Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lady_in_red21

dzisiaj w pracy ...

Polecane posty

Przynioslam sobie salatke, taka z warzyw, troche sera zoltego itd. Kolezanka spojrzala i powiedziala \"przeciez ty nie masz z czego sie odchudzac\". Na milosc boska, czy salatka zawsze kojarzy sie z dieta? Mnie sie wydawala, ze sie kojarzy, ze smacznym jedzeniem ale widac nie ...

glupia jakas..... zeby komentowac czyjes jedzenie to troche przegiecie na drugi raz jak kolezanka bedzie cos jadla powiedz: \"za to ty powinnas przerzucic sie na salatki, bo troche sadelka widze\" ;)

tak juz jest...znam to... jak czlowiek czasem sie nie odchudza, a poprostu chce jesc zdrowo to zaraz lece wlasnie glupie komenty...:-o a nawet jakbys sie odchudzla, to nic jej do tego! Bez kitu:-o

ja tez tak mam nawet jak sie juz nie odchudzalam, tylko poprostu starałam sie zdrowo odżywiać... zaraz jakies glupie komenty jak zamawialam wode niegazowaną zamiast coli gdzies w barze, albo jak odmawialam jakis chipsów.. albo jak jadlam wlasnie salatke...:-o masakrejszyn:-o

jak czlowiek sie nie obrzera jak swinia i nie je czego popadnie, to zeraz sie odchudza! i glupie komenty... ale to chyba tylko ci zazdrośni tak gadają bo tez by tak chcieli, ale nie maja na tyle silnej woli, żeby sie powstrzymac od zarcia....

Gość jambojet
lady, ty sie kobieto stalas nadwrazliwa. Za granica*a tym chyba mieszkasz) lubie w porze lunchu jedza normalny syty posilek i mogla sie kobieta zdziwic. Wrzuc sobie na luz...

a czemu niby sałatka nie jest syta???? zwlaszcza ze z serem zółtym??? ludzie gdzie wy zyjecie???

Gość jambojet
ale to chyba tylko ci zazdrośni tak gadają bo tez by tak chcieli, ale nie maja na tyle silnej woli, żeby sie powstrzymac od zarcia.... Typowe myslenie osoby z zaburzeniem odzywiania:D Wyobraz sobie, ze sa osoby szczuple, ktore moga sie rozkoszowac normanym, smacznym jedzeniem i nie tyc.

Dokładnie.. wybacz ale saładka to troche biednie.. Ja jestem na diecie a podejrzewam, że jem duużo wiecej niż TY:) Np. teraz kielbaskę smażoną. Na samej salatce to bym chyba umarła. W dodatku w pracy.

co mam jesc bog wie ile nawet jak nie jestem glodna??? sory ale jedni moga zjesc duzo a inni troche mniej....

Gość sesylio napiszprosze
jak schudlas jak pieknie????ile ci to czasu zajelo???

i nierozumiem dlaczego sałatke uważacie za nienormalne jedzenie??? "Wyobraz sobie, ze sa osoby szczuple, ktore moga sie rozkoszowac normanym, smacznym jedzeniem i nie tyc. " czyli co jest tym npormalnym jedzeniem??? ja uwielbiam sałatki, mogłabym je jes i jesc...ale widac jest to nie normalne:-o

Gość jambojet
Jasne, ze kazdy ma prawo jesc co chce, ale zauwazylam, ze osoby, ktore dlugo byly na dietach sa strasznie nadwrazliwe, kazdy komentarz odbieraja jako atak albo zlosliwosc. Bierze sie to pewnie stad, ze mimo iz na zewnatrz sa szczuple, to wewnatrz nadal siedzi zakompleksiona grubaska.

Taa tylko podejrzewam ze LAdy kiedys jadla duuuuzo wiecej. I jesli w pracy jest znana jako niegdys osoba PULCHNA to nic dziwnego ze teraz sie dziwia ze tak mało je. A ona robi wielkie halo ze ktos powiedzial ze przeciez nie ma sie z czego odchudzac;)

zgadzam się z autorką a salatka to z pewnoscia lapszy wybór niz zapychanie się byle czym. A takie głupie uwagi kolezanek z pracy czy to uczelni znam bardzo dobrze. Co więcej są to raczej osoby które raczej nie patrza na to co pakuja w siebie.

poprostu chdzi o to ze niektóre komentarze są nie na miejscu... chociazby z tą salatką... jakim prawem w ogóle skomentowala co ona je.. miala ochote na salatke to sobie ja zjadła...

Gość jambojet
Jak komentuje nadwage - zle, jak mowia, ze ktos nie ma sie z czego odchudzac - tez zle. Dlatego ja staram sie nie trzymac z osobami na dietach, bo najwidoczniej ograniczenie pokarmu wplywa na biochemie mozgu:D

mnie ludzie nigdy nie rozumieli jak może mi nie smakować coca-cola. A dla mnie do małego była po prostu paskudna! ostatnio wcinam jabłka i jakiś facet po 50 \" o odchudzasz się, jak baby jedzą owoce to się odchudzają\" taaa tak normalnie to samo mięcho. ja to owoców nawet za dużo wpieprzam :D

dlaczego zakaldasz ze byla pulchna.. tego nie wiemy... nie raz nawet osoby które sie nie odchudzały, ale poprostu akurat nie napychają sie byle czym i jakimis pustymi kaloriami, tylko wolą zjesc cos wartosciowego i smacznego, tez są narazone na komenty tego typu... nie raz i nie dwa b ylam tego swiadkiem..:-o

Gość jambojet
ja pierdziele..ty nigdy nie skomentowalas co ktos je?:O Wy naprawde jestescie chore, zreszta widac to w waszym doborze slownictwa. Dla was osoby, ktore normalnie jedza, nie licza kalorii sie opychaja:D Moze czas na psychologa?

dokladnie, takie dziwne pojecie panuje wsród ludzi... nie wiem skad to sie bierze.. ale jak ktos je warzywa, salatke, albo owoc... to ze zaraz sie odchudz:-o bez kitu... jakby wrzeral batona albo hamburgera to byloby ok...:-o ŻAL....

Gość ciemniaki przeciez to byl
komplement, nad czym tu dyskutowac ? :(

nie nigdy nie skomentowalam co ktos je.... je to na co ma ochote... niby czemu mam komentowac co je...