Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawda to czy nie

wysocy faceci lubia niskie kobiety a niscy wola wysokie?

Polecane posty

Gość prawda to czy nie

Gość i co z tego beba
a mnie facet tez olal dla takiej karlicy ...:P:D

Gość i co z tego beba
ta polubila zolza nienawidze jej jak mogla 😭

coś w tym jest... ja jestem raczej wysoka jak na kobietę (175) i zawsze wokół mnie kręciło się mnóstwo facetów podobnego wzrostu, a nawet niskich... za to prawdziwych wysokich (powyżej 185) jak na lekarstwo... owszem, przyjaciół, ale żaden jakoś nie myślał o bliższej relacji... to smutne, bo jak widzę babkę \"150 w kapeluszu\" z fajnym wysokim facetem o wzroście ok. 200 to śmiać mi się chce - bo ona wygląda przy nim jak jakiś pokurcz (tylko bez urazy!)

Gość i co z tego beba
pokurcz :D dobre hehe racja ...:o

Gość Matrix...
niskie filigranowe kobietki są mniam mniam ...;) a nie takie duże kłody mające 170 i powyżej.....

Gość karlica ledwo co półtora metra
Mój chłopak ma z górką 2 m - poprzedni miał ponad 1,90 wzrostu. Może coś jest w tej teorii.

Gość umierajaca z rozkoszy ;)
damulka dla mnie to ty jestes smieszna i gratuluje jesli faceta wybierasz pod katem wzrostu bo dla mnie akurat to bylo bez znaczenia ile wzrostu ma moj maz i dla niego podobnie zycze udanego malzenstwa opeirajac sie na kryterium wzrostu ja mam 152 cm maz 185 i pocaluj mnie w 4 litery a zazdroscic to mi mozesz ale dobrego czlowieka jako meza a nie tego ile on ma wzrostu i moze nikt nie myslal o relacji z toba bo nikt nie chce wiazac sie na powaznie z taka pusta babka jak ty wiec zastanow sie nad soba

Gość a ja mam 170 i nie mam nikogo

Gość ddffgfggg
zaklopotana nie, bardzo fajnie musicie wygladac :)

Gość Dariusz78
Czy to jest jakas obsesja Polska z wzrostem, codziennie nowe pytanie o tym ?

Gość you joł
zakłopotana- w sam raz. facet powinien być wyższy :P

Gość jodhjslw
a ja jestem wielka kobyla (179) ale nie jakas gruba, wlasciwie to troche za chuda, a i tak nikogo nie mam:P to smutne, ale dziewczyny z wzrostem modelki wcale nie maja latwo:P i to, ze sie wszytskim podobaja nie oznacza, ze jest im latwo kogos znalezc...

Coś w tym jest:) Ja mam 173 cm, a mężczyźni z którymi się spotykałam lub którym się podobałam zawsze byli mojego wzrostu albo niżsi... wyjątek jeden, ale różnica jakieś 7 cm na jego korzyść;) to chyba niedużo. I w przeciwieństwie do damulki wzrost nie jest dla mnie wyznacznikiem, czy będe się spotykała z kimś, czy nie. Parę lat temu bylam z gościem o 8 cm niższym:) i z tego co wiem, to jakis czas temu ożenił się z dziewczyną, która też jest od niego sporo wyższa:P Moje niskie i drobne koleżanki (wszystkie) mają zbudowanych, wysokich- pow. 180 cm wzrostu mężczyzn... Ale po co analizowac dlaczego tak jest, czy wzrost jest wyznacznikiem, ze związek będzie udany?

Gość gonnnnna catch U
ale zwróćcie uwagę na jedną rzecz... istnieje jeszcze pojęcie średniego wzrostu ;/ przecież laska mająca 165 czy 163 cm nie jest kurduplem, tylko średniego wzrostu dziewczyna. niska to do 160 cm. raczejwysocy nie wolą wysokich tylko średnie ;)

ja mam 160 jestem niska a moj jest wysoki i problemu nie ma..Jak ubiore szpilki to mam jakies 167-zalezy jakie szpile to moj wydaje mi sie wtedy niski i;)

Gość karmeneczek89
no niewiem ja jestem wysoka i u mnie sie to nie sprawdza zawsze miałam powodzenie i u nizszych i u wysokich ...moj narzeczony ma 187 i jest super zbudowany moze jednak wzrost nie ma takiego wiekszego znaczenia jak niektorzy uwazaja?moze sa wazniejsze cechy?moze jednak ci ktorzy obrazaja te niskie lub wysokie same maja jakies watpliwosci co do siebie? przecierz sa rozne gusta jak kobietka ladna zgrabna zadbana usmiechnieta kochana to jakie znaczenie ma wzrost na ktory nie ma sie wpływu?

Gość teresas
ja jestem niski ale podobaja mi sie i niskie i wysokie . To raczej zalezy od ogolnego odbioru czlowieka , a nie wzrostu .

nie prawda moj maz ma 186cm ja 173cm i gardzi niskim kobietami chociazby nie wiem jaka piekna z twarzy byla to jak mi niskzrost to jest po prostu dyskfalifikacja wg niego kobieta powinna miec tak od 170-176cm:)

jennifer8787*** wiesz co jestes karykatura kobiety i uwazaj zeby ktos nie napisal ze taki szkieletor jak ty jest przez facetow dyskwalifikowany pomysl zanim napiszesz ale jak widze zakladane przez ciebie tematu to trudno posadzac cie o myslenie

jennifer8787*** swoja droga ja nie wiem czy ten maz az tak cie uwielbia kocha i tak mu sie podobasz skoro ciagle wstawiasz swoje zdjecia i oczekujesz opinii i j akiegos dowartosciowania a moze on wlasnie toba gardzi ze tak sie tu afiszujesz zeby poczuc sie lepiej??