Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddqdqqqd

Dlaczego nie ma juz kobiet ktore sie szanuja ????

Polecane posty

Gość kajko i kokosz
Niektore kobiety maja wiekszy temperament seksualny, a niektore mniejszy. Nie popieram zdrady, ale sama seks moglabym uprawiac kilka razy dziennie, jak mam faceta to robie to z nim, a jak nie mam faceta to mam kochanka. Jakbym z facetem miala kiepskie zycie sekualne to raczej bysmy dlugo razem nie pociagneli.

Gość kolega098
Lady Love zeby wszystkie babeczki mialy tak madrze w glowie jak Ty....bylby na prawe zajebicha:) niestety jest ich coraz mniej i sa wytepiane z ogromna szybkoscia:/

Gość Czerwona Malinowa Porzeczka
Lady Love- dokładnie tak właśnie jest. Sex to teraz dla ludzi coś tak przedmiotowego jak robienie zakupów- nieważnie z kim ,niewazne gdzie, byleby zaspokoić popędy. A gdzie intymnośc takiego kontaktu, przecież człowiek oddaje kawałek siebie, nie wiem jak można to robić z kim sie nadarzy okazja..

Gość kajko i kokosz
Troche wpadacie w skrajnosci - albo seks z milosci, albo puszczanie sie z kim popadnie. A moze istnieje cos posrodku: isz do lozka z kims kto nam sie podoba i kogo lubimy, ale niekoniecznie kochamy.

Gość Czerwona Malinowa Porzeczka
Może i tak, każdy robi jak uważa.

dokladnie, szkoda ze coraz mlodsi biora przyklad z tych starszych.. ostatnio wogole przezylam szok, laska 14 letnia popierdziala w zaawansowanej ciazy.. a pozniej sie tylko o aborcji wszedzie slyszy... i glupie teksty typu bo moja kolezanka ma to juz za soba wiec ja tez musze miec bo sie nie bedzie ze mna kolegowac :/ skandal poprostu

Gość takaaaa jedna
Sa takie tylko ze pewnie nikt ich nie zauwaza. Moze ty autorze szukales wsrod takich odpicowanych laleczek wiadomo po co to robia.

a co to za roznica? czy chlopak mniej znany czy lubiany? jedno i drugie to puszczalstwo i tyle, ta druga sytuacja z tym lubianym i znanym wydaje mi sie jeszcze duzo gorsza od tej pierwszej... bo ten chlopak ktorego tak lubisz moze Ci kolo dupy niezle narobic, pozatym i tak pewnie ma Cie za latwa laske

Gość kolega098
"isz do lozka z kims kto nam sie podoba i kogo lubimy" i czemu sluzy takie ruchniecie z podobania i lubienia? wlasnie tego co mowimy...zaspokojemniu(czyt.kurwieniu)

Lady Love, przytaczasz przyklady jakiejs patologii i narzekasz jak stara babcia :O Kazdy zarzadza swoim tylkiem jak chce, jeden madrze, drugi glupio, ale to kazdego osobisty biznes. A panowie musza sie powoli przyzwyczajac, ze dziewczyny coraz bardziej traktuja swoj tylek jako swoja wlasnosc, a nie przyszlego mezusia.

Gość kolega098
:/

do babci jeszcze mi daleko, i to nie sa przyklady jakiejs patologi, to poprostu rzeczywistosc ktorej Ty moze nie widzisz

Gość kolega098
schodze chyba z tego tematu...

Gość pierdolenie o chopenie
nikt nie mowi zeby puszczac sie z byle kim, ale jesli dwoje ludzi tego chca, sa dorosli i podobaja sie sobie fizycznie, to co w tym zlego?:O bo nierzomiem, idzcie sluby czystosci zlozyc i czekajcie na wielka milosc i idzie z nia do lozka to moze przed 50 wam sie uda

Gość pierdolenie o chopenie
enamorada Lady Love, przytaczasz przyklady jakiejs patologii i narzekasz jak stara babcia Kazdy zarzadza swoim tylkiem jak chce, jeden madrze, drugi glupio, ale to kazdego osobisty biznes. A panowie musza sie powoli przyzwyczajac, ze dziewczyny coraz bardziej traktuja swoj tylek jako swoja wlasnosc, a nie przyszlego mezusia. popieram :)

Tak, ale nie przesadzaj, ze to takie nagminne. Zawsze byly 14-letnie nastolatki w ciazy i zawsze starsi sie oburzali, ze swiat schodzi na psy. Jesli ktos chce zostac dziewica do slubu to nie widze problemu, czemu jednak taka osoba musi wieszac psy na innych? :O

....bo myslalem,ze moze byc inaczej niz w temacie...ale widzac coraz to nowsze wypowiedzi....jednak chyba jednak nie jest inaczej

bo wlasnie teraz jest jest coraz wiecej takich dupodajek...a jakis pozadny facet jak sie dowie lub bedize przypiuszczal,ze ona jest tak wyruchana to sie jej nie chyci....a z tego powodu,ze ich coraz wiecej to ciezko znalezc pozadna dziewczyne....

Kolego, moze idz na jakies forum oazowe, tam dziewczyny nie lubia seksu i swoj "wianek" zachowuja dla przyszlego meza.

sa laski porzadne ktore sie szanuja i sa szmaty dziwki i kurwy ktory o szanowaniu siebie nie maja pojecia

Zawsze wierzylam, ze jest sie z drugim czlowiekiem nie ze wzgledu na to czy jest "wyruchany" czy nie.

Gość szanuje sie wiec robie co chce
nie ma kobiet, ktore sie sznuja, czyli ...... ida do lozka z toba, zamiast innymi facetami, tak? bzdet. ja jestem z tym samym facetem od 8 lat, nigdy bym go nie zdradzila, nawet przysiegajac to na slubie myslalam sobie, ze wcale nie musze nikomu przysiegac, bo z natury rzeczy nie chialabym go zdradzic, po czzemu trafialy mi sie baaardzo mile okazje, oj trafialy, ale ja po prostu nie chcialam. a to dlatego, ze jest wspanialym czlowiekiem, moim najlepszym przyjacielem, nie wkurza mnie itd. natomiast wczesniej - trafialam na debili i zdradzalam ich bez zadnych oporow, jakby byli inni, to bym ich nie zdradzala, ale jak tu nie zdradzac np. idioty o pogladach mlodziezy wszechpolskiej :P

to po co z takimi bylas? trzeba bylo zakonczyc ta znajomosc i tyle, a nie wskakiwac innemu do łóżka

"Zawsze wierzylam, ze jest sie z drugim czlowiekiem nie ze wzgledu na to czy jest "wyruchany" czy nie" widocznie kolezanko masz kijowa wiare i moze pojdziesz na oaze co? ludzie sa podzieleni jak sami sugerujecie