Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _tercia

jak usunąć owłosienie z okolic odbytu?

Polecane posty

W sklepie kosmetycznym są przeróżne kremy do depilacji.Zapytaj w owym sklepie.Są saszetki takich kremów,na raz.Są i z dozownikiem.Ja mam jednorazowe saszetki.Całość "kładziesz"na owłosienie-nie rozsmarowujesz a wklepujesz.Po 5 minutach usuwasz.Jeśli jest dołączona szpatułka-nią usuwasz,jeśli nie ma( w tych saszetkach nie ma),to zwykłą gąbką kąpielową.Bierzesz prysznic i już.Koniec zabiegu:classic_cool:

Gość nosz kurde
.. a czy to takie bardzo skomplikowane podac chociaz nazwe takiego kremu? wolalabym uniknac stania nad kremem i czytania ulotki czy nadaje sie na tylek :/skoro ktos ma to juz za soba 9i ma sprawdzony produkt) dlaczego nie moze podzilic sie ta bezcenna wiedza ? ;(

Gość ejej
witam. Mam pytanko jaki krem do depilacji bedzie najlepszy. chce wydepilowac odbyt

dziewczyny... macie problem.. pomoge :) wygole wam co trzeba.. :) a wiec?? :) ktora chetna

Gość 634346
Normalnie, podczas kąpieli rozkładam nogi w wannie i golę maszynką okolice odbytu. Ręką wyczuwam czy już jest gładko czy jeszcze mam dalej golić.

Gość hahh
mi tez zachcialo sie smiac !

Gość golenie
golenie goleniem ale czy wybielilyscie odbyt? xD

Gość Wyczesany Roman
Ja pocieram o drzewo raz w miesiącu przez 3 godziny. DZIAŁA

Gość ja wypalam zapalniczką
ale moze jakiś dziwny jestem

Gość sakarutem
Podstawic pod tylek pojemnik z kwasem solnym na kilka sekund I opary wypala wszystkie wlosy Albo wsadzic petarde i po klopocie

Gość gość
Nie usuwaj tych wloskow!!!! To piekne kiedy pomiedzy posladkami kobiecymi znajduja sie wloski. Podobnie jak i na c**eczce. mania golenia kiedys mam nadzieje minie, bo to jest chore. Kobieta dojrzala powinna miec wloski lonowe i ciut pomiedzy posladkami. Prawdziwi faceci to uwielbiaja choc jest wielkiegrono i takich ktorzy sie do tego nie przyznaja.

Gość Sfenson
Kiedys facet poszedl do okulisty. Wchodzi do gabinetu i odrazu sciaga spodnie i bokserki a lekarz krzyczy na niego Panie co pan robisz a on ze oczy mu lzawia i ma prblem. A lekarz sie pyta ale jak to lzawia dlaczego no to kolea wypina swoje 4 litery i mow nich pan doktor wezmie latarke i poswieaci w pupe. Lekarz swieci a pacjent mowi Widzi pan te kulki na wlosach a lekarz potwierdza i mowi ze widzi. A pacjent no wlasnie jak probuje pociagnac za te kulki to oczy mi lzawia

Gość gość
Kremem jak baba? Na hardkora trzeba. Bierzesz silikon rozsmarowujesz od jaj po plecy, cały rów. Potem wciskasz tam dość grubą linę oczywiście też obsilikowaną, siadasz wygodnie saczysz browara, czekasz aż silikon wyschnie. Stajesz na taborecie przywiązujesz linę do żyrandola tak by była napięta i skaczesz :) Jeśli jesteś owłosiony jak małpa radzę trzymać w ręce nóż byś miał się czym odciąć jak zawisniesz.

Gość gość
Mój lubi mnie całkiem bez włosków. A do tego bardzo lubi sam dokładnie mnie wygolić. Robi mi to co kilkanaście dni. To mam i o***t bez problemu bez włosków.

Gość Monia

ja zwykłym depilatorem depiluje i co tydzień lub dwa powtarzam za pierwszym razem rzeczywiście bolało ale już trzeci czwarty raz jest okej 

Gość anulka
Dnia 6.09.2008 o 18:19, Gość _tercia napisał:

a gdzie kupić taki krem do depilacji tych delikatnych miejsc? i jak się nazywa?

Odbytol lub Odbytol Max, a później maść na ból d.upy