Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co teraz

w łazience znalazłam nie swje majtki

Polecane posty

Gość ja też uważam
że to wyszło z bramki internetowej czyli ktoś do niego pisze z kompa:-) ale tersć może świadczyć o różnych opcjsch

Gość Orzeszek fistaszek
Mysle ze on cie zdradza i pewnie umowil sie z ta kobieta ze nie bedzie odpisywal aby nie wzbudzac podejrzen, a jakies ewentualne zmiany miejsca kolejnego spotkania mogli ustalac na zywo, moze on dal jej warunek, ze jesli ona chce miec z nim romans to musi przyjac te zasady dla bezpieczenstwa.

Gość racja racja racja a
twoj maz po prostu dobrze sie kryje fiuty im powyrywac!!!

Gość co teraz
jaką powinnam przyjąc strategię działania? jak sobie pomyślę,ze w moim domu była jakaś tam !!! mam taki chaos w głowie patrząc na niego jak znosi siatki z zakupami do kuchmi i planuje co ugotuje na jutro- to jakis idiota z rozdwojeniem jaźni. Przy okazji ja zwariuję jak powinnam się zachować- nie chce niczego zepsuć

Gość co teraz
moze za rzadko obciagalam mu z polykiem? :(

Gość ciocia dobrarada
ojejkus tak mi przykro

Gość co teraz
chyba zacznę wnikać jak on spędza czas beze mnie ale teraz tak myślę ,że to ktoś z pracy

Gość losabes
facet cie zdradza na bank, a laska specjalnie zostawila te majtki.

Gość lalka79-1979
Chyba by mnie szlag trafił i zaraz bym zadymę zrobiła a mój by się wykręcił sianem. Jak to facet.

A można wiedzieć ile masz lat? Ku..wa chyba nie będę sprzątać zbyt dokładnie od dzisiaj, lepiej nie wiedzieć niektórych rzeczy, człowiek jest spokojniejszy.

Gość karoolek
co teraz karolku jesteś durniem i wynoś się z tymi komentarzami ------------------------------------------------------------------------------------------- Ja durniem ... a czy to ja w swej łazience nie swoje majtki znalazłem ? wiec wybacz , ale wychodzi inaczej ... ( he he )

Gość karoolek
co teraz moze za rzadko obciagalam mu z polykiem? ------------------------------------------------------------------------------------------- no zaiste masz tu racje w tym co piszesz - no ... ulzyj sobie - walnij jakis epitet ...

Gość karoolek
co teraz łach wrócił do domu... i wiecie co ten przech*j powiedział? że kupił je dla mnie, ale założył je wcześniej sam dla sprawdzenia jak w nich On będzie wyglądał.... i po prostu zabrudził trochę brązową kreską, więc wolał przed podarowaniem ich mnie wrzuci do kosza... nie wiem co myślec, kłamie? a może jest zboczeńcem? lub ma kochanke i nie chce się przyznac wymyślając głupie bajeczki... ---------------------------------------------------------------------------------------- Ty to masz fantazje ... pisz dalej wielu sie usmieje i kto tu jest tym (epitet) którym we mnie rzuciłaś ??

Gość i love U
pisalas ze masz 2 synow, moze przyszedl im do glowy glupi pomysl i to oni majtki przyniesli do domu, dzieciom rozne pomysly przychodza :D zreszta jesli nic w telefonie nie znalazlas co by wyraznie wskazywalo na zdrade, on nie zachowuje sie dziwnie, to same majtki o niczym nie swiadcza, a niektore osoby tu na forum sa troche przewrazliwione :O

Co to znaczy" dziwnie się nie zachowuje"? Jeżeli to trwa jakiś czas i do tej pory nie wyszło na jaw to wcale nie jest powiedziane że będzie się "dziwnie zachowywał". Nabrał pewności siebie i przekonania że świetnie się kryje. Są tacy co będą kłamać w oczy i nawet się nie zająkną. Ale równie dobrze naturalne zachowanie może oznaczać że jest niewinny.

Gość flirty thirty
Mysle, ze nie powinnas calkiem eliminowac opcji, ze dzieci maja cos z tym wspolnego. Ja jak bylam mala to mi takie pomysly przychodzily do glowy, ze do dzisiaj sie dziwie :P Zreszta fakt, ze znalazlas je za pralka, swiadczy o tym, ze to nie twoj maz tam je zostawil. Gdyby mu tam przypadkiem wpadly to by wszystko zrobil zeby je stamtad wydobyc, odsunal pralke, nie wiem co, ale by tak nie zostawil - chyba, ze jest kompletnym debilem. Natomiast jest mozliwe, ze jezeli dzieci nie mialy z tym nic wspolnego, to wtedy jakas kobieta mogla to zrobic, zeby zostawic slad po sobie. Z punktu widzenia psychologicznego, wiele kobiet, ktore sypia z mezczyznami juz zajetymi, mniej lub wiecej swiadomie, wspolczuje kobiecie, z ktorej mezem sypia (zwlaszcza jezeli relacje maja wymiar tylko seksulany i taka kobieta nie jest zainteresowana zwiazkiem z tym mezczyzna). Takie zostawianie sladow po sobie to tak jak mowienie: 'uwazaj na swojego meza, bo to dran'. Mialam kiedys kolezanke, ktora sypiala z chlopakami, ktorzy byli juz zajeci i po nocnej zabawie zostawiala (specjalnie) swoje majtki lub biustonosz na lozku lub w jego okolicy tak, zeby nie bylo widac na pierwszy rzut oka, ale mozna bylo latwo znalezc. WIele kobiet oburza sie na kochanki swoich mezow, tak, jakby ich mezowie byli bezwolni i wykorzystywani przez inne kobiety, zamiast kierowac swoj gniew i zal na rzeczywiste zrodlo swojego cierpienia i niedoli czyli owego uwiedzionego przez inna 'nieboraka'. I tak kobiety zloszcza sie na inne kobiety, a mezczyzni, 'niewinne ofiary swojej biologii' skacza z kwaitaka na kwiatek i maja wszystko w dupie. Oczywiscie dotyczy to tylko mezczyzn, ktorzy zdradzaja.

Gość bez czarnego nicka
mogla to zrobic nawet jakas zawistna kolezanka :) pamietasz ktora ostatnio u was byla ?

Gość kaktusova
ja jestem tylko ciekawa, ile lat maja twoje dzieci.... skoro jestes 14 lat po slubie...

Gość co teraz
karolek jesteś kopletnym idiotą nie domyślając się jaki tekst napisany jest przeze mnie a jaki przez podszywcza- nie udzielaj się na tym topiku prymitywny człowieku z aspiracjami do półki której nigdy nie sięgniesz!!! ...dzieci mam w podstawówce a więc trudno podejrzewać je o takie numery...nie wiem jak to rozegrać te esemsy są dziwne, mogą swiadczyć o czymś+te stringi = coś jest na rzeczy. Podejrzeam że to osoba z jego pracy ale co dalej z tym zrobić. Porozmawiać z męzem?

Gość
Chyba raczej nie rozmawiaj. Obserwuj.

Pewnie ja bym nie wytrzymała ale jesli chcesz sie dowiedzieć prawdy to lepiej przeczekaj i poobserwuj. A te majtki to nowe czy widać że uzywane? Może kurde lubi damskie fatałaszki... Juz nie wiem ale rózni są faceci

Gość co teraz
bywają u nas moje koleżanki ale nie sądzę aby były takimi idiotkanmi... to nie jest w stylu żadnej z nich ani w moim , ale dzięki za wyszukiwanie ew.możliwości..powiem Wam,że ciężko mi z tym wszystkim:-(

Gość racja racja
oczywiście że zapytaj najpierw o smsy a potem pokaż mu majtasy, na moje wyczucie o ile z gaciami może udać idiotę, to z smsami będzie musiał więcej pokombinować, żebyś uwierzyła :P

Gość co teraz
obawiam się rozmowy ..nie wiem jak zacząć(?) pokażę majtki to uda głupa ,o sprawdzeniu tel. nie przyznam się bo mi wstyd...myślę aby pogadać z sekretarką w pracy, jakoś podpytam się o tą co siedziała na jego biurku, może cos z tego wyjdzie na jaw?

Gość tak ale nieladnie meza juz
najpierw pogadaj z mezem a nie z sekretarka

Pytaj jego bezposrednio!Moze zacznij rozmowe od tego ze czujesz ze cos sie miedzy wami zmienilo i jest Ci smutno zacznij delikatnie;)Powiedz wprost co znalazlas i Cie to martwi.Jak bedziesz czula ze kreci walnij wprost ze sprawdzilas smsy.To najciezsze dzialo:)

Gość co teraz
myślę nad Waszymi radami i chyba rzeczywiście ,trzeba rozmawiać..o matko! trzymajcie kciuki- poczekam na odpowiedni moment i spróbuję..najgorsze w tym wszystkim jest to,ze ja w ogóle nie czuję,ze coś jest nie halo tzn. nie czułam.... on teraz ogląda jakis film na TVN-ie więc poczekam az się skończy...zapytam prosto z mostu czy jest jakaś kobieta> co sądzicie o tym?