Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzejka

co to znaczy jak facet

Polecane posty

mowi ze nie chce sie wiazac i powie ze nie bedzie mowil o swoich uczuciach a robi minete?? przy czym nie dostal nic wzamian i wiedzial ze sexu nie bedzie. to co to znaczy? czuje cos do mnie czy nie?

nie i nie ma co dorabiać do seksu światopoglądu. Jak twierdzi, że nie chce się wiązać to NIE KOCHA.

widzielismy sie 4 razy ale dla mnie to milosc od pierwszego wejrzenia a dla niego?? wlasnie nie wiem:( to znaczy ze mam odpuscic?

nie wiem. czasem uczucia przychodzą później, ale teraz ryzykujesz, że ten facet zabawi się Twoim kosztem. i nie oszukuj się na wstępie, że on coś czuje, tylko sam sobie nie zdaje z tego sprawy. takie zagranie to podkładka do powiedzenia po pewnym czasie z czystym sumieniem: "przecież nic Ci nie obiecywałem"

no wlasnie wiem. dlatego sexu nie bylo i nic nie dostal mimo ze bardzo chcialam:( szokda bo fajny jest. to co zrobic? olac i czekac az sam przyjdzie? czy probowac go zdobyc?

nie próbuj go zdobywać, bo tym samym uzna Cię za łatwą laskę i sama wejdziesz mu do łóżka... Szanuj się, bo łatwo wejdziesz w układ z seksem w roli głównej... Może jak go przetrzymasz, to Cię doceni... nie wiem, sama nie do końca rozumiem facetów, oprócz aspektów które znam, bo przeżyłam na własnej skórze :)

no wiem ze 'olanie' go byloby najlepsze ale boje sie ze wtedy on odpusci.. a ja sie przeciez zakochalm...

wiem, że uczucia czasem robią coś z rozumem, ale jeśli nie chcesz być tylko zabawką to odpuść. Jeśli chcesz byle co, byle było, to przecież zawsze możesz z nim sypiać... Tylko autentycznie, jeśli nie jesteś z tych, po których "spływa jak po kaczce", to będziesz potem długo lizała rany...

a moze jednak sie zakochal choc troche i jest jakas szansa na to zeby chcial ten zwiazek???

Gość Rybka zwana W
"ze nie bedzie mowil o swoich uczuciach a robi minete??" pewnie dawno ryb nie jadł i szukał tego smaku.

Gość nowaZuzia
facet to swinia

Gość ...... ......
Andrzejka, ogarnij sie... Pozwolilas, zeby zrobil ci minete koles, ktory nic do ciebie nie czuje? no sorry... Ogarnij sie, bo potem bedziesz gorzko zalowala :(

no ale ja wlasnie mam nadzieje ze cos jednak czuje. powiedzial ze poczekamy i zobaczymy co bedzie.

to po co chcial mi minete robic? w zyciu nie zmusilabym sie zeby robic loda komus kugo nie kocham

Gość ....... .......
Zrobił ci minete, bo niektorzy faceci po prostu to lubia... Nie musial nic do ciebie czuc... facet to nie babka... A poza tym - znasz go tak malo - co to jest - 4 randki??? wrzuc na luz, wez sobie na wstrzymanie...

Gość weronisiax
A ja mam tak...Jestem z facetem prawie 4 m-ce...Czuje do niego bardzo duzo-zreszta nie jestem panna ktora skacze z kwiatka na kwiatek w sumie to nie mam juz na to ochoty bo mam 25 lat i chcialabym powaznego zwiazku...Na poczatku bylo wszystko ok(chociaz to jest w sumie caly czas poczatek...) czulam ,ze jemu zalezy przyjezdzal do mnie czesto itd od jakiego czasu to sie zmienilo-ostatnio powiedzial mi ze nie chce mnie skrzywdzic i nie potrafi na sile zmusic sie zeby mnie kochac(ja tego teraz nie oczekuje) powiedzial ze czuje do mnie wiele-zalezy mu ale moze potrzebuje wiecej czasu...Nie wiem co mam myslec-mi na nim zalezy,nie chcem sie rozczarowac po raz kolejny -kiedy to dam mu ten czas a on po roku stwierdzi,ze mnie ednak nie kocha....Jak dla mnie to strata czasu-sama nie wiem co mam myslec.Nie chcem wymuszac na nikim uczuc bo tak nie wolno-ale glupie jest dla mnie jesli ktos na poczatku juz mowi takie rzeczy to tak jakby bylby pewnien ze nic nie poczuje,albo zmuszal sie do czegos...

4 randki ale pierwsza byla kilka lat temu. teraz zaczelo sie od tego za rok temu zagadal do mnie na gg. i tak spbie gadalismy na gg o dupie marynie. potem on zaproponowal spotkanie. i dopiero teraz nastepne spotkania. na poczatku nic nie chcialam nic nie czulam. ale to sie zmienilo. zakochalam sie. a on twoierdzi ze nie chce nic na stale:( no i bez sensu:( najpierw mnie w sobie rozkochal a teraz nic. czy ktos potrafilby mi to wyjasnic bo ja naprawde nic nie rozumiem:(. na poprzednich spotkachach bylo cudownie i wtedy sie zakochalam. teraz przyparlam go do muru zeby mi powiedzial o co mu chodzi a on mi powiedzial ze nie chce sie wiazac i ze zobaczymy co bedzie ale na razie nie:( . powiedzialam mu ze z seksu nic nie bedzie bo takie mam zasady i tyle no ale i tak zrobil to co zrobil i ja nie zaluje bo bylo fajnie ale problem w tym ze ja chce zwiazek z nim.

czy ktos wie moze czym taki facet sie kieruje i czy jest szansa na bycie z nim? co robic?:(

Gość karlaaaaa
na uczuciowe