aneeczka 0 Napisano Wrzesień 7, 2008 Czy ktoś wie czy ta pani doktor przyjmuje gdzieś na nfz niekoniecznie w Bielsku, bo wizyta w prywatnym gabinecie to dla mnie duży koszt- proszę o pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneeczka 0 Napisano Wrzesień 7, 2008 podnoszę temat:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka...Aga... 0 Napisano Wrzesień 7, 2008 nie wiem czy ta pani ginekolog gdzies pzryjmuje w Bielsku na NFZ ale polecam Ci dr Anne Foniok Lipska... super lekarka... prowadzila cala moja ciaze... i jest dobrym ginekologiem... lekarz z powolania:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneeczka 0 Napisano Wrzesień 7, 2008 dziękuje :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneeczka 0 Napisano Wrzesień 7, 2008 a gdzie przyjmuje ta pani doktor A. Foniok-Lipska? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka...Aga... 0 Napisano Wrzesień 7, 2008 albo na Dabrowskiego w Beskidzkim Centrum Medycznym albo pod Szyndzielnia na Młodzieżowej tez w drugiej placowce Beskidzkiego Centrum Medycznego:) moge podac namiary telefoniczne jesli chcialabys;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneeczka 0 Napisano Wrzesień 7, 2008 chętnie sobie zapiszę te numery więc poproszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka...Aga... 0 Napisano Wrzesień 7, 2008 na Dabrowskiego 033 815 74 00 i pod Szyndzielnie 033 821 83 00 w razie pytan mozesz pisac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneeczka 0 Napisano Wrzesień 7, 2008 dzięki za info :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach