Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna_dziura

jak mam rozumieć takie słowa faceta?

Polecane posty

przy tamtej sytuacji powiedzialam,ze to pierwsza i ostatnia szansa i ze kolejnej nie dostanie i mam zamiar sie tego trzymać, bede zachowywac sie tak jakby go nie bylo w moim zyciu, zero jakiegokolwiek kontaktu i to chyba bedzie dobre...

Gość jolka___
hmmm najwidoczniej - taką głupotę , jaką Ty reprezentujesz powinno się ingorować, ale pytam z czystej ciekawości - masz lekcję informatyki czy siedzisz przed komputerem, bo poszedłeś na wagary ?

Gość hmm najwidoczniej
lata edukacji mam juz za soba a w kieszeni tytul mag:P

Gość jolka___
Macie dziewczęta rację. Okazałam słabość i zniżyłam się do poziomu :)

Gość tyertyert
ja tez dalam 2 szansce i on wie ze trzeciej tez nie dostanie, niedawno przyjelam jego oswiadczyny planujey slub, zobaczymy, faceci to swinie, niegdy nie wiesz jaki numer Ci wywina ;/

Gość hmm najwidoczniej
tutaj wiecie mozecie se poszczekac ale jak jest w zyciu kazdy wie to wy macie zajmowac sie gotowaniem, praniem brudnych majtek itd po prostu taki wasz juz los i nic tego nie zmieni

Gość Diana...
Do "hmmm najwidoczniej"- Musimy zrozumieć gdzie jest nasze miejsce?:D Ale, wiele z nas nie potrzebuje mężczyzn do spełnienia. Ja jestem jednym z przykładów, więc opowiem. Mam mnóstwo przyjaciół, którzy zaspokajają mnie mentalnie ;p Wśród nich jest wielu, o prawdziwej głębi i intelekcie, gdzie tematów do rozmów nigdy nie zabraknie. Do zapokajania seksualnego są inne rzeczy ;p Względy mężczyzn odrzucam, bo nie spełniają moich oczekiwań pod względem myślenia. A chłopaka na jedną noc, na pewno sobie nie sprawię. Dlatego jestem radosna, całkowicie spełniona i mówię szczerze, szczęśliwa, że nie mam potrzeby przygarnięcia do swojego życia chłopca, który po ślubie rozsiądzie się na kanapie przed tv, zgnuśniały, w trzydniowych skarpetkach.. Dlatego "hmmm najwidoczniej", nie możesz być zbyt pewny siebie, bo podobnie do mnie postępuje wiele dziewczyn, i nie jest to wynik feministycznych wpływów, a jedynie tego iż bez mężczyzny, możemy się obejść co nie umniejszy naszego szczęścia i spełnienia:]

Gość jkhggf
takie slowa faceta, podobnie jak inne np. te: nie pasujemy do siebie, sam nie wiem czego cche, najlepiej czuje sie jak jestem sam itp pierdoly oznaczają, ze facet juz nie chce z nami byc. choc moze byc tez tak, ze ma chwilowy taki kryzys tylko i to mu minie, ale to rzadkosc raczej.

Gość hmm najwidoczniej
juz ja widze jak byscie sie bez nas obeszly haha kto by wam domy budowal, zlew naprawial itd itd bez nas zyly byscie w szalasach bez wody i pradu

Gość hmm najwidoczniej
gamoniu mag=mgr

Gość hmm najwidoczniej
eheh tak na powaznie to mam troszke inne poglady ale jakos dzis mnie podkusilo i se porobilem troche jaj z was :P

Gość Szlachecka rzecz niepospolita
No właśnie "hmm najwidoczniej" Jesteście potrzebni jako robole do budowania domów, do napraw I tyle:D Sam sie wkopałeś ciemna maso xD

Gość hmm najwidoczniej
a do przytulenia czy pocalowania to nie??

Chciałbyś! hehe

Czarna dziura:* :D Trzeba od czasu do czasu uświadomić facetów, no nie?:D Ale hmm najwidoczniej wytoczył najcięższe działa! Całowanie i przytulanie! A ja do przytulania mam przyjaciół bo tak bezpieczniej:D

Gość hmm najwidoczniej
chciał bym to uslyszec od Ciebie za 20-30 lat jak sie obudzisz a w twoim lozku poza Toba nie bedzie nikogo ;)

Hah, chłopcze!:D Za 20, 30 lat to ja już prawdopodobnie nie będę żyła!:D Tak więc bye bye wizjo mężczyzn do życia koniecznie potrzebnych:D

Gość hmm najwidoczniej
powiem tak trafi kosa na kamien, bo w zyciu poza podatkami i smiercia niczego nie mozna byc pewnym

Dobrze, już dobrze... Mam 20lat i też żartowałam z Ciebie:D I mam nadzieję że doszliśmy już do wniosku że i mężczyźni i kobiety są równie potrzebni i wspaniali. No nie?:]

Gość hmm najwidoczniej
no raczej z tym ze ludzie teraz jacys dziwni sa i tak naprawde nie chca ze soba szczerze rozmawiac

Gość hmm najwidoczniej
chyba niedoczytalas kilka postow wczesniej, tylko se zartowalem a poglody mam na te sprawy nieco inne

Gość hmm najwidoczniej
poglady

Wiem, bo jedni i drudzy się wywyższają. I kobiety i mężczyźni chcą się okazać tą lepszą grupą poprzez zbluzganie tej drugiej. Ale przeważnie robią to faceci, tutaj, na kafe. Miło że robiłeś to w formie żartu, ale obawiam się że wielu panów uważa dokładnie tak jak pisze. Wierzą w to co mówią. A im bardziej ponizaja kobiety, tym bardziej sa pewni że mają słuszność i dobrze robią. Co do Ciebie, to oby było więcej takich chłopaków:] Pozdrawiam