Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kurusiowa

Jak po miesiaczce mam wydobywajacy sie sluz

Polecane posty

Gość Kurusiowa

powiedzcie mi jestem po miesiaczce mialam 27-29 sierpnia a mam sluz na majtkach czy moge zajsc w ciaze a mam co 28 dni kochalam sie z chlopakiem nie doszlo do zaplodnienia wytrysku gumka spadla wyciagnelam z pochwy puzniej kochalismy sie nowa zalozylam doszlo do naszych orgazmow jaka mozliwosc zajscia

Gość asdasdas
rany,jak masz dbać o to, zebyś nie zaszła w ciążę, skoro nawet nie potrafisz się po ludzku wysławiać? Policzmy 27 to dzień 1 (masz 2 dni miesiączkę???), dziś jest 3 czyli7 dzień cyklu. Plemniki mogą przeżyć co nieco...hmmm masz szansę :)

Gość zapytajnikowa
hmm ja się kochałam bez zabezpieczenia ale nie kończył we mnie ostatniego dnia miesiączki, dzień pózniej i trzy dni później i też teraz mam śluz eeee i to ma być niby oznaka że mam być w ciązy ,wg mnie to dopieor początek owulacji czy się myle?

Gość Kurusiowa
ale ja mialam wczoraj sluz na majtkach miesiaczke skonczylam 29 juz a wczoraj sie kochalismy i gumka sie zsunela ale nie doszlo do wytrysku a poprzez sluz moglam zajsc?raczej nie co

Gość asdasdas
nie wiem czy wiesz dziecko, ale każda kobieta wytwarza śluz (w mniejszej, bądź większej ilości). Jest to zjawisko w pełni naturalne...i wcale nie oznacza,że jesteś w ciąży.... nie ma to jak dzieci biorą się za seks....czyli coś co przerasta ich wszelkie mozliwości intelektualne...

Gość kot filemon cz.II
co za idiotka! Zakłada setny topik o śluzie na majtkach. Przyjmij do wiadomości kretynko, że śluz u kobiety to jest coś NORMALNEGO. Chyba że jest zielony, śmierdzący itp. to wtedy jest stan chorobowy. Nikt ci nie odpowie, czy jestes w ciązy, bo masz sluz na gaciach i przestan już!!!