Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna_dziura

jak mam rozumieć takie słowa faceta?

Polecane posty

Gość hmm najwidoczniej
Najwazniejsze, zeby mowic sobie, co nam się nie pasuje w drugiej osobie zawczasu, a nie czekac na niewiadomo co. Rozmawiajmy ze soba a nade wszystko SZANUJMY sie nawzajem rozniez pozdrawiam

Gość Szucha
Jeśli mu odpuszczasz te sygnały, rób to np. po jakiejś godzinie! Ale nie zawsze, czasem od razu. Chodzi o to by facet wiedział że bez niego sobie świetnie radzisz i też masz swoje życie. I jeszcze tylko jedna sprawa: nie dzwoń do niego sama, nie dawaj sygnałów, nie chciej się spotkać, broń Boże! Ogólnie to przyleci do Ciebie w try miga! Zanim się obejrzysz. Ale kiedy już z nim rozmawiasz to nie możesz też w żadnym wypadku sprawiać wrażenia obrażonej. Musisz być sympatyczna, czy raczej taka jak zwykle, naturalna, ale wydawać się przy tym radosna i nic ponadto z Twojej strony nie może wyniknąć. Żadna inicjatywa. To dobre rady, sprawdzone na milionach;p Powodzenia!:)

wczoraj puszczał sygnały, ale ani razu nie odpuściłam :) a dzwonić i pisać nie mam zamiaru, chciał odpoczynku to niech odpoczywa... trzeba sie przyzwyczajać do mysli, ze jestem sama

czarna - zadzwon póżniej i powiedz tak: byłam wczoaj na całonocnej imprezie u starge kolegi i zapomniałam telefonu - widze tyle nieodebranych polaczen - Stało się coś ??? on zapewne odpowie Nie. no to mu powiedz" aha no to czesc" i sie rozłącz... :P

hehe dziabong dobra myśl, tylko, że jakoś nie mam nie wiem czy odwagi czy checi zeby dzwonić, jakos na chwile obecną nie widze siebie dzwoniącej do niego, za bardzo mnie to dotkneło tylko po cholere on je puszcza, nie wiem zeby mnie sprawdzic, czy zeby uspokoić swoje sumienie, faceci...:o

czarna - nie zapomnij o opisach na gadu :-) " K. dzieki za wczoraj" Z - impra była udana Nad głowami słoneczko... w kalendarzu wrzesien a w sercu maj... cokolwiek a wieczorem - I znów szalona noc z Tobą....

tylko to tej nocy nie zmieniaj do nastepnego popołudnia :-) a potem lece na spotkanie z Tobą....

Gość jfhfgf
puszcza sygnaly bo nie chce tak do konca cie stracic i traktuje cie jak kolo ratunkowe ;) wiesz o co chodzi. tak to ejst jak facetowi na za duzo sie pozwala. to kobieta powinna rzadzic w zwiazku a nie facet.

Gość komputerowiec PC
do mnie nikt nie puszcza sygnałów :(