Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Morella==

Czy tak naprawdę są jakieś objawy?

Polecane posty

Gość Morella==

Hej wszystkim Staram się o dzidzie i w związku z tym mam pytanko czy przed zrobieniem testu(termin miesiączki dopiero za tydzień) jestem w stanie zaobserwować jakieś objawy świadczące o ciąży np. jakiś ból, charakterystyczny śluz, oddawanie moczu itp Może któraś z Was jest w stanie mi coś doradzić Byłabym wdzięczna

hmmm...w pierwszej ciąży, czułam się tak, jakbym miała dostać okres - bolały mnie piersi, brzuch - nic charakterystycznego, no może poza tym, że non stop chodziłam siku. a w drugiej ciąży wiedziałam od razu....jakieś takie silne przeczucie miałam, a tak poza tym to częste sikanie i taki dziwny gorzkawy posmak w ustach.

Ja nie mogłam pić już kawy,bolał mnie brzuch,ale tak samo jak na okres

Objawy są, ja czułam, że jestem w ciąży. Nie potrafiłabym ich wymienić, było po prostu inaczej niż zwykle.

Gość Morella==
Ja właściwie nie mam żadnych szczególnych objawów, tylko to sikanie mnie zastanawia bo non stop latam do toalety no i brzuch pobolewa ale to może być przecież z różnych przyczyn Nie chcę sobie wmawiać że jestem w ciąży a jednak to robie :)

ja przed testem też sikalam jak opętana. co pół godziny musiałam iść do toalety. potem doszły mdlości. i test, w 5 tygodniu ciąży. czy jakieś inne objawy tak szybko mialam nie wiem. zupełnie nie docierala do mnie możliwość tego że jestem w ciąży. nie czułam jej zupełnie, nie mialam przeczucia ani nic takiego. to był wielki szok dla mnie :) nawet tego sikania i mdłości nie kojarzyłam z ciążą, dopiero później po usg wszystko do mnie dotarlo, że to już wtedy moja kruszynka dawala mamie w kość :P ale dobrze robisz że się nie nastawiasz. poczekaj cierpliwie ten tydzień i zrób test, no chyba ze okres przyjdzie, czego ci oczywiście nie życzę :D

Gość Morella==
Dzięki:)