Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ezoteryczna

PRAWDZIWA MIŁOŚĆ NIGDY NIE MIJA TAK NAPRAWDE... raz jeszcze

Polecane posty

Widzisz.. bywa tak.. on mi mowił że ja nic nie rozumiem że on chciałby ze mną porozmawiać, że tęskni itp, ale nei potrafi, że on mnie kocha i nie potrafi mi powiedzieć że nie kocha..( bardzo chciaąlm żeby mi to powiedział). Że ja nic nie rozumiem że pewnych rzeczy już nie da się zmienić, że ja jestem ta jedyną..

jak sie chce, wszyskto mozna zmienic. A nawet trzeba, skoro sie nie udał inny zwiazek i jest sie nieszczesliwym, ma sie prawo do innej milosci. Nasza była ta druga i tą zakazaną... ale była piękna... jest.. kocham ją ciagle... Tak, żałuje że nie spotkałem Jej pierwszej, że ona nie spotkała mnie pierwszego... błoby prosciej... a może za prosto...

Szaro szary-- wyddaje mi sie ,ze to nie jest tak do konca ze wszystko dzieje sie po cos i dla czegos kiedys poruszylismy ten temat z moim EX i doszlismy do wniosku,ze wlasnie dlatego,ze spotkalismy sie w tym czasie i w takich okolicznosciach stalo sie to co sie stalo-Zakochalismy sie w sobie,widocznie tak mialo byc nie ma pewnosci,ze gdyby to mialo miejsce kiedys wczesniej byloby tak samo moze wtedy nawet nie popatrzylbys na ta osobe,nie mowiac o uczuciu

Cześć🖐️🌻... Tiny: chyba wiem...:-) Zalana..., Szroszary: ja od Początku uważałem i wciąż tak myślę- Najcudowniejsze, Najpełniejsze Szczęście nie przychodzi łatwo, nie może, nie w tak skonstruowanym świecie. Nie mija, PRAWDZIWA- NIGDY:-)

Ale Hector był pierwszym z bandy ze spluwą na ulicy i dlatego był pierwszy do odstrzału...:-) Jaki głupi chłopak!:-D

Nie możesz być..., ja to wiem A mimo to, wyobrażam sobie, Że inaczej może być, Że nadejdzie taki dzień... Skłamałabym, gdybym Patrząc Ci w oczy Powiedziała, iż akceptuję fakt, Że jesteś bezsilny i chociaż sam, tak Bardzo chciałbyś przy mnie być Nie możesz Nie mogę nie uronić z tego powodu łzy Rozumiem Ale ubolewam i... Mimo wszystko karmię się złudzeniem, Że może jednak kiedyś... inaczej będzie, Że może jednak pewnego dnia, Gdy zapłaczę, to właśnie Ty staniesz w moich drzwiach

PRAWDZIWA MIŁOŚĆ NIGDY NIE MIJA TAK NAPRAWDE---wiem to na pewno ---KOCHAM GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Od ostatniego sms(a) nie odzywa się ale myśli o mnie jestem tego pewna. Cześć wszystkim!

...odłamałam gałąź miłości umarłą pochowałam w ziemi i spójrz mój ogród rozkwitł nie można zabić miłości jeśli ją w ziemi pogrzebiesz odrasta jeśli w powietrze rzucisz liścieje skrzydłami jeśli w wodę skrzelą błyska jeśli w noc świeci więc ją pogrzebac chciałam w moim sercu ale serce miłości mojej było domem moje serce otwarło swoje drzwi sercowe i rozdzwoniło śpiewem swoje sercowe ściany moje serce tańczyło na wierzchołkach palców więc pogrzebałam moją miłość w głowie i pytali ludzie dlaczego moja głowa ma kształt kwiatu i dlaczego moje oczy świecą jak dwie gwiazdy i dlaczego moje wargi czerwieńsze są niż świat chwyciłam miłość aby ją połamać lecz giętka była oplotła mi ręce i moje ręce związane miłością pytają ludzie czyim jestem więźniem....

Czekajaca :) 🌻 a ja zebralam sie na odwge i zadzwonilam (Kocie jeszcze raz-jak to mowia mlodzi szacun;)) i rozmawialam cale 29 minut o wszystkim,tak....normalnie,jakby tego rozstania nie bylo,jakby nie bylo tych pustych dni bez Niego balam sie niemilosiernie,ale warto bylo zaryzykowac:) moze nie bylo wyznan,ale ...ja wiem Skarbe, wiem,czuje To❤️

hey Kochani 🌻 ehhh...widze , ze kazdy z nas w dolku coraz glebszym. czy to sie kiedys zmieni? Tak bardzo bym chciala zmiany...tej wymarzonej i oczekiwanej z taka nadzieja :( Dzis zakonczylam psychoterapie. Pomagalo na poczatku a tera zmnie wkurza coraz bardziej postawa tego pana, ktory na sile mi chce wmowic , ze moje uczucia to tylko moje imaginacje.

Zakochana w Weglu Kuruj sie Kochana i nie nerwuj sie pomaranczami. Jak pisalas , syty glodnego nie zrozumie :)

czesc Only :) dziekuje🌻 chociaz nie robie sobie nadziei,ale jest mi lzej,lepiej a co u Ciebie i Maluszka,poza zakonczeniem terapii? ucaluj Kruszynke od cioci 😘😘

Gość zbędny balast
a ja nie wierze w to, tez byly piekne slowa, ba bylo ich wiele i nic z tego nie wynika, jesteśmy dla siebie obcy..

Tiny --- super! jak widać czekał na telefon od Ciebie - bardzo dobrze że zadzwoniłaś! Ja też zadzwonię ale poczekam do piątku :-)

Zalana Zakochana --- jak Ezo się do Ciebie odezwie to pozdrów Ją od nas i powiedz jej że musi być dobrze, żeby się trzymala!

zbednybalast i tu wlasnie jest roznica miedzy czyms na niby a prawdziwym uczuciem milosc to nie slowa,nie tylko milosc to jest ta druga Osoba,to wszystko co Jej dajesz,i co Ona daje Tobie, to kompromis,cieplo,bezpieczenstwo,szacunek,poczucie,ze jestes chciany i pozadany,to chec uczynienia wszystkiego,zeby ta Osoba byla szczesliwa.nawet kosztem siebie,to cisza wypelniona po brzegi,to niewumuszona rozmowa,to zasypianie wieczorem i budzenie sie rano przy Jego boku,to chec bycia ze soba na dobre i zle...

Gość zbędny balast
masz racje, tym bardziej przykro jest osobą, które zostały oszukane przez kogoś, kto do tej pory był im najbliższy. Ciężko jest zapomnieć oj ciężko. Możę lepiej poczekać na coś prawdziwego, choc ja mam wrazenie, ze jak sobie już ułoze zycie, to nagle on pojawi sie i wszystko zepsuje.

Czekajaca--:) zobaczysz bedzie dobrze Kochana:):):) Ezo--trzymaj sie..

Wiesz co Tiny może ktoś uzna, że jestem naiwana albo głupia ale po ostatnich "wydarzeniach" wierzę i wiem że tak naprawdę to Oni należą tylko do nas :-)

Gość zbędny balast
osobom*

Zima sie zbliza wielkimi krokami i zimno dookola.. Moze te ich zamrozone serca maja dosc tego zimna i chca znow czuc cieplo naszych serc. Zamrozili te milosc i odczuli, ze to nie jest to czego pragna. Moze czas na odmrozenie> Moze tylko my mozemy Im dac to szczegolne cieplo...hmmm...wracajcie!!!

Tiny- cd. bo gdyby tak nie było to mój ex nie pisałby do mnie że jest mu źle tylko pogadałby z kolegą a Twój nie rozmawiałby z Tobą przez pół godziny tylko zakończyłby rozmowę pod byle pretekstem! Kociaku a co Ty, jako facet, o tym myślisz?

Tiny :) poszedl cmokas ;) jest niezle. Co do terapii to sama sie za to biore. Wiem czego potrzebuje by powrocic do jako takiej rownowagi. Sporo dzis poczytalam w sieci i zamowilam troche lektury. Czytanie mi pomaga.