Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co teraz

w łazience znalazłam nie swje majtki

Polecane posty

Gość aurora 44
ale z was swinie , dziewczyna ma dramat w domu a wy ubaw sobie robicie. Autorko jestem myślami przy Tobie i trzymam kciuki

Gość a ja się pomodlę

Gość slicznotka007
zaczarowany elf moze miec racje ale jesli tak to pajac z tego faceta zamiast sciagac stringi mogl je po prostu odsunac na bok . hehe no ale z drugiej strony skad mogl wiedziec skoro zona nie nosi takiego fasonu bielizny :p a tak na marginesie moze ktos mi napisze jak zaczernia sie nika?:)

Gość przyszłam na serial
kliknij w preferencje

Pewnie poszli spać, ona czeka aż mąż zaśnie i wtedy z zemsty udusi go tymi stringolami...

Gość allla33333
to powinno być karalne najpierw rozbujała towarzystwo a teraz nic nie pisze albo tam jest teraz jazda aż huczy:-)

Gość całkowicie czarny kot
nie życze jednak nikomu takich historii oby to była prowokacja albo było na to wszystko jakies logiczne wyjaśnienie

Gość I co dalej jest

Gość slicznotka007
rzesistek pochwowy skad sie tu wziales ?:P

Gość pewnie stąd...
Do zarażenia dochodzi najczęściej drogą płciową. Możliwe jest też zakażenie pośrednie - poprzez używanie wspólnych ręczników, przyborów toaletowych, bielizny pościelowej, urządzeń sanitarnych. Ponieważ rzęsistek pochwowy jest pierwotniakiem aktywnie się poruszającym, rzęsistkowica ograniczona tylko do jednego narządu występuje rzadziej niż rzęsistkowica wieloogniskowa - zajmująca np. pochwę, cewkę moczową oraz szyjkę macicy.

Gość rozpierdziuha
No żesz kurrwa, jezelit o prowokacja, to marna. Jezeli nie, to co za debilka, pieprzac sie z obcym facetem wychodzi z domu bez majtek? Nie wiedziala, ze ich nie ma? Nieeeee wierze. Chyba, ze zrobiła to z premedytacją. Albo jest kompletną kretynką, która nawet nie wie czy ma na sobie gacie czy nie.

rzęsistek pewnie zamieszkiwał w majtkach, co nasza autorka znalazła ;) btw. super ten anglik śpiewa

Gość przyszłam na serial
clawka :-D 🖐️

Gość wierzycie w to
Pomyślcie, która roztrzęsiona kobieta, przeprowadzając poważną rozmowę z mężem latałaby do kompa i relacjonowała o przebiegu rozmowy?! Oczywiście, że to prowokacja! A wy dajecie się nabrać. Haha

Gość dawjta dalej
krasnoludki są de best stawiam na te małe paskudztwa :D

Gość slicznotka007
przyszlam na serial dziekuje za rade faktycznie pewnie by mi sie udalo zaczernik nika gdyby nie fakt, ze chyba zapomnilam hasla :p cos pokrecilam :(

Gość wierzycie w to
Odpowiedzi były pisane przynajmniej co godzinę. Która kobieta po 40-tce (bo pewnie w tym wieku jest "poszkodowana"), mająca 2 dzieci i męża siedziałaby przy kompie i pisała takie bzdury. To jest raczej domena nastolatek. Prowokacja jak nic.

Gość Ja wierze

23:33 wierzycie w to Odpowiedzi były pisane przynajmniej co godzinę. Która kobieta po 40-tce (bo pewnie w tym wieku jest "poszkodowana"), mająca 2 dzieci i męża siedziałaby przy kompie i pisała takie bzdury. To jest raczej domena nastolatek. Prowokacja jak nic. udajemy, że wierzymy - to może się rozkręci i zapoda nowy odcinek ;p poza tym która dorosła kobieta pisze "yesssu" ;) ale zawsze jest jakiś procent szansy, że to zdarzyło się naprawdę...

Gość echechech
a na koniec sie okaze ze to gacie tesciowej byly bo pewno se je kupila zeby z tesciem sie zabawic;d (ewentualnie gdzies na boku) i poprostu zapomniala...albo siostry i co z tego ze siostra ma zadek jak brama wjazdowa stringi to tylko kawalek koronki na gumce a gumka sie ciagnie moze sie okazac ze to Twoja siostra ma kochanka gdzies niedaleko Ciebie...ja bym tam meza nie podejrzewala...pewno sie zdziwil jak mu te gacie pokazalas....co wiecej trzeba bylo zrobic inaczej....isc do sklepu jutro i kupic sobie jakis fajny staniczek i stringi albo (sam stringi) i wystapic w tym wieczorem przed mezem a na koniec mu powiedziec ze widzialas te stringi za pralka ktore dla Ciebie zostawil i ze zrozumialas aluzje i dodac \"bo chyba mnie nie zdradzasz kochanie co a potem \"to dobrze bo nie ma wiekszej furii niz zraniona kobieta i napewno wymyslilabym jakas fajna zemste;d\"

Gość przyszłam na serial
ślicznotko - w rudym też ci do twarzy :-)

Gość slicznotka007
przyszlam na serial nie pisz mi takich tekstow bo jeszczce sie w Tobie zakocham i dopiero bedzie skandal na forum ;) to by dopiero byl temat :P

Gość przyszłam na serial
No ale serial musi się jakoś rozwijać. Skoro temat majtek został zamknięty i wyjaśni się w 3648 odcinku do do tej pory musi się coś dziać :P Może podeślemy p. Łepkowskiej (czy jak ona się nazywa - tej od scenariuszy)?

Gość slicznotka007
a moze to wlasnie P. Lepkowska zainicjowala ten temacik z majtaskami ?:)

szkoda że te majtki się zamoczyły, bo tak to autorka mogłaby dać je do powąchania psu tropiąco-policyjnemu i ten by doprowadził ją do odpowiedniej osoby ;)

Gość slicznotka007
clawka a faktycznie zamoczyly sie ?? oj nie wiedzialam, chyba przeoczylam ten post :( przeciez lezaly za pralka a nie w pralce