Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aagatka

kieds wychodzi pierwszy zab

Polecane posty

Gość aagatka

w jakim wieku waszym dziecim wyszedł pierszy zab

Gość miaaaa....23
Mojej córci pierwszy ząbek wyszedł jak miała 11 miesięcy.

Gość ząbki
5 miesięcy i od razu dwa naraz

a moim obu siostrzenicom około 3 mieisaca. jak miała 11 miesięcy miała juz wszystkie zębole

Gość aagatka
my czekamy na tego pierwszego i chciałam wiedziec jak to u was było ale czesciej to chyba tak koło 5 mc

Mój miał przeszło 11 miesięcy :) Jak nie było tak nie było....A jak już zaczęły wychodzić to bywały momenty że od razu po 2-3 zęby.

pierwszy dokładnie w 8 miesiącu i 4 dniu :D:D a dzisiaj juz jest drugi :D:D:D ale bez czopków ani rusz :( dziecko piszczy płacze jęczy zabawianie nie pomaga, ręce nie pomgają nawet zakup huśtawki do domu o kant tyłka, żele tez nie skuteczne ... juz nei wiem co robić? można podawać codziennie syrop przeciwbólowy ? + vibrcol??

mojemu starszemu synowi pierwszy zab wyszedl jak mial 13 m-cy... i gdyby nie to ze zab byl bardzo wyczekiwany (bo dlugo nie wychodzily) i czesto w buzie zagladalam to bym sie nie zorientowala ze dziecku zeby rosna... nie mial zadnych objawow... corka ma 5 m-cy i jak na razie jest bezzebna...

Gość jołki połki
a ile sie wizynają zeby 3 dni, tydzień?

Kilka dni po skończonym 6 miesiącu u Córki.U syna kilka dni po skończonym 5 miesiacu.Za to synek mojej koleżanki miał pierwszego ząbka gdy skończył 2 miesiace.

mojemu znajomemu miesiac temu urodzil sie syn z dwoma dolnymi jedynkami... niesamowite ale i tak sie zdaza jak widac...

mj ma i pol mies. i zebow ni ma. ale slini sie namietnie i gniecie w dziaslach co popadnie.. wiec chyba cos sie szykuje... no wlasnie ile taki zab wychodzi?=?

u mojej malej od momentu stwardnienia dziąseł do pierwszego ząbka mineło 2 m-ce . od nie spania wyjątkowego marudzenia po tyg lekko wyczuwałam wypukłośc na dziąśle i kolejne 3 dni i widziałam ząbka . ale jak się przebija - to dla mojej małej jest najd=gorsze - bo 2 dni przed przebiciem i 2 dni po przebiciu dziecko mi nie pije mleka :( o płaczach itd pisałam wyżej :O ale sa dzieci które tylko lekko marudzą i mają już ząbki- nie wiem od czego zależy bardzo bolesne ząbkowanie :O