Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koku32

ktoras z was brała karmiac piersia cerazzete?

Polecane posty

Gość koku32

kiedy je zaczac brac i ginekolgo mowił mi, ze bierze sie je cały czas, bez przerwy na miesiaczke. Czy ktorejs z was wystepiwały krwawienia podczas ich brania, bo pisało na ulotce, ze moga wystepowac?skad sie biora te krwawienia, skoro to nie miesiaczka?

ja bralam przez pol roku i faktycznie krwawienia wystapily mimo ze bralam regularnie i o zadnej nie zapomnialam a z miesiaca na miesiac krwawienie stawalo sie dluzsze i bardziej obfite wkoncu lekarz przepisal mi dodatkowe tabletki na skorczenie macicy by krwawiena ustaly .... ale to nie jest powiedziane ze i ty bedziesz krwawic, czytalam wypowiedzi dziewczyn ktore nie mialy zadnych problemow

Gość smako-łyk
ja biorę od 4 mieś i dopiero po 3 opakowaniu wszystko mi się wyregulowało.Przez 3 mieś plamienia raz mocne raz rzadsze :o ale teraz już ok miesiączki nie mam bo bierze się je bez przerwy.

Gość koku32
a moge sobie je zaczac, brac kiedy chce, czy musze odczekac do miesiaczki i po niej zaczac brac?

Gość koku32
dodam, ze to sa moje 1 tabletki antykoncepcyjne wiec, dlatego taka zieolna

ja nie czekalam do miesiaczki ale lekarz powiedzial ze mage zaczac brac....skonsultuj sie najlepiej z lekarzem

Gość koku32
włąsnie mi moj nic nie powiedział, kidy zaczac brac konretnie, tak jakbym mogła kiedy chce

tabletki mozesz zaczac brac nawet dzisiaj bierzesz je bez przerwy dopiero jesli przestaniesz karmic idziesz do lekarza i on ci przepisuje nowe tabletki ktore zaczynasz brac po skonczeniu cerazete i wtedy po nich po opakowaniu dostajesz okres przynajmniej jak tak mialam, dzieki cerazete wszystko mi sie unormowalo :)

ja bralam 7 m-cy o 7 m-cy za długo bo caly czas krwawilam (plamieniem tego nie mozna nazwac)

tez je bralam ale nie mialam krwawien. w drugim miesiacu po porodzie zaczelam je brac. karmilam do 6 miesiaca a pozniej zaczelam brac cilesty bo bralam je prze4d ciaza. i dobrze sie czulam poi cerazzete.