Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer87

ciesze sie ze mam takiego faceta chodz

Polecane posty

nie jest idealem i duzo mu do tego brakuje ale najpierw zalety -kupuje mi wszystko co chce -co dzien robi mi przepyszne i roznorodne kolacje - spi w nocy z dzieckiem zebym ja sie wysypiala(chodz to on chodz do pracy nie ja) -zabiera mnie do kina,jakies restauracje ,wesole miasteczka -jest dla mnie bardzo czuly ,czesto mowi mi komplementy -zawozi mnie wszedzie samochodem -wspiera mnie kiedy mam zly dzien i robi wszystko zeby poprawic mi humor - kiedy lezalam po operacji ,kapal mnie i zajmowal sie mna jak najlepiej potrafil,byl czuly ,troskliwy .. -pomaga mi przy dziecku wady: -nie sprzata po sobie -nie pomaga mi w sprzataniu -czasami za duzo gada na moich rodzicow a swoi to oczywiscie chodzace idealy -za malo nie raz poswieca mi czasu Ale i tak go kocham!!:):*

Gość gdzie jest moj laptop
- spi w nocy z dzieckiem zebym ja sie wysypiala(chodz to on chodz do pracy nie ja) dobrze, ze moja nie miala takich glupich pomyslow :-o

Gość asdasdas
a kupił Ci już słownik ortograficzny? przydałby się..

Gość fvrvc3rv
aha a mój jest inny

ciekawy masz system wartosci biorac pod uwage jakie to zalety wymienilas w pierwszej kolejnosci.

Gość fffffff
-co dzien robi mi przepyszne i roznorodne kolacje spi w nocy z dzieckiem zebym ja sie wysypiala(chodz to on chodz do pracy nie ja) -zabiera mnie do kina,jakies restauracje ,wesole miasteczka -zawozi mnie wszedzie samochodem -wspiera mnie kiedy mam zly dzien i robi wszystko zeby poprawic mi humor -pomaga mi przy dziecku "-za malo nie raz poswieca mi czasu" no faktycznie za mało czasu Ci poświęca. I jeszcze : -nie sprzata po sobie -nie pomaga mi w sprzataniu katastrofa z tym sprzątaniem. Rzuć go i zacznij : - sama robić kolację codziennie - itd powyższe punkty puknij się w głowę ok?

Brakuje mu strasznie dużo do ideału... Ja bym go rzuciła...

laski co zakładaja takie topiki to powinny do szkoły wrócić i przemyśleć jeszcze raz swoja edukacje ... i choooj ;)

jennifer87 nie jest idealem i duzo mu do tego brakuje ale najpierw zalety -kupuje mi wszystko co chce -co dzien robi mi przepyszne i roznorodne kolacje - spi w nocy z dzieckiem zebym ja sie wysypiala(chodz to on chodz do pracy nie ja) -zabiera mnie do kina,jakies restauracje ,wesole miasteczka -jest dla mnie bardzo czuly ,czesto mowi mi komplementy -zawozi mnie wszedzie samochodem -wspiera mnie kiedy mam zly dzien i robi wszystko zeby poprawic mi humor - kiedy lezalam po operacji ,kapal mnie i zajmowal sie mna jak najlepiej potrafil,byl czuly ,troskliwy .. -pomaga mi przy dziecku wady: -nie sprzata po sobie -nie pomaga mi w sprzataniu -czasami za duzo gada na moich rodzicow a swoi to oczywiscie chodzace idealy -za malo nie raz poswieca mi czasu Ale i tak go kocham!! :* 10:44 nowa346 (kicia1871@wp.pl) zapomialam dodac ,ze robi zakupy Mamy juz naszego kochanego skarba:Nikole! masakra sama ze soba prowadzi konwersacje jeszcze dodaj swoje zdjęcie ... i

Nie ma co - na pierwszy miejscu: -kupuje mi wszystko co chce Oznaka prawdziwych uczuć :) Fajny system wartości - powodzenia :)