Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ezoteryczna

PRAWDZIWA MIŁOŚĆ NIGDY NIE MIJA TAK NAPRAWDE... raz jeszcze

Polecane posty

Ezo Kochana zajrzyj tu do nas chociaz na moment. Martwie sie o Ciebie bi pisalas , ze masz problemy ze zdrowiem. Napisalam Ci maila ale nic nie odpisalas :(

Only - Dzięki! Ja też za wszystkich trzymam kciuki. Mam nadzieję że niedługo każdy z nas opisze tu swoje szczęście! Only a na kiedy masz wyznaczony ten wielki dzień?

Zalana zakochana WIdzę u Was mnóstwo problemów. Ktoś w zwiażku nie był szczery , pojawiły sie jakieś kłamstwa, problemy. Trudności w kontaktach i porozumiewaniu się. Możliwe że była nawet jakaś zdrada, flirt. Raczej z jego strony. Ja to widze tak aporpo tego co mi wcześniej wyszło reasumując. On popadł w chorobę tę duchową bo nie był wobec Ciebie w porządku . Musi nauczyć się wybaczać. Jeśli nawiążecie kontakt, wyjaśnicie zaległe sprawy , nauczycie sie rozmawiać i wybaczać jest szansa na uporządkowanie wspólnych spraw i powrót. Ale to musi być zmiana i poprawa z obu stron . A to moja wrózba.. W kwestii tej zdrady, flirtu, są dwie możliwiści albo był i ja nic o tym nie wiem ( Ezo kiedyś mi napisała że on mysli czy nie zdradzić mi jakiejś tajemnicy) albo chodzi o ten filrt przez telefon.. to co zrobiła moja koleżanka:(

Only--- moja pierwsza wróżba u Ezo też nie była optymistyczna:-( Po tym co wtedy powiedziały karty postanowiłam że się nie dam, że będę walczyć. I raz w tygodniu wysyłałam mu sms (często nie odpisywał) a potem zrobiłam przerwę i sam się odezwał:-) Wtedy przepowiednia Ezo się sprawdziła, mam nadzieję i wierzę że ta wróżba też się sprawdzi.

Dobry wieczór🌻 Pain: za Ciebie, za Nas wszystkich też trzymam🌻... Zalana...: nie powiedziałem i nie powiem, że nie Kochasz, ale z tym klinem... Możesz bardzo skrzywdzić Siebie... Kogoś jeszcze też... U mnie bez zmian, ale to znaczy, że nie jest gorzej...:-) Szukam możliwości osobistego działania, ale muszę być bardzo ostrożny... Ona Cierpi:-(, nie skarży Się, nie Mówi o tym nic, ale w Jej Cudownych Oczach tyle Smutku:-(... BARDZO JĄ KOCHAM😍😍😍...

Zalana --- widzisz dobrze że się do niego odezwałaś, musicie jakoś nawiązać ze sobę kontakt i oboje musicie sobie wybaczyć....

Czekająca--> co z tego skoro, on nawet gadać nie chcial, przecież to nie ma sensu, kocham, ale ja nie mam siły, chce być kochana, chce żeby ktoś mnie przytulił.. chce czuć że jestem dla kogoś ważna, że moge liczyć na kogoś:(

Ta wrozka tez mi napisała że on nie odnowi ze mną kontaktu..a ja już sił nie mam.. Pozatym pierwsza wrózba u niej, wyglądała tak że napisała że mamy szansę na bycie razem, ale że nie uda się nam się tego utzrymać.. że się posypie znowu..

Zalana --- Ty sama wiesz co dla ciebie najlepsze i czego tak napawdę chcesz... Rozumiem Cię doskonale sama wielokrotnie mówiłam sobie że czas zacząć życie od nowa z kimś innym ale jak już ktoś się pojaiał obok mnie to jakoś nie mogłam...

Zalana -- ja myślę że posypie się znowu jeśli sobie nie wybaczycie i nie będziecie dbać o to uczucie...

Czekajaca 29 juz niedlugo...21 listopad Kocie duzo tu miedzy nami topowiczami dobrej energii przeplywa. To sie nie zmarnuje. Ucucia , ktore w nas sa tez nie moga sie zmarnowac:) wierzysz w to? bo ja wierze calym sercem Zalana Zakochana nie rob nic teraz...daj Mu naprawde odpoczac...Ty chcesz wszytko naraz , szybko a tak nie zawsze sie udaje....milosc to delikatna sfera, trzeba postepowac z wyczuciem, ostroznoscia i wyrozumialoscia...za duzo jestw tym wszystkim tylko Ciebie...ciagle piszesz ja, ja , ja chce, a on ma mnie w dupie. Zadusisz chlopa. Ja tak robilam na poczatku i widzisz jakie sa efekty . Nic dobrego z tego nie wyszlo. Jesli Ci zalezy to moim zdaniem mozesz tylko czekac aby On podjal decyzje.

Pain: Nie zmarnuje sie nic, Co Prawdziwe:-) Poczułem Ogromny Przypływ Energii:-), jesteśmy Blisko😍, staram się być tu tak często, jak mogę... 21- to dwa dni po Urodzinach mojej Czarodziejki😍...:-) Dobry, Najpiękniejszy Czas:-)...

Kocie oj te Skorpionki ;) Twoja Czarodziejka , ja i moja Corcia . Warto kochac takie kobiety , prawda? :) Moja energia [przyplywa i odplywa ale nigdy nie trace jej do konca. Moje uczucia do mojego Exa ( ehhh nie lubie tego slowa) mimo calej sytuacji w jakiej jestem tworza we mnie ogromna sile i moge Go kochac jeszcze bardziej z dnia na dzien. To taka milosc bez ograniczen cial i sytuacji. I tak juz zostanie...na zawsze ...bez granic Wierze gleboko, ze sie uda nam wszystkim tylko czas jest potrzebny i wszystko malymi kroczkami odbudujemy. Takie uczucia , ktore w nas tkwia do Nich ( a przeciez Oni znaja nasze uczucia) nie moga sie zmarnowac :)

ano jestem happy :D :D :D nie wiedzialam,ze kiedys to napisze :) Jestem z siebie strasznie dumna :)

a moj niezdecydowany ... odezwalam sie do niego 3 tygodnie temu tak po prostu pogadac, pochwalic sie praca itd ;) kolezensko :) nie odpisal, po czym na nastepny dzien wrzucil jakies glupi szczesliwy opis :O ja nawet go nie zanalizowalam dopiero annelka mi pokazala,ze on dalej ze mna gra :O szkoda slow :P mnie to wali :D :D

ja zrozumialam to on nie zrozumial i juz jego problem :P jakie zmiany we mnie co ?? :)