Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawko uk

Prawo jazdy A w uk

Polecane posty

Gość prawko uk

witam,czy moglby mnie ktos oswiecic jak i gdzie mozna zrobic prawo jazdy w Londynie i ile to kosztuje orz jak to wszystko przebiega?

Gość Kathi28
hej:)nie wiem jak w londynie...ale ja najpierw wysłałam papiery o przedprawojazdy,które wezmiesz z poczty profisional licens i teraz obecnie je mam kosztuje to 50f.Ucze sie na testy z teorii i praktyki...moim zdaniem nie jest tak prosto,ale powodzenia

Gość bierzesz na poczcie
aplikacje na driving licence wypelniasz zaznaczasz ze chcesz provisional driving licence placisz 50 funtow i wysylasz wraz ze zdjeciem i paszportem. Po ok 4 tyg otrzymujesz swoje prawko na ktorym mozesz jezdzic z elka. Nastepnie zdajesz testy koszt chyba 32 funty a jak zdasz mozesz sie zapisac na egz praktyczny koszt 42-58 funtow w zaleznosci od dnia. Co do trudnosci zdania to na test masz 57 min i 50 min ja zrobilam w 18 min potem jest percepcja filmiki z zagrozeniami. Pomoze w przygotowaniu ksiazka i plyta po polsku poszukaj w necie. Co do praktycznego warto wykupic lekcje nawet jak umie sie jezdzic by dowiedziec sie na co zwracac uwage na egzaminie. Ceny moga sie roznic bo mieszkam w NI.

Gość bierzesz na poczcie
mialo byc 50pyt nie min