Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makijaz ślubny cena

makijaz ślubny?? cena??

Polecane posty

Gość makijaz ślubny cena

Gość makijaz ślubny cena
dziewczęta ile płacicie za makijaż ślubny?? ja płaciłam 80, a za "zwykły"- na inna okazję 50. To drogo czy nie???

Gość Patilll
ja teraz za normalny na wesele płace 40zł . A weselny troszke wiecej, ale mysle ze ta cena któa podałaś jest rozsadna

Gość yutryttr
up

Ceny są różne. Ja miałam dwa próbne makijaże i za pierwszy zapłacłam 25 zł a za drugi u stylistki 100 zł. Efekt był taki że wybrałam pierwszy makijaż bo był ładniejszy, za mniejszą kasę, trzymał się dobrze i wykonanie go zajęło 30 min (stylistka potrzebowała 1,5 godz) Z tego co wiem za ślubny zapłacę 35 zł.

Gość uuuop
A u mnie w duzym miescie makijaz slubny to koszt od 100-150 zl :(

ja tez mieszkam w duzym miescie i wiem ze sa rozne ceny - wydawalo mi sie ze bede musiala placic ok 100 zl bo tak mi kolezanki mowily ze sie placi ale jak dobrze poszukalam w salonach to znalazlam za 40 zl :) i bylam na probnym za 35 i bardzo mi sie podobalo wiec po co mam przeplacac

Gość reat
A ja płaciłam 0 zł - bo zrobilam sobie sama. Trzymał się idealnie, pomimo gorąca - poprawiałam tylko raz.

Gość dejzi69
buahahaha.dobre,ciekawe skad te ceny.u nas slubny to min.120 zl.probny ze 80 min.i to u nas standard,za 35 zl to ciekawe jakim g..maluja:)ja bym sobie nie dala nalozyc na twarz jak za taka cene ktos robi makijaz.

u nas próbny 40 a ślubny 80..ale to w jednym dobrym, a takim lepszym to ceny od 100 w górę..

Maluja Diorem i Chanel. jeśli dla ciebie to gówno dejzi, to chciałabym wiedzieć, jakim gównem TY się malujesz:-P bardzo mnie to interesuje, naprawdę.

Gość dejzi69
dior to nie g...,ale skad takie ceny?nie dziwie sie,ze na wiochach,bo u nas taka cena jest nieralna obojetnie w jakim salonie,stad moje zdziwienia.no wlasnie sie maluje takim g..jak napisalas:)hehe.zaraz pewnie spyt.skad mnie stac:)hehe.ciekawe,ze im to oplaca jak za 30 zl maluja diorem:)buahahaa.dobre.takie kity to babci albo psu.

Gość dejzi69
patill ja nie mowie,ze lepsze ,ale u nas jak wejdziesz w duzym miesie obojetnie do jakiego slaonu to wolaja pow.120 zl za slubny make up:)to chyba na wioche zaczne jezdzic sie malowac skoro taka przebitka i za 30 zl mnie diorem pomaluja:)hehe.

w moim miescie(200tys mieszk.) srednia cena za makijaz slubny to 50 zl, ale ocxywiscie znajda sie i takie salony gdzie jest za 150zl. kosmetyki srednich firm-max factor, helena hubinstein,

Gość veravera
patrzcie jaka pani z wielkiego miasta sie odezwala ja jestem z Lodzi , jakby nie bylo duzego miasta i place za miakijaz 40 zl i zaznaczam ze dobrymi kosmetykami - bylam na probnym i wiem ze sie dobrze trzyma wiec nie gadaj glupot

Dejzi przeciez Ty nie wychodzisz za maz to skad wiesz ile trzeba zaplacic za makijaz slubny? Moja siostra jest make up artist i czesto uzywa kosmetykow inglota, bo sa bardzo dobre. Kosmetyk nie musi miec napisu na pudeleczku DIOR zeby byl dobry. Zreszta nie wiem czym sie tak podniecasz, w Stanach kosmetyki Diora i Chanela mozna kupic za kilka dolarow wiec na mnie nie robi to zadnego wrazenia.

Gość dejzi69
ja niczym,mowilam,ze to g.............a u nas 120 zl w salonie obojetnie gdzie i jakim to standard.i ch..mnie to gdzie kupuja.ja w polsce i place za nie duzo,bo mnie stac.kupuj se gdzie chcesz,co mnie to.nie musze z usa przywozic,bo stac mnie zeby tu kupic-wspolczuje:)

Ewelina, a bo to Polska własnie. Tutaj ludzie podniecają się Macdonaldem, Ikeą (Ajkiją:-P ), Diorem - wszystkim tym co na zachodzie uznawane jest za normalne. Zapraszamy dejzi na wiochę, pomalujemy cię tak, że może w końcu zaczniesz przypominac człowieka:-D hau hau wrrr:-P

Gość dejzi69
a skad wiesz,ze nie wychdoze?tu napewno o tym pisac nie bede jak co niektore:)buahahaha.chodze na makijaz,do kosmetyczki itd.dbam o siebie,to wiem ile jaki kosztuje.myslisz,ze tylko te co wychdodza to wiedza?:Pbuahahaha.dobre.i tak z reguly fatalnie wygladaja i nie ma na co patrzec i sie czym zachwycac albo sa tak przemalowane,ze pozniej na zywo strasza jak na co dzien wygladem,zgroza.kazda normalna zadbana kobieta zna cennik uslug kosmetycznych.co w tym dziwnego?

Gość dejzi69
nie,dziex,za niskie progi na moje piekne nogi.nie chce byc podobna do l................ i straszyc:)hehe.mi dobrze w mojej ,,wiosce'':)

Nie wiem czemu sie podniecasz tym swoim miastem. Ja rozumialabym, gdybys mieszkala w Nowym Jorku albo Tokio ale Szczecin... Ja place kilka dolarow a Ty duzo zlotowek, ale produkt dostajemy ten sam wiec nie wiem czym Ty mi probujesz zaimponowac. Zreszta przypominam sobie jedna z naszych wczesniejszych ,,dyskusji,, i z tego co pamietam, to nie bylas zbyt na czasie z markowa odzieza i produktami.

Gość dejzi69
tak,a np.z jakimi?za to laura jest na czasie:)hehe.z nieb.butami i z sukienka:)czep sie kogos innego.badz obiektywna kolezanko. a ty czym sie chwalisz,ze za granica mieszkasz?nie podniecaj sie,bo ja mam na to wywalone:)hehe,dobre.guru mody sie znalazlo co kupuje chanel za pare dolcow:)hehe.

Oj Dejzi , Dejzi, naprawde mi Ciebie zal :) Powiem Ci, ze pochodzimy z tego samego wojewodztwa i tyle powinno Ci wystarczyc. Poza tym nie trzeba wygladac jak prostytutka,zeby byc modnym. Styl troszke romantyczny i kobiecy jest zawsze na topie. Wiem,ze dziewczynie, ktora na zycie zarabia tanczac na rurce trudno zrozumiec, ze nie kazdy musi sie rozbierac, aby wygladac seksi. Tez uwazam,ze zaden zawod nie hanbi, nawet ,,zawod,, striptizerki :)

Gość dejzi69
ale ja z dziecmi pracuje,wiec nie wiem do kogo pijesz:)hehe,a ja wole styl wygodny kolezanko,zal mi cie,.romantyczny jak ciota:)wole sportowy :dresy-pisalam nie raz-hello kitty i playboya,baby phat,bebe,juicy cuture itp.przynajmniej nie jestem bezrobotna i nie chodze do colelgu i nie kupuej chanela dla ubogich,wiem skad jestes po nk,wiec sobie daruj i adresie maila,ale mnie to nie interesuje,narzecz.nie lubie jak duzo odslaniam,wiec nie pokazuje,poza tym ciagle by mnie zaczepiali mani,a ja tego nie lubie.

Gość sorry ale nie kumam
sloma ci wystaje z butow - tak prostych wypowiedzi nie czytalam dawno. i cale szczescie ze nie pracujesz z moim dziecmi bo bylam zrozpaczona. sama mieszkam w lodzi - wiec jednym z najwiekszych miast i place za makijaz 40 zl - ale nie wpierwszysm lepszym tylko poszukalam troche i znalazlam. wiec nie wyskakuj ze nie znajdziesz u siebie tanszego bo przesadzasz

to może ja odpowiem na pytanie autorki-= ja za makijaż slubny dałam 45zł, próbny 35