Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddqdqqqd

Dlaczego nie ma juz kobiet ktore sie szanuja ????

Polecane posty

Gość ddqdqqqd

Powiedzcie mi czemu tak jest ? Juz chyba nie ma na tym swiecie wiernych kobiet. Wszystkei zdradzaja i z niczym sie nie licza. Porzadnych dziewczyn juz nie ma i taka jest niestety prawda , pytanie tylko dlaczego tak jest?

Gość nie prawda ja nie zdradzam i
sie nie puszczam. i wcalenie dlatego ze jestem brzydka i nikt mnie nei chce :P

Gość ciekawski...............
ma racje mi rece opadaja tylko seks a gdzie uczucie milosc :(

Gość BETA****
ciekawe z kim, te kobiety zdradzają???? Bo chyba nie z tymi cudownymi facetami, którzy (bez wyjątku) są wierni, cudowni....

nie zgadzam sie, ja buduje zwiazek na uczuciach a nie na seksie.. nigdy nie zdradzilam i nigdy nie zdradze bo bym sobie tego nie wybaczyla.

Gość gazeta wyborcza
Ja jestem wierna i mojego ukochanego nigdy nie oszukalam ani zdradzilam. Ale prawda jest tez, ze moj ukochany zasluzyl sobie na to bo jest naprawde wspanialym czlowiekiem. Zanim go poznalam to trafialam na samych debili. i jak ktos nie byl wobec mnie w porzadku to ja tez nie bylam. + na milosc trzeba sobie zasluzyc.

Gość kolega098
hmmmmmm...popieram tworce tematu....niby teraz kobity pisza(te kilka)ze jest inaczej...ok nie wnikam moze i prawde mowia......ale przeciez wiekszosc tylko patrzy gdzie szpary popuscic...ja pitole....tu sie ruchnac to tu sie ruchnac....kurwa zero szacunku dla siebie....chociazby na tym forum...co chwile jakas mowi,zeby ja przelepiec czy cos w tym stylu....ja bym potem takiej "zuzytej" sie nie chycil

cytuje \"......ale przeciez wiekszosc tylko patrzy gdzie szpary popuscic\" tak samo moge powiedziec o was, facetach... ze patrzycie tylko gdzie swojego zamoczyc

Gość menses
Ja jestem monogamiczna:)

Gość fjnafinainfnfq
to prawda wszystkie sie puszczaja i zdradzaja nie ma juz porzadnych dziewczyn i szansa ,ze trafi sie taka ktora nie jest dziwka jest znikoma dla wiekszosci kobiet dawania dupy i zdradzanie jest teraz czyms naturalnym dlaczego tak jest nie wiem ,moze niech panie sie wypowiedzia czemu tak postepuja

Gość Czerwona Malinowa Porzeczka
Ja sie szanuje i nikt nie powie, że jest inaczej, opieram sie nawet teraźniejszejm modzie, że trzeba mieć doswiadczenie w materii sexu czyli wielu partnerów. Podstawa to uczucie i zaufanie..nigdy nic na raz bo bym nie umiała na siebie spojrzeć.

nie wiem dlaczego wrzucacie wszystkich do jednego worka, ja nie wyobrazam sobie zdrady w moim wykonaniu, no bez jaj :/ Pozatym nie naleze do osob ktore po pierwszym spotkaniu czy po 2, 3 miesiacach ida z facetem do łóżka, naszczescie poznalam chlopaka ktory nie mnie szanuje i obdarowujemy sie miloscia mimo iz jeszcze ze soba nie wspolzyjemy. Milosc przede wszystkim na seks przyjdzie czas

Hmm...Ja myśle, że to wszystko przez facetów. Po pierwsze sami ciagle szukają takich na jeden raz, po drugie kobiety starają sie im dorównać. Bo niby czemu faceci mogą to robic ile chcą, a kobiety są od razu nazywane dziwkami? Są kobiety, które tak samo jak faceci po prostu lubią seks bez zobowiązań. Uważam, że jest mnostwo wiernych i lojalnych kobiet, trzeba tylko wiedzieć z kim się zadaje i z kim wchodzi w związek partnerski.

Gość Czerwona Malinowa Porzeczka
No właśnie z drugiej strony, dlaczego facet może sypiać z wieloma kobietami, zdradzać i jeszcze poczytuje mu sie to za normalne, bo to facet i musi sie wyżyć. Skoro oczekujecie czegoś takiego od kobiet to bąxcie tacy sami!

Gość takie tam duperele...
Wypraszam sobie takie uogólnienia!!!! Nie zdradzałam, zdradę męża zakończyłam w sądzie, nie puszczam się mimo, że jestem wolna. Są tysiące porządnych kobiet. I, wbrew logice, pozostają same bo się nie dupczą z byle kim.

Gość kolega098
cytuje "ze patrzycie tylko gdzie swojego zamoczyc" nie zaprzecze tego bo duzo tez jest takich skurwieli(niestety) ale wy babeczki macie byc przykladem czystosci i piekna,a nie szlajanie sie z co drugim skurwielem...jak czujecie,ze on taki jest(zapewne czujecie...przeciez to ta wasza intuicja) to dawac kopa w jaja i spadac,a nie ulegac:/

A nie uważacie, że każdy powinien robić to co chce i lubi? Gdzie to jest napisane, ze kobiety mają byc symbolem czystosci itp.? Kobieta kobiecie nie równa. Każdy człowiek może robić to, na co ma ochote, bez względu na płeć. A to czy się puszcza czy nie, zależy raczej od charakteru i potrzeb seksualnych.

Gość pierdolenie o chopenie
a jak kobieta jest wolna, to nie moze nic robic z facetem mimo ze ma ochote???? mnie ostatnio kolega fajnie wylizal, nie chce byc z nim i co dziwka jestem? :O

dla mnie jestes szmata nie dziwka ale szmata, dlaczego? bo jest to dla mnie obrzydliwe... kolega? zeby lizał Cie? no sorry... wydaje mi sie ze takie sprawy sa zarezerwowane dla Twojego partnera a nie dla kolegi :/ to ze jestes sama to zadne wytlumaczenie

Ja nie toleruje puszczających się lasek, tak samo jak facetow, ktorzy sypiają z byle dzieczynami. Nie wyobrazam sobie, jak mozna tak oszukac bliską sobie osobe, tylko dla seksu. Ale płeć osoby zdradzającej nie ma dla mnei większego znaczenia. Tak jak pisałam wcześniej,to zależy kim jest osoba, z którą sie wiążemy. Każdy jest inny. Nie mozna uogolniać, że to kobiety robią źle. Bo faceci robią tak samo.

Gość pierdolenie o chopenie
nie mam partnera i nie chce miec, orzydliwe ? i jemu i mnie sie podobalo :D

Gość kolega098
czytaja teraz wypowiedzi az lepiej misie zrobilo,ze jednak moze nie jest tak jak w temacie(ale nie dokonca).....ufff dzieki kobietki:)

Gość kolega098
Lady Love Ty masz u mnie plusa hyhy:D

Gość kolega098
np:) tu juz nawet nie chodzilo o zdradzanie(nie mowie,ze nie)ale ogolnie o kurwienie sie.......przyznam,ze juz zaczynalem patrzyc na baby wlasnie w ten sposob(od jakies 2 tygodni).......moze jednak nie jest az tak tragicznie(tylko bardzo zle):)

wiesz tak sie sklada ze ja w ten sam sposob spogladalam na facetow, no ale nie wszyscy tacy sa :) cale szczescie bo nasze spoleczenstwo i tak schodzi na psy... pozatym ludzie zapominaja tak naprawde co to seks.. teraz seks to zabawa, jakas rozrywka i cos co jest na porzadku dziennym.. zenada poprostu