Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzka rzecxsss

CZY NIE UWAŻACIE ,ŻE NASZA KLASA TO PORTAL DLA CHWALIPIĘTÓW!!???

Polecane posty

Gość ludzka rzecxsss

MAM DOSĆ. WSZYSTKIE ME KOLEŻANKI ZE STUDIÓW MAJĄ TAM KONTO TYLKO JA JEDNA NIE MAM ..CZUJE SIE JAK JAKIŚ WYRZUTEK BO CIĄGLE MI MÓWIĄ ZE POWINAM MIEĆ A JAK NIE TO ONE MAJĄ MOJE ZDJĘCIA I SAME MI ZAŁOŻĄ TAM KONTO...WKURZA MNIE TO JUŻ NAPRAWDE..

Gość ludzka rzecxsss
wiekszosc z nich tam sie lansuje nowymi wycieczkami i chłopakami..oraz rodzina i dziećmi.. uwierzcie mi ze nie chce tam dawac konta ale one sprawiaja ze czuje sie dziwnie z tym ze jako jedyna go tam nie posiadam.

Gość a czemu nie masz
Przeciez one chcą na pewno mieć kontakt z tobą jakiś potem i dlatego tak proszą cię o to!!!!! Ja też prosze moją znajomą bo chce mieć z nią kontak więc czynie to z dobrego serca!

Gość NIE nie uważamy
chwalipiętą nie jestem a mam konto

Gość jolusssssssssssss
nie uwazamy bo tez swe konta tam mamy :) umba umba :classic_cool:

Gość Ululanka
Śmieszka powiedz jak ty te kwiatuszki i kolorowe buziaczki robisz ... plissss... bo ciemna jestem :)

Gość acg
ja nie mam tam konta z tego powodu, że jest to przekłamany portal jak trafnie zauważyłaś dla chwalipiętów jeśli można to tak określić. cel stworzenia portalu był inny niż faktycznie się to stało bo nk to teraz bardziej przypomina portal reklamy różnych działalności, stron internetowych, są tam nawet osoby nieżyjące :O w ogóle przepełniony jest jakimiś chorymi fotkami pół nagich dziewczyn, które otrzymują propozycje matrymonialne :O:O moi znajomi też tam są i mimo, że ich życie jest zepsute , nudne i do niczego na n-k przedstawiają je jakby żyli w jakiejś bajce - wstawiają super szczęśliwe i piękne foty jak to niby im się super żyje i świetnie układa... :O:O

Gość afkaafka
ja mam tam konto... jedno swoje zdjecie tak dla rozpoznania i tyle, nic o sobie ani czym sie zajmuje. Zalozylam bardziej z ciekawosci, zobaczyc na czym polega. Wychodze z zalozenia, ze z osobami z ktorymi chcialam utrzymac kontakt to utrzymuje do dzis i nie potrzeba mi NK do tego. i zgadzam sie, ze jest to raczej portal dla ludzi by mogli sie po latach pochwalic swoimi osiagnieciami, rodzina... ja akurat takiej potrzeby nie czuje. Ale z ciekawoscia ogladam fotki innych znajomych, wiec nie przeszkadzami to ;)

Gość Ululanka
oooo dziękuję Wam bardzo , ale fajnie :) 🌻 ❤️ 👄 :) :classic_cool:

Gość NIE nie uważamy
ja mam tam portal i jestem ładna wiec czemu sie nie chwalić?

Gość NIE nie uważamy
{śpioch}

Gość NIE nie uważamy
{ cool }

Gość ZAL.PL LUDZIE
haha mnie tak moja ' PRZYJACIÓŁKA' MÓwi:/ wkoorwia mnie strasznie, sama taka piekna i chwali sie ze kto to do niej nie pisze i kogo to ona nie ma w znajomych! ZAL!!!!

Gość koooooooooooool
ak

Gość kjjsakjjjj
a ja przez nk znalazłam swoją dawną przyjaciółke, zobaczyłam jak sie zmienili dawni znajomi i profesorowie...moim zdaniem to bardzo udany portal, niekoniecznie dla chwalipięt. Tak cie to boli autorko, ze nie mozesz zalozyc konta, tylko piszesz o tym na kafe?? Nie chodzi mi o 20 swoich zdjec jak nie chcesz, jedno albo dwa by wystaczyły i było by po sprawie:O

Miałam konto na NK , zalogowałam sie na niej kiedy mało kto wiedziała o istnieniu tego poratalu, było miło i sympatycznie, ale do czasu. Teraz to targ próżnosci, 200 znajomych to dopiero jest coś, mdli mnie od zaproszeń od nieznajomych i nastolatek pożal sie boże. Wykasowałam swoje miejsce w tej społeczności i jakoś nie żałuję :)

Gość brawo brawo wwww
zawodowe róże gratuluje rozumu