Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jolka Fasolka

opowiem wam o weselu znajomej

Polecane posty

Gość Jolka Fasolka

Gość ainah83
hmmmm...naprawdę ciekawe :D

Gość Endżi Pendżi
otóż znajoma kupiła używaną suknie ślubą w komisie był naprawde bardzo ładna . w dniu slubu gdy ubierały ją siostry zachaczyły zamkiem o jej skórę i zrobiła sie mała brzydka rana . na nastepny dzien w niedziele rano przyszlismy budzic młodych na poprawiny . pan młody wsał lecz ona już nie... nad ranem zmarła ... nikt nie wiedział dlaczego i co było przyczyną nawet sam lekarz ... teraz już wszystko jest jasne ... sukienka była używana ale przez osobę zmarła tak ją w trumnie chowali ... a kiedy rodziła zmarłej nie widziała zakład pogrzebowy ściągnął z niej ta sukie i oddał do komisu ... pech chciał że to moja znajoma ją kupiła ... jednak to prawda ze umarli przenoszą smiertelny jad .

Gość Endżi Pendżi
i to sie stało naprawde ... dlatego ustrzegam przed kupowaniem używanych ciuchów

Gość patillll
juz tą historie gdzieś słyszałam.......

Gość co by to było
naczytała sie babskich gazet i błyszczy...:o

tak, tak, i nie tylko jad ... zza koronki owej sukni wypezly jadowite weze i ukasily pana mlodego ... nie odratowali i jego !!!

Gość aaaaaaee
albo ma sklep z nowymi sukniami i cos kiepso idzie ;)

Gość ** ** * *** ** *** *** *** ***
to jest stara ubran legend. słyszałam ją już kilka razy. dla informacji autora - ubrania używane się pierze/czyści chemicznie, a te w komisach(lub lumpeksach) są nawet podawane dezynfekcji.

Gość tez bym chetnie zglosila
pierze....dezynfekuje...akurat!! pracowalam w taki biznesie i to gowno prawda jest

I morał taki że Panna Młoda sama jest sobie winna :D :P Gdyby wybrała suknie to bym nie była martwa :P

Jest tu jakiś egzorcysta? Doprawdy, przydałby się, bo poziom tych pierdół jakie niektórzy wypisują, niechybnie świadczy o opetaniu przez siły nieczyste:-D

właśnie Laura !!!! proponuję PERSIL na początek :D:D:D podobno zwalcza wszelkie nieczystości ........

Gość tę historię słyszałam
20 lat temu będąc na koloniach. Byłam nią bardzo przejęta, ale tłumaczył mnie wówczas mody wiek. :p