Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BRZYDULA NOSATKA

CO MAM ZROBIĆ Z MOIM OKROPNIE DŁUGIM NOSEM ?

Polecane posty

Gość BRZYDULA NOSATKA

Myślę już nawet o korekcie chirurgicznej. Mój nos jest tak duży i wykrzywiony, że mi to przeszkadza podczas całowania. Zapuściłam długie włosy żeby trochę zakryć tego gargamela, ale to nie wiele pomaga - on i tak wystaje. Dodam , że jestem niezwykle inteligentną osóbką, mogę wam w każdej sferze życia coś doradzić, ale teraz proszę was o poradę.

Gość sjacbh
wiesz jezeli bardzo ci przeszkadza to dla samej siebie zrob operacje a ile masz lat????

Gość sjacbh
tylko gorzej pewnie z kasa..........moj nos tez jest paskudny dlugi zakrzywiony

Gość ło jezusicku
przestan klamac:P

Gość BRZYDULA NOSATKA
Mam 30 lat No już zaczynam poważnie myśleć o operacji, tylko strach, bo jak się coś nie uda ?

Gość sjacbh
i uwazam zewiele lepiej bym sie czula gdybybyl ladniejszy ja bylabym ladniejsza....wstydze sie go poprostu

Gość sjacbh
hmm wiesz zawsze w jakiej kolwiek operacji jest jakiestam ryzyko ale jest wiele zadowolonych osob.............przeciez to niebylaby pierwsza taka operacja na swiecie..............

Gość finnn
Ja tez mam duzy, zrobisz operacje albo przyzwczaisz sie im wiecje o nim myslisz o tym kompleksie tymbardziej masz wrazenie ze inni na to spogladaja :P a ja juz dawno zapomnialam ze takowy jest :)

Gość sjacbh
powies sobie na nim recznik :classic_cool:

Gość sjacbh
ciekawe ile cos takiego kosztuje.....

Gość po co ci studia
zawsze możesz nim otwierać piwo

Gość BRZYDULA NOSATKA
Ja tam mogę nawet podłogę zamiatać moim, tylko że nie mam czasu i teraz bym musiała już podłogę skrobać łopatą, tak dom przez te kompleksy zapuściłam , smutne

mialam dwie operacje na nos,... mialam dlugi chudy i wogole, nie myslalam o operacji ale musialam ja przejsc bo mialam wypadek samochodowy i mi sie zmiazdzyl... teraz mam wsam raz, nie moge narzekac, najwazniejsze ze jest, jak juz sie zdecydujesz to polecam polanice zdroj, slyna z operacji na calym swiecie, ja za swoj nosek dalam 7000 dwa lata temu, bol masakryczny ale nie zaluje :)

Gość BRZYDULA NOSATKA
żartujesz! ale to chyba za 2 operacje tyle kasują ?

Gość ARACHNOFOBIA
O KURCZE TO JA DO SMIERCI TYLE NIE UZBIERAM...JAKB BYLO 3 TYS ALBO 3,5 TO JUZ LATWIEJ.......................

za 1 operacje ... ale powiem wam tak.. to jest twarz... sa lekarze co robia na 3 kola ale nie gwarantuje ladnego noska a za taka kase i w sprawdzonej polanicy zdroj gdzie slyna z operacji to warto dac, to wkoncu nasze zdrowie ..:)