Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wydepilowana Krysia

a ja mam takie pytanie...

Polecane posty

Gość wydepilowana Krysia

czym pozbywacie się włochów w miejscach intymnych?? :P Maszynki, kremy, wosk, a może depilator? :o Co wg. Was najlepsze?

Gość Najleprzy depilator ale
jednak stosuje maszynke.

Gość niezapominajka25
Maszynka najlepsza.

Gość wydepilowana Krysia
no tak tylko żeby mieć "gładziutko" trzeba co drugi dzień :o może jakieś kremy cud są?

Gość wydepilowana Krysia
a mówiąc maszynka macie na myśli te jednorazówki tak? czy może elektryczne jakieś? :o bo po tymi jednorazówkami można się pozacinać jak cholera i potem paskudnie to wygląda :P

Gość xcvxcxc
depilator sprawia wielki bol. ja gole sie maszynka z paroma ostrzami co 3 dni

Gość Bardzo mnie ciekawi
depilator:)

Gość Tak depilator boli ale tylko n
na początku. No i pod warunkiem że ma bardzo duże obroty.Jest dobry jakościowo. Przy systematycznym uzywaniu ból znika zupełnie. Chyba że depilator do kitu.

Gość lola15666666666
mnie goli chłop ..;) to nasza gra wtepna

Gość vjhszjvhxj
a mi rosną włosy, znaczy mało ale jednak cos w środku warg sromowych...czym mam je wydepilowac?:O

bylam kiedys na wosku u kosmetyczki, poprosilam o depilacje brazylijska czyli calosc, efekt na ponad 5 tygodni i taka gladkosc ze hoho,polecam, stosuje

Gość Ja kiedys tez bylam
ale bolalo jak cholera. A ta brazylijska to czym sie rozni?

brazylijska to calosc, czyli wlacznie z odbytem, super gladkosc, a hollywoodzka to zostawia sie taki paseczek i tym to sie rozni :)

Gość isisss
Szyszunia666---- a to jest woskiem ? i na całe 5 tygodni spokój ? a i jeszcze ile taka przyjemność kosztuje ;) ?

:) tak, woskiem, cieply wosk zostaje nalozony specjalna lopatka badz tez takim aplikatorem ( nie wiem jak to sie nazywa) po czym naklejana jest na to fliselina, kosmetyczka w tym momencie gladzi to miejsce dlonia aby wosk wsiakl w ta fliselina po czym szybkim ruchem zrywa ten plaster z woskiem, uczucie takie jak bys zrywala plastra, niektorych mocno boli, fakt nie jest to przyjemne ale warto sie poswiecic bo efekt jest naprawde rewelacyjny, ja przy tym 'zabiegu' rozmawiam i zartuje z kosmetyczka aby odwrocic swoja uwage i wtedy mniej boli, jesli chodzi o samo zrywanie i pokazanie tych miejsc ... no to wstyd tzreba zostawic za drzwiami bo niestety trzeba sie wypiac i rozlozyc nogi tak jak kaze kosmetyczka, nie kazda takze robi takie depilacje, zazwyczaj depiluja lechtaczke a odbytu juz nie. U mnie gladkosc pupci niemowlaka utrzymywala sie jakos 5 tygodni, wloski nie wrastaja, nie kluja jak po jednorazowce i naprawde bomba ogolnie, po calym tym zabiegu miejsce depilowane jest czyszczone z resztek wosku wacikiem nasaczonym olejkiem , nastepnie balsam lagodzacy, przez 1 dzien utzrymuje sie zaczerwnienie, moj facet chodzi ciagle napalony bo ja prawie zawsze gladka, zreszta doznania sa fajniejsze szybciej sie dochodzi :) koszt zalezy gdzie.. ja placilam za wosk pach, calych nog, bikini brazylijscie i brwi 135 zl, wiec mysle ze sama brazylijska okolo max 50 zl :) nie zawsze jednak korzystam z uslug kosmetyczki, czasem w domu robie sama ale kremem no i niestety ale efekt krotki ale na pierwszych 5 dni zadawalajacy :)