Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kukulano

co o mnie myslicie ? mam szanse znalezc faceta?

Polecane posty

Gość hyhyhyhy
kajahhao ladne zdjecie, ale malo kobieco w tej bluzie, sliczne wlosy i oczy

Ksiądz Robert to jak Ty tak dobrze oceniasz, to ja tez wkleje. Autorko z wlosami, to mozesz zwyczajnie zmienic fryzure, tzn. troche zapuscic, napewno byłoby Ci ładnie w jakiejs takiej grzywce zaczesanej na bok. Usmiech masz łądny, biale ząbki, wiec wasnie sie uśmiechaj, bo usmiech duzo robi.

no ja ogolnie sie nikomu nie podobam, mam 40 lat i jestem panienka z okienka i tak juz pozostanie do konca moich dni.

Gość bossssssssko
40 lat????? no chyba jajca se robisz?????

Gość andaKeli
Moim skromnym zdaniem: za mocna opalenizna spróbuj zrobic fryzure z grzywką (dodaje dziewczecego czaru) mocniejszy makijaz, podkrslajacy oczy I będziesz laska, ze ho, ho:-) powodzenia

jak dla mnie to troche za bardzo się opaliłaś, i jeszcze modłabyś dodać pare pasemek ciemny blond, i odrobinę jakiegoś szarego cienia żeby troche oczy oprawę oczu przyciemnić i będzie extra bo naturalnie jesteć całkiem ładna. Ale zrezygniuj z takiej opalenizny bo bardzo ci nie służy.

Gość bossssssssko
no to lamia gratulacje, taka cera w tym wieku:) wazne zebys podkreslila atuty - moze zamiast okularow soczewki i mocniejszy makijaz oczu? A wlosow moze tak nie spinaj, lepiej by wygladaly rozpuszczone i mocniej podkrecone, np jakas odzywka do mocniejszego skretu

mam juz inne okulary i wlosy proste, ale w tych kreconych mi podobno lepiej. Dzieki. Cere mam taka bo prawie sie nie opalam. Jako mloda nastolatka sie opalalam, a potem to juz sporadycznie, a teraz jade na wysokich filtrach. \No i geny chyba.

ale jak Autorka troche zapusci wlosy, nawet odrobine, to sama taka grzywka sie utworzy. Wlasnie wlosy z przodu bez grzywki to maja dzieci i nastolatki.

Atos82 bo sie wkradly 2 spacje trzeba skopiowac linka i skasowac w adresie dwie spacje. Nie wiem czemu tak wyszlo

Gość lamia jakich kremow uzywasz

tonik z kwasami bha, serum z witamina C, olejek z dzikiej róży, wysokie filtry.