo zmienione jedank ja od czasu do czasu uzywm na cala twarz:)rewelacyjnie oczyszcza

Gość sibi
noi mydło arganowe polecam,hydrolaty jako tonik a olej konopny używam-nawilża i odżywia bo zawiera witaminy i potrzebne aktywne składniki,jojoba też jest dobra.olejki można dobierać w zależności od typu cery,i 0 w niej chemii

w ciagu dnia jak mnie nikt nie widzi to punktowo na pryszcza - lepiej dziala. A jak mam taka bolaca gule, to tez czasami na cala noc - wtedy zaklejam bo szkoda mi mazac poduszki :) Ale ogolnie rzadko mi cos wyskakuje, a jeszcze nie zdazylo mi sie zeby w tym samym miejscu gdzie sie nia smarowalam. No i duzy plus ze nie ma blizn jak po zwyklym wyciskaniu.

Gość mawronka
aa i jeszcze jak masz taka ''gule'na twarzy i jak zakleje na caly dzien i noc to rano przejdzie???

Gość mawronka
tzn.na tyle zeby do ludzi sie pokazac ;)

Gość sibi
a do syfków polecam też olejek eteryczny z drzewa herbacianego-działanie przeciwgrzybiczne,antybakteryjne,przeciwzapalne.stosowanie miejscowo.ja jeszcze jak co wyskoczy stosuję olejek a zamiast toniku przecieram twarz naparem z nagietka

Gość Antii
masc ichtiolowa chyba musze kupic;p Bo czasem mi cos wyskoczy:D a skoro mowicie ze dziala;p

mawronka - mi przechodzi :) jak jest taka bolaca gula to ja nie wyciskam tylko smaruje na noc, a rano juz sie slicznie da wyciaskac, w sumie to przy scieraniu tej masci samo mi wyplywa - wtedy myje twarz, kremik, czasami podklad albo i zwykle nie i jest oki :)

o tej masci powiedziala mi mama - uzywala jak byla nastolatka, bo jak byla juz w moim wieku (23) to juz nie miala pryszczy :D

Gość sibi
a mam pytanie jaka jest ta maść z wit a??

Gość Antii
czyli pryszcz nie znika ale tak jakby szybciej rosnie?

Gość mawronka
dzienki za rade;ja kidys mialam ja ;na plecy stosowalam to pamietam tyle ze jak przeszlo to nie mialam blizny ani przebarwienia ;ale mialam wtedy to kleilam trzy dni chyba dobra;jutro ide do apteki i musz na twarzy porzadek zrobic bo czuje ze bedzie zle;bardzo ;(((

Gość sibi
a tormentiol co powiecie ok.7 zł.Preparat zawiera wyciąg z pięciornika, ichtiol, tlenek cynku, boraks o działaniu ściągającym, wysuszającym, przeciwbakteryjnym i przeciwzapalnym, przyspiesza gojenie się ran.

Antii - no wlasnie jakos tak... Bo jak ja mam taka bolaca gule (tylko taka mi sie robi raz na jakis miesiac, a reszta twarzy gladka) to jak nie posmaruje to mecze sie z tydzien. A tak to jedna, 2 noce, sam wyjdzie i przynajmniej nie boli, i naprawde nie ma tego sladu hehe"duszenia" tego obrzydlistwa, tylko slicznie sie goi :)

Gość sibi
co do maśći dobre są jeszcze:majerankowa,nagietkowa

Herbata z majeranku jest podobno dobra na przeziebienie. Ja nie probowalam ale jedna lekarka nam na zajeciach baaardzo polecala :D

Gość mawronka
ooo tak majerankowa jak masz katar i tak szorujesz nos ze caly czerwony i skura oblazi w srodu ;to jest dobra

Gość zamulonaaa
mleczko kokosowe ziaja półlitra do kąpieli 6 zł kawowo-śmietankowy olejek do kąpieli i pod prysznic Joanna Naturia -9 zł- CUDO!!!!!