Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bugs Bunny

Jestem w kropce.

Polecane posty

Dzieki WIELKIE, że nam kibicujesz. Załatwilem domek. Mam nadzieje, że się nie obrazi. Lubię wszystko zaplanowac choc nie ma w tym zadnej spontanicznosci. Tak sobie myślę co by tu jeszcze wykombinowac, jakie atrakcje aby Ja totalnie zaskoczyc. Szkoda, że pogoda jest tak kiepska. Zobaczę może coś mi jeszcze wpadnie do głowy.

Gość do bugs bunny
spokojnie kobieta wyglada mi na bardzo normalna pwooli i bedzie tak jak chcecie.... tak na marginesie to juz mówiłam a raczej pisałam... nie przesłodz... niech wszyztko ma swój bieg :) moze mnie zabierzecie hahah bede wam nosiła walzki :p

Masz rację może za bardzo \"słodzę\". Nic więcej nie wymyślam. Biorę bagażnik i dwa rowery. Nie ma jak piękne kaszuby. A Ty daleko masz nad morze? Może kiedyś Cię zaprosimy. Kto wie. Zycie potrafi układac scenariusze jka w brazylijskich serialach.

Gość do bugs bunny
ojjj daleko ja jestem z drugiego konca polski hahahha bardzo daleko ale kto wie :) rowery to extra zawsze jak jade nad morze to z rowerami to podstawa :) bardzo dobrze wymysliłes i niech sobie leci samo...

Niech leci. Dookoła piękne jeziora i mnóstwo scieżek gdzie można jeżdzic do woli. Tylko żeby pogoda dopisała. Zrobię pare fotek. To moje hobby - fotografia. A jest tam co fotografowac. Chyba, że nie będzie na to czasu. Kto wie co będzie się działo.

Gość do bugs bunny
fajnie fotki poslesz mi na maila hahhaah to sobie chociaz poogladam i pozazdroszcze:) a pogoda hmmmm ciepło sie ubierzecie i mozna pojezdzic oby nie padało tylko

Podaj adres. Podeślę Ci nie ma żadnego problemu. Jak chcesz to jeszcze dzisiaj podeślę pare fotek z mojego pięknego miasta. Niestety szumu morza nie da się zfotografowac ale samo morze jak najbardziej.

Gość do bugd bunny
geronimocadillac@gmail com :) podaje i czekam pozdro uciekam do domciu zaraz moze sie odezwe z domu:) tzrymaj sie

Gość a możesz wrzucić
stronę z tymi domkami do wynajęcia-zaciekawiła mnie ta okolica :)

witaj... z samego rana. Dzisiaj bede miała bardzo pracowity dzień. o tę stronkę to nie ja prosiłam wyżej, ale zdjęcia chętgnie poogladam. czasami warto sprawdzic nowe miejsce na wypoczynek.

Gość Kamila....
nie wiem czy to odpowiednie miejsce na taką historie ale warto spróbowac.... nie weim po co piszę bo i tak znam waszą opinię że popsułam sobie i innym życie ale nie mam z kim pogadać. byłam z chłopakiem przez 3 lata i 1 miesiąc i dwa dni. dzis jest mięsiąc od zerwania.... to ja zerwałam do końca nie wiedząc dlaczego po prostu nie umiałam juz z nim byc nie czułam przy nim zadnego uczucia. On wiele ode mnie wymagał a ja choc lubiłam niektóre zmiany to i tak robiłam to dla niego. i to był błąd. nie umiałm mu powiedzieć "nie". męczyłam się więc to skończyłam. Odkryłam że coś jest nie tak gdy spotkałam pewnego chłopaka (brat mojej kumpeli) on od razu sie zakochał ale pomagał mi przejśc przez problemy z moim ex. to on mi dawał zupełną akceptację i dlatego odsuwałam sie od bartka( mój ex). Bartek znalazł sobię dziewczyne ja zaczełam chodzić z mati. i wszystko bybyło oki gdyby nie jedna rozmowa... Powiedziałm bartkowi co było nie tak że nie umiałam mu się przeciwstawic że on wbił mi do głowy myśl, Ze jak nie będę z nim to nie poradzę sobie w życiu. I wsumie taka jest prawda. Z matim mi się układa dobrze ale wiem że w sercu mam Bartka. Wczoraj byłam u niego i powiedział że mnie kocha. ze by chciał wrócic i na prawic wszystko. jak mnie przytulił to na nowo otworzyły się bramy nieba. Ale jest problem. Jego dziewczyna kinga jest osoba która może sobie coś zrobić raz przy nim zaczeła sie dusić bo bała się że bartek ja rzuci. z a drugiej strony jest mati. wiem że on mnie kocha i że nie chcę m go skrzywdzic. Nie zasługuje na to...... to wszystko jest do bani. A ja jestem idiotką......

uuu Kamila to sobie skomplikowałas sama wszystko , a jeszcze na dodatek tym osobom dookoła Ciebie. nie ma nic gorszego jak szantaz emocjonalny i nie tylko więc współczuje. bo co tutaj duzo mówic. bugs bunny ... a co u Ciebie? Jak wieczorek, bo ja spedziłam w domu pod kocem hahahah tak zimno:)

To podobnie jak ja. Wczoraj odpaliłem ogrzewanie bo zimno w domu jak cholera. Nawet pies ogrzewał się przy kaloryferze. Na razie jestem sam ponieważ Aga znowu na jakimś szkoleniu. Wraca w czwartek wieczorem. Wprowadzają jakiś nowy system w Jej firmie i bardzo często wyjeżdza do warszawki. Mam kupę roboty ale totalnie nic mi się nie chce. Pewnie zrobię wszystko na \"ostatnią minutę\" tak jak zawsze. Nie wiem czy ta aura za oknem mnie \"rozwala\". Kamila - jak dla mnie to zbyt skomplikowane. Nie dzisiaj proszę. Zapadam chyba w zimowy sen.

Gość Kamila....
dla mnie to wszystko jest skomplikowane:( jedna decyzja pociągała za sobą druga i wyszła kaszana... wszystko dla tego że nie umiałam z nim rozmawiać i mówic mu jeśliu coś mi się nie podobał... u mnie też jest zimo a za oknem jesień... najgorszy okres... najbardziej powodujący u ludzi depresje i wogóle

Wyobraz sobie, że wypilem już dzisiaj dwie kawy (siekiery) i NIC. Może z królika zamieniam się w misia. Nowy pseudonim Miś Jogi. Kamila - pamiętaj o jednym, że w związku nalezy rozmawiac ze soba. Rozmawiac i jeszcze raz rozmawiac. Teraz to niestety jest za pózno.

Nie pijam tego \"świństwa\". Wolę porządną kawke. Uwielbiam kawe. Ale ostatnio chyba przesadzam wczoraj wypilem chyba z 8 - 9 kaw. Nie pamiętam nawet dokladnie ile.