isanka 0 Napisano Wrzesień 2, 2008 jak bylam mała pamietam jak mama kupowala mi pomadki ochronne kokosowe,szukam w sklepach i nie moge znalezc :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość juh Napisano Wrzesień 2, 2008 napewno yves rocher maja kokosowe balsamy do ust-kiedys mialam.niby ziaja teraz ma ale nie widzialam w zadnej drogerii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w rossmannie ziaja jest Napisano Wrzesień 5, 2008 w rossmannie ziaja jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a w jakim miescie w rossmanie Napisano Wrzesień 6, 2008 są juz te pomadki ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ziaja ma kokosowa ja kupilam Napisano Wrzesień 6, 2008 w aptece za 4zł ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
forevergirl 0 Napisano Wrzesień 8, 2008 kupilam tą Ziaje ale totalna porazka no chyba ze na noc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vogijrobjqot Napisano Wrzesień 8, 2008 Fajny jest kokosowy balsam w małym okrągłym niebieskim pudełeczku w H&M za bodajże 10 zł, polecam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jaaaaaaa......... Napisano Wrzesień 8, 2008 w "Yves Rocher" jest cala linia kosmeyków kokosowych ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Little_Miss_Spookiness 0 Napisano Wrzesień 8, 2008 Jak i kilka juz osób polecam Yves Rocher. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
devilangel 0 Napisano Wrzesień 9, 2008 yves rocher, ze 2 lata temu kupowlam, są jeszcze waniliowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dzisdzis Napisano Wrzesień 9, 2008 dzis widziałam kokosową pomadkę ziaji w rossmanie :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość baa ja to juz mam z 20 nicków Napisano Grudzień 6, 2008 ziaja,yves rocher,ostatnio bielenda,ale czasem w zwyklej drogerii mozna znalezc,ja widzialam jakas top choice kokosowa,ale to byla raczej taka wazelina kokosowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miyuki 0 Napisano Grudzień 6, 2008 lovely w rossmanie pomadki ochronnę z bodyshopu joanna sweet fantasy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach