Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawda to czy nie

wysocy faceci lubia niskie kobiety a niscy wola wysokie?

Polecane posty

umierajaca z rozkoszy ;) sama sie pokaz gruby pasztecie:) ja to interpretuje tak:jak mnie wyzywasz to znaczy ze mi zazdroscisz ,wiec prosze wiecej obelg -bede miala wieksza satysfakcje:P:P:P:)

fgbvcbvc kwestia gustu mi sie ona nie widzi:) hehehe oj jak lubie jak mi dogryzujacie wsprawie wygladu sprawiacie mi coraz wieksza radość:)

Gość umierajaca z rozkoszy ;)
jennifer8787*** jak negatywnie wpowiadasz sie o niskich to tez znaczy ze im zazdroscisz a dalej dyskusji z Toba prowadizla nie bede bo ty masz problem ze soba i swoja psychika a na niezrownowazonych trzeba uwazac i trzymac sie od nich z daleka

Gość umierajaca z rozkoszy ;)
jennifer8787*** P.S. dogryzujacie jak juz to dogryzamy pozdrawiam

Gość karmeneczek89
dlaczego nizsze dziewczyny obrazaja wysokie a wysokie obrazaja niskie pytanie do tych ktore tak robią? chcecie sie w ten sposob dowartosciowac? czy wy nie rozumiecie tego ze i wysokie dziewczyny moga byc fajne i niziutkie tez jak najbardziej ? kazdy ma inny gust kazdy jest inny i tak ma byc

jennifer8787*** skoro twoj maz czy chlopak-nie doczytalam..Gardzi osoba tylko dlatego,że jest nizsza,badz niska to swiadczy zle tylko o nim..Ja nie gardze zadnym czlowiekiem bo nikt mi prawa takiego nie dal.....Ja lubie wysokich facetow,ale zdarza sie ,że niscy sa tez fajni..to zalezy od gustu....Ja jestem niska,ale wysokie dziewczyny tez sa ladne...Na to nie ma regoly...

P.S nie chcialabym miec faceta ktory gardzilby kims tylko dlatego,że jest niski a nie wysoki badz na odwrot....Wspolczuje ci....A co do twojego wygladu i zdjec-bardzo,ale to bardz jestes przecietna.

Gość Wymiarowa
Zapraszam wszystkie niskie, wysokie, puszyste i szczupłe osoby do nowego portalu www.nasz-wymiar.pl Jest to miejsce przeznaczone dla wszystkich niezwykłych osób. Mamy dla Was ciekawe artykuły, forum dyskusyjne, przestrzeń randkową gdzie dobieramy się m.in. według wzrostu lub wagi (każdy znajdzie kogoś dla siebie:D). A w styczniu organizujemy integracyjny wypad na łyżwy. Zapraszam www.nasz-wymiar.pl

Gość poprostudluga
no w sumie ja mam 185 cm wzrostu i jakoś tak mi to przeszkadza, wszyscy się dziwnie patrzą.

Gość hii
hmm cos w tym jest moj ex maz mial 184 macho:) ,teraz jestem z moim kochaniem ma 192 ale jest nieco szczuplejszy:) a ja mam 163:) i kocham szpilki ,ale przy moich chodze na plaskich ,a oni kochaja szpilki i do pracy zawsze mnie woza i odbieraja ,bo sa zazdrosni ,ze tam zawsze w szpilkach hehhe:P

Gość Fajna25
Mądry człowiek to taki co we wnętrze patrzy,ja mam 130 mam 45kg i jestem karlicą ale fakt wady mam krótkie nogi dłuzszy korpus...a zaleta to fajny charakter i buzia he mój gość ma 185 wazy 95kg i jest git,czuje sie jak księżniczka,mamy dziecko,Bogu dzięki zdrowe :) takze nie cm nie kg sie licza a wnetrze.pozdrawiam i zycze dobrego!

Gość wkoncuwkoncu
mam 174 i co mam na to poradzić? moja wina? tak, czuję się za wysoka i przez to nieatrakcyjna. Zawsze lepią się do mnie osobniki niższe i chudziutkie zupełne chucherka... a ja bym chciała wysokiego zbudowanego faceta. Jak ide po mieście w Krakowie to zawsze mijam stada facetów niższych ode mnie... to dziwne tak patrzeć z góry na faceta, co się dzieje z mężczyznami w Krakowie? DLACZEGO JESTEŚCIE TACY NISCY??? TO PLAGA!!!

Gość Wysoka długonoga
Prawdą jest, że panowie lubią przeciętność. Boją się piękna i jakiejkolwiek przewagi (zwłaszcza fizycznej) nad nimi, więc jeśli kobieta jest wyższa, to nie ma dla nich niczego bardziej niebezpiecznego ! Ten ktoś jest często nie do zdobycia, "karlica" jest więc najlepszym wyjściem w takim nieszczęsnym wypadku biedaczka o wzroście 150 cm w kapeluszu i na wysokim obcasie. W ogóle brzydzi mnie taki "Prince", często mam wrażenie, że to nie mężczyzna, ale dziecko. Nie mam skłonności pedofilnych! A tak poza tym kompleks niższości u panów to ciężka sprawa. Dość spojrzeć na polityków PoPiSu. Frustracja, zacietrzewienie, boleść i nie nawiść do każdego, kto ładniejszy i wyższy (również w sensie duchowym, niestety...).

Gość izagość
Niestety to wszystko sie potwierdza , mam 153 cm moj narzeczony 196 cale zycie mam kompleks . Chciala bym byc wyzsza albo zeby on byl jak te kryzelki po 170 cm bo taki by do mnie pasowal ale co zrobic. Kocham go i pomimo ogromnej roznicy 43cm i tak zostanie ojcem moich dzieci ;)