Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miyuki

jaka najlepsza czarna farba?

Polecane posty

planuję ufarbować włosy na kruczoczarny:) jakie farby polecacie?

ja mam z garniera intensywna czern innych nie probowalam to nie wiem

Gość anka baranka 2 kije
ja farbowalam na granatowa czerń z garniera i bylo super kolor nie byl taki sztuczny 🖐️

niestety garnier u mnie odpada, bo spływa mi po 2 myciach;) mam włosy ciemny brąz, ale zależy mi na intensywnej, czarnej barwie.

kazda farba sie zmywa jesli ni euzywasz odpowiednich szamponow ja uzywam wylacznie garnier fructir color resist i nie zmywa sie za bardzo

ale ja używam ciągle tego samego szamponu i garbier spływa błyskawicznie, a no safira trzyma się genialnie. nie wspomne już o palette, ale nieszczy włosy masakrycznie, więc odpada. wszystko chyba zalezy od włosów, niestety,

mozliwe dla mnie londa i palette sa kiepskie garnier byl pierwsza farba poza tamtymi ktorej sprobowalam (bo safira za droga niestety) i estem zadowolona a szampon musi byc dostosowany fo farby - dlatego garnier szampon pasuje do garnier farby

ja dlugo nie chcialam czarnej, bo nie chcialam wygladac jak tandetna zsolaryzowana nikolka :O zawsze farbowalam na ciemny brąz (naturalnie mam jasny brąz). ale mam czarna oprawe oczu, naturalnie kruczoczarne brwi, kolor oczu bardziej czarny niz brazowy, wiec w koncu raz sprobowalam i to mieszajac intensywna czern z brązem i wyszlo zajebiscie :) od tej pory farbuje na czarno i mi przynajmniej to bardzo pasuje

Gość odradzam palette
i garnier, mi po tych farbach włosy leciały garsciami. Polecam Joanna Naturia, farba jest tania bo kosztuje ok 6zł ale naprawdę jest świetna, używam już jej od dwóch lat i nie zniszczyła mi włosów a kolor jest trwały ;-)