Gość Dominika 1979 Napisano Sierpień 31, 2008 Czy ktoś wie gdzie przez internet można kupić damskie wygodne ciepłe majtki ? dziękuję ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fhgfjfk Napisano Sierpień 31, 2008 allegro ?? bon prox ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tatinka Napisano Wrzesień 5, 2008 Najlepsze w tryumfie takie z nogaweczkami, białe - kiedy w zimie jestem w spódnicy zawsze takie noszę - super fajne, ciepłe i wygodne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość góralska kasia Napisano Wrzesień 15, 2008 od dziś noszę ciepłe majtki - u nas w Zakopanem bardzo zimno- Tryumf z nogaweczkami bardzo wygodne i ciepłe !! Która też już nosi ? pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rudzielecrudy Napisano Wrzesień 15, 2008 Jutro zakładam jeśli będzie tak zimno jak dziś - czy u Wajuż grzeją w kaloryferach - pozdrowienia z Krynicy - acha ciepłe gatki mam z Niemiec - wełenka + coś sztucznego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a to moje ulubione Napisano Wrzesień 16, 2008 ja tez juz cieplejsze bawelniane zakupilam, strsznie zimno u nas na dolnym slasku:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Leoncja Napisano Wrzesień 16, 2008 Jutro zakładam ciepłe majty - okropnie zmarzłam !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach