Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MatyldaK25

Chamstwo młodych matek

Polecane posty

Gość MatyldaK25

Witajcie, od dłuższego czasu obserwuję bardzo niepokojącą rzecz odnosnie zachowania sie młodych matek.One czesto bezkrytycznie zachowują się odnośnie swoich dzieci.Np. branie malego dziecka do restauracji i publiczne karmienie na oczach jedzących tam ludzi obiad. Te wrzaski, ze nawet porozmawiac ze znajomymi nie mozna. To samo dzieje sie czesto w hotelach podczas wakacji. Czy my ludzie bezdzietni nie mozemy spokojnie zjesc lub odpocząc na wakacjach?

Gość zazdroscisz
zrób sobie dziecko to nie będziesz :P inna sprawa dziecko to tez człowiek i ma swoje prawa kiedyś dorośnie:) ty juz chyba nigdy :( dyskryminujesz rodziców tylko za to ze maja dzieci zalosne

Gość ferwff
1/10 tylko za to że niektórzy się nabiorą

Gość MatyldaK25
Rozumiem ,ze dzieci płaczą, są głodne i trzeba je nakarmic, ale na miłość boską branie malego dziecka do restauracji, ktore drze sie w niebogłosy to juz przesada.

Gość zazdroscisz
a co maja je karmić w chlewie bo krzyczą takie sa dzieci i juz :)

Gość MatyldaK25
Nie zazdroszcze im dzieci, tylko są granice. Jak jestem na wakacjach i o 3 w nocy dziecko płacze az do rana to raczej nie po to przyjechałam na wakacje

Gość Martitkaaaaaaa
ferwf --- a w co tu sie nabierac? Dla mnie jako kobiety tez nismacznie jest patrzec na cycki jakiejs baby lub sluchac wrzasku dzieci

Gość gdwfhg
Tezjestem mloda matka i chodze z moim dzieckiem do restauracji, ale nigdy nie zwracalismy na siebie uwagi wrzaskami. Co do karmienia tolekka przesada. Dla mnie jest to obrzydliwe wyciagac cyca i karmic przy udziach. Jezeli chodzi o wakacje to pomysl, ze moze ci mlodzi rodzice tez chcieliby gdzies spedzic wakacje i co wtedy powinni zrobic z dzieckiem???????????????

Gość MatyldaK25
Zazdroscisz, Ty mnie nie rozumiesz ja mowie o skrajnych przypadkach, kiedy tego darcia czlowiek juz nie moze wytrzymac

Gość zalosne samotne kobiety
matko i kto tutaj jest chamski dzieci czy wy

a co to jej wina ze sie dziecko drze?? ona za niego nie mysli a wychodzic tez moze wszedzienie zabronisz jej zalosne :O

oo wlasnie wpis nade mna ahhaha chamskie matki bo dziecko placze przeciez to normalka :D D:D:D nie no....

Gość gdwfhg
Swoja droga wszystkozalezy od wychowania, i dziecka i matki, wiec nie ma co generalizowac.

Gość mamusie tych bachorow
idiotko

Gość MatyldaK25
gdwfhg masz racje, mnie nie przeszkadza to,ze ono płacze od czasu do czasu, ale kiedy będąc na wakacjach jedna młoda mama wzrocila mi uwage,ze nie powinnam muzyki w dzien słuchac, nie rozmawiac na korytazu o godzinie 15

\\hahahahaha wystawiaja cycki ... to sie nie patrz kiego groma zagladasz patrz w swoj talerz :P

Gość Martitkaaaaaaa
mi chodzi o te matki, ktore nie potrafia uciszyc swego dziecka, lub zabrac je w inne miejsce gdzie niekomu nie bedzie przeszkadzac albo karmia je przy obcych ludziach piersia, ja tak robic nie bede i samotna nie jestem, dzieci im nie zazdroszcze, bo dzieci sa tylko slodkie jak sie ich nie ma 24 na dobe, lub jak spia, mam zamiar miec dzieci ale napewno nie bede dawac cyca przy ludziach i nawet nie mysle zeby z nim wychodzic do restauracji

Gość bardziej na wakacje
zasługują właśnie te matki z dziećmi umęczone trudem wychowania niż autorka i jej podobne której nawet zieleń trawy przeszkadza bozze skąd sie biorą takie baby

Gość gdwfhg
Dla mnie karmienie piersia jest bardzo intymna sprawa i uwazam, ze nie powinno sie tego robic w miejscu publicznym.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa skasowali temat o publicznym karmieniu piersia ahhahaahaahha ech ludzie ludzie

Gość MatyldaK25
Jestem tolerancyjna, nie mowię,ze wszystkie młode mamy są takie!!Jest duzo wspaniałych młodych Mam, ktore rozumieją rowniez wolnośco 2-go człowieka, ze ma np. prawo do wypoczynku

Gość zazroscisz
biedne te twoje maleństwo kiedyś będziesz je trzymać pod kluczem bo sie wstydzisz no wiesz chodzę po restauracjach klubach i nigdy nie spotkałam kobiety z cycem na wierzchu tobie sie raz może zdarzyło i od razu podnosisz alarm weź wyluzuj

eeeno nie oburzajcie sie tak,kazdy ma tu swoje racje- autorke rozumiem,bo skoro place za wakacje,to nie chce sluchac ryczenia dziecka po nocach. Z drugiej strony dziecku trudno jest to wytlumaczyc. A że juz sama matka uciszala autorke,to juz gruba rzesada. Tak jak akrmienie przy ludziach,mozna gdzies udac sie na ubocze...

no i dlatego ze nie dasz dziecku piersi w restauracji zacznie sie drzec ahahhaah czyli sama przezyjesz to wszystko o czym mowisz :P

Gość zazroscisz
nie mów ze jesteś tolerancyjna bo tobie nie tylko karmienie piersią przeszkadza ale krzyk i obecność małego człowieczka tez wiec...

Gość Martitkaaaaaaa
moje dziecko napewno nie bedzie pod kluczem ale napewno nie bede z nim chodzic do restauracji czy klubow, to dopiero jest chore, sa odpowiednie miejsca dla dzieci jak np plac zabaw, na spacerek mozna isc wszedzie czy to po miescie czy po lesie

Gość i ja tez ja tez
zgadzam się z autorką.

Gość ja Cie rozumiem autorko
Juz nie chodzi o jakies karmienie, kwilenie, czy cyus... Tylko o regularne wrzaski... No ja rozumiem, ze w autobusie, na ulicy, czy tez na podworku, w parku. Wiadomo!!! Ale czasami czlowiek pragnie chwili ciszy ;) Poza tym jakby tutaj mowa byla nie o dzieciach tylko o zwierzetach to by wszyscy zaraz zaczeli popierac autorke... A wlasciciel nie odpowiada za mysli psa tak samo jak matka za mysli dziecka - jak ktos tu napisal ;) Tak samo jak staram sie, by moje dziecko nie bylo uciazliwe dla otoczenia, tak samo postepuje z moim psem. A wszystko zalezy od ludzi. Po prostu niektorzy mysla, ze sami sa na ytym swiecie i wszystko wolno. No co zrobic. Sa ludzie i taborety :P

Gość Nymfalitka
Kiedys byłam swiadkiem publicznego przewijania dziecka w restauracji, dodam,ze toaleta była.