Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ezoteryczna

PRAWDZIWA MIŁOŚĆ NIGDY NIE MIJA TAK NAPRAWDE... raz jeszcze

Polecane posty

Gość ldfghs.liydlfvaij
mozesz sobie wierzyc, tymczasem on bawi sie bardzo dobrze w towarzystwie kolegow :-P

:D Wysłałam Wam pocztę ;) Myślę że gdybyśmy w tą miłość nie wierzyły, nie było by nas tutaj :) ..i niech się spełniają nasze małe marzenia :D

nci sie nie dzieje..źle się czuje ..nic konkretnego ..ale jestem zmęczona i ogólnie zdołowana... a i serce też sie daje we znaki ...ma dośc juz tej szarpaniny i czekania

dziś pisałam na o2 z wp. a kiedyś na tamtą ;) ________________________________________- Macie dziewczyny jakieś wiadomości od swoich??? Ja swojego nie widziałam już 4 miesiące :(( dobrze że chociaż pisze czasem, czasem zadzwoni :(( ale ostatnio rozmawiałam z nim w czerwcu :(( nawet jak pisze ja mówię ze zadzwonię, pogadamy sobie - nie chce :((

Cześć Wszystkim! Ja dziś widziałam swojego jak szedł do pracy [tylko tyłem niestety;-( ] a potem napisałam mu sms- a w służbowej sprawie. Nawet odpisał a na końcu odpowiedzi dodal uśmiech. Niestety potem już nie odezwał się.

ja mam taką sytuację ze teraz jeśli on się nie odezwie to nawet nie będę wiedziała czy żyje :(( wszystkie wspólne kontakty się pourywały :(( nie ma swoich stron na necie :(( smutne to :(( chciała bym rozmawiać z nim częściej ale wiem że nie mogę, oja cierpliwość to coś czego mi brak ostatnio :O

znowu mam dzisiaj ten dziwny lęk, żołądek mam zaciśnięty :O ten cholerny niepokój :(( dlaczego ja tak bardzo mocno odbieram te jego nastroje, ten smutek :(( Założyłam słuchawki, muzyka wyje a łzy same lecą :"((

witaj Ezo .....to tak jak my wszystkie :(( ja dziś cały dzień przesiedziałam przy kompie :O straszne :O i co robiłam : słuchałam jego muzyki , oglądałam fotki :((

A ja własnie stwierdziłam, że mnie po prostu każdy w konia będzie robił, bo jestem brzydka i nudna... Zajebiscie ;/

Nie wiem... W ciągu paru lat zrobiło mnie pod rząd w konia chyba 7-miu... Nie umiem czuć się wartościowa.

Ja swój dół zalewam... \" I czy warto czy nie warto gorzką wódę leję w gardło by ukoić żal...\" do mnie dziś taka piosenka pasuje:-(

Ale skąd on ma wiedzieć że jestem teraz w lepszej formie niż wtedy gdy byłam z nim jak się nie widujemy-prawie

Ezo jesteś wspaniałą wartościową kobietą resztę napiszę Ci jutro na mail... bo dziś słabo trafiam w literki :P

... napisałam Ezo kochana :D Mam nadzieję dziewczyny że dzisiaj więcej uśmiechu i słoneczka nas czeka :)) pozdrawiam Was kochane trzymajcie się cieplutko :))