Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poradzcie

zaczelam chodzic na solarium

Polecane posty

Gość poradzcie

od niedawna zaczelam chodzic na solrium,i mam w zwiazku z tym pytanie? jak powinnam pielegnowac skore? mam ją dosc suchą wiec jezli bede ja dobrze nawilzac opelenizna bedzie trzymala sie dluzej?

Gość noucg8wfqucs
nakładać na siebie gówno

Gość zaczelam chodzic na solarium
??? to nikt mi nie poradzi?

Gość spazmy mnie biorą
aby skóra nie była sucha wystarczy jak codziennie będzie się smarować balsamem nawilżającym ale to nie zatrzyma opalenizny

Gość trumanka2
pielegnacja nic ci nie pomoze. To tak jakby zrobic jeden krok do przodu, a potem 10 w tyl.

Gość kolejna solarowa
pani :P po tym waszym solarze bedziecie miały skóre jak jaszczurki i zadej krem ani balsam nie pomoze:D

Gość okt
a wlasnie ze pomorze kiedys chodzilam na solarium i nie uzywalam balsamow i skora strasznie byla przesuszona i sie luszczyla teraz uzywam codziennie balsamu i mam pieknie nawilzona skore i chodze na solarium

Gość kjhkjh
zobaczmy z 10 lat.tez chodzilam a niedaleko mialam bo do wlasnej lazienki...tata kupil lozko.zyc nie umierac. poczatkowo strzaskalam sie na braz.cudo😭... opamietalam sie jak skora sie przesuszyla i stacila elastycznosc. teraz chodze tylko latem 5 razy po 7 minut.po to by opalic plecy bo tam sie nie jestem w stanie posmarowac balsamem brazujacym. jest git.czasem zima wpadne na dwa seanse poudawac ,ze jest lato i wygrzac gnaty ;).w doopie mam brazik spalonego koteta.piekniesza nie bedziesz. pozdro.