Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Domotto

Masz pytanie dotyczące faceta i chcesz szczerej odpowiedzi?

Polecane posty

Gość uuuupupuppupupu
fajny temat :)

Gość Domotto
jestem ponownie :)

Gość kobieta pomarańczowa
Facet twierdzi, ze nigdy do mnie nic więcej oprócz koleżeństwa nie czuł. Ale zagląda mi głęboko w oczy, gapi się na mnie w ogóle straszanie, widzę, ze gdy np. z innym tańczę, chodzi niespokojnie. Co mu jest? :)

Gość kobieta pomarańczowa
Domotto , jesteś?

Gość Domotto
kobieta pomarańczowa. Skoro tak jasno Ci mowi że nic nie czuje to nie czuje.

od roku narzeka na robotę, ale jej nie zmienia. Generalnie frustracja, że nie może sie wykazać i sie tam nudzi. Jak go zmotywować do zmiany?

facet zostawil mnie dla innej.. bylo swietnie.... nic na to nie wskazywalo ze jest zle.. i nagle powiedzial ze nic nie czuje!! i ze to koniec. ta inna byla laska z pokoju obok ode mnie z akadmika. poznal ja 10 dni wczesniej. zostawil mnie od tak. jeszce mi wykrzyczal czemu ja mam wogole do niego pretensje... ze o co mi chodzi.... przeciez nie przespal sie ze mna... nie wykorzystal mnie wiec o co ja moge miec pretensje!! teraz lata zmienia laski jak rekawiczki... czasami mam wrazenie ze znalam zupelnie innego czlowieka... ale mmo to ciagnie mnie do niego;/ tak bym chciala byc w jego ramionach..........

Gość To ja tez bardzo prosze o odp
Co rozumie facet przez to jak mowi ze nie widzi sensu bo nie ufa a za 2 dni dzwoni i blaga o spotkanie a na spotkaniu twierdzi ze jak jest bez kobiety to tak jak by byl bez polowy siebie. A i dotego twierdzi ze ta kobieta nie jest jego kobieta tylko znajoma a spotyka sie z nia od roku.

Gość Lekko zaciekawiona tematem
Domotto jestes tu?

Gość Czy nadal kocha
Facet mówi, że mnie kocha. Jak się widzimy jest czuły itd. Codziennie pisze, dzwoni, ale spotykamy się tylko trzy, góra cztery razy w tygodniu bo resztę dni spędza z kumplami. Czy to znaczy, że mnie nie kocha i kumle są ważniejsi, czy po prostu tak ma? Acha..jesteśmy ze soba od roku.

Gość Domotto
złośliwa >> pozdrawiam. :) szczałka >> boi się. Mało który facet (chyba że jakiś lekkoduch) rzuca stałą pracę by szukać nowej. Prawdopodobnie nic z tym nie zrobisz. nmarzycielka >> a jakie masz pytanie? To ja tez bardzo prosze o odp >> potrzebuje kobiety i z tym nie klamie, ale akurat nie Ciebie. czy nadal kocha >> facet nie widzi miłości w ten sposób że skoro kocha to musi spędzać z kobietą cały swój wolny czas. Odrzucona >> gapienie się to za mało. Robi coś w tym kierunku?

dlaczego on wszytko do seksu sprowadzil... bo mnie nie wykorzystal .... przeciez nie tylko o to chodzi.. sa uczucia... tylko mi nie odpisuj bo to facet..:(( dlaczego przez caly okres zwiaku dbal o mie dawal tyle z siebie, staral sie , przejmowal sie mna .. nami... a nagle cos mu odbilo on stwierdzil.... ze mnie nie kocha. ??????????????????????/ nagle z dnia na dzien... bo sie zuje jak sie w zwiazku psuje... a ja nie czulam..... nic...

Gość To ja tez bardzo prosze o odp
Domotto - dzieki. Z tym ze to ja cos tam przeskrobalam on niby zerwal a potem po 2 dniach zadzwonil i blagal o spotkanie a na spotkaniu powiedzial ze jak odeszlam to on stracil polowe siebie i zebym wrocila. To jak myslisz do nie do mnie czy jak?

Gość Lekko zaciekawiona01
Domotto powiedz mi co mam myslec. Bylam z chlopakiem i po 3 latach on mnie zostawil i bardzo to przezylam Po roku zaczal dzwonic, pytac co u mnie, zawsze pamieta o moich urodzinach, czasami chcial sie spotkac niby pogadac jak przyjaciele. Nie rozumiem. Ja juz go nie kocham a on nadal szuka kontaktu. Co ty o tym myslisz?

Gość Lekko zaciekawiona01
Domotto hop hop (za 15 min koncze prace i bede musiala isc bez twojej cennej odpowiedzi):

Gość pomrańczka
Powiedz mi, jak powinien zachowywać się facet po tym, jak się od koleżanki dowiedział, że ta jest w nim zabujana. W tym sesnsie, że oni od czasu do czasu spotykają się w grupie znajomych. jak według Ciebie powinien sie do niej odnosić: ostożnie, (bo może sobie robić nadzieję) , być miłym, nawet bardzo (żeby...tu nie wiem dlaczego). Jak Ty byś się zachowywał?

Gość Kalina 24
Znamy się rok czasu. Na początku byliśmy na stopie koleżeńskiej. Byl z moją przyjjciółką, a teraz jesteśmy razem. Sypiamy ze sobą. Rozawiamy prawie codziennie. Ostatnio dzwoniłam i pisałam nie pdzwonił i nie oidpisał. WKUrzyłam się i napisałam mu, że już nie zadzwonię i nie napiszę. DZwonił do mojej przyjaciółki i powiedział, że mam fochy, że zadzwoni do mnie jak mi przejdzie.Chcę sprawdzić czy w jakiś sposób mu na mnie zależy. Mam zadzwonić pierwsza czy czekać na jego jruch????

Gość ememensy
Witam. Pytania skierowane do Ciebie: 1)Co bys poczul/pomyślał,na pierwszej randce o kobiecie(która chcesz pocalowac na pierwszym spotkaniu)gdyby odwróciła sie i powiedziała,zebys jej nie traktował jak"lalke"? 2)Gdybys sie starał o kobiete przez długi czas,a ona by Cie ciagle zbywała,wymyslała historyjki,utrzymywałbys z nia kontakt? 3)Co faceci myśla o kobiecie,jesli określaja ja jako"fajną dupe"wybacz dosadnosc 4)Dlaczego faceci chca niezobowiazujacych spotkan?nie chca miec prawdziwego zwiazku? 5)Dlaczego,jesli facetowi proponuje sie tylko i wyłacznie przyjazn,nagle kontakt sie urywa?