Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddqdqqqd

Dlaczego nie ma juz kobiet ktore sie szanuja ????

Polecane posty

Gość szanuje sie wiec robie co chce
bylam z takimi, bo chcialam, bo nie od razu wychodzi z czlowieka to co w nim siedzie, a poza tym doswiadczenia nabywa sie z wiekiem. wtedy nie mialam innych opcji, wiec probowalam szczescia, jak umialam. niekomu nie wskakiwalam do lozka, tylko za obopolna zgoda spedzalismy milo czas :)

byc z kims i uprawiac z nim seks to nic zlego, jezeli traktujemy ten zwiazek powaznie, ale zdradzic kogos i wchodzic obcemu czy kumplowi do lozka to juz inna bajka i takie laski to wlasnie szmaty

widzisz prawiczku, dla ciebie kobieta, ktora kiedys zdradzila to dziwka, a np. dla mojego meza taka kobieta (czyt. ja) jest najwierniejsza i najprzykladniejsza zona. takze stan wyruchania nie swiadczy o wartosci zwiazku. a ty jak najbardziej szukaj sobie dziewicy, ktora moze byc np. glupia i pusta, ale za to bedzie dziewica, bo sie boi isc do piekla :P

o tak, on byl wierny ten wszechpolak, ale w zwiazku liczy sie nie tylko ruchanie lub jego brak, lecz przede wszystkim zgodnosc pogladow.

zeby ci wiare przekazali lepsza...ale dobra ja nie mam zamiaru sie klocic przyladowo....facet "czysty" szuka sobei fajnej i "czystej" kobietki,ale szanse na to zawiezaja sie coraz bardziej bo coraz wiecej kobietek zostaje niewyzytymi dziwkami:/

lady love, podejzewam ze twoj brak szacunku i nazywanie szmatami kobiet o innych pogladach niz twoje wyplywa z szeroko rozumianego katolickiego wychowania :o ja tez uwazam, ze lepiej jest uprawiac seks ze stalym partnerem (chocby ze wzgl. czysto praktycznych), ale jezeli ktos ma ochote lub okazje zrobic to bez dalszych zobowiazan, to jego sprawa. byle byc w stosunku do siebie uczciwym i nie obiecywac gruszek na wierzbie. mimo, ze sama keidys zdradzalam, zdrad nie popieram, ani zadnych klamst. czlowiek sie uczy na bledach, ale przynajmniej sie uczy, a nie ocenia innych na bazie teorii z lekcji religii :o

prawiczku, to twoj wybor, przeciez nikt cie nie zmusza, ani nawet nie sugeruje, zebys wiazal sie z kobieta puszczalska czy zdradzajaca. jezeli ktos ma poglady polityczne/religijne inne od moich, to nie moze byc zgodnosci dusz i charakterow, poniewaz te poglady sa ksztaltowane wlasnie przez dusze i charakter, chyba, ze ktos nie bierze tego na powaznie ze wzgl. np. na mlody wiek lub nie przywiazuje do tego wiekszej wagi.

nagrzeszyla :D to juz twoja interpretacja, a poza tym wcale a wcale nie musisz sie z taka wiazac i nikomu tego tlumaczyc. tez jestem zdania, ze ludzie powinni tworzyc zwiazki z osobami w miare podobnymi doswiadczeniem i pogladami. ale tylko dlatego, ze ktos nie jest w twoim typie, to nie musisz od razu mowic, ze ta osoba dla nikogo sie nie nadaje. ja bym sto razy wolala, nawet bedac dziewica, zwiazac sie z facetem, co juz kogos mial, a jest madry, inteligentny i mam z nim swietne porozumienie, niz z prawiczkiem, ktorego zycie intelektualne ogranicza sie do oceniania ludzi na podstawie wskazan z katechizmu :o

to ze jestem katoliczka nie ma z tym nic wspolnego... jestem bo jestem... kosciol ma chore poglady i nie ze wszystkimi sie zgadzam, pozatym nie toleruje tej organizacji Moze sprostuje to co pisalam wczesniej, Jezeli kobieta zdradzajaca chwali sie tym co zrobila albo inaczej jezeli kobieta ktora daje dupy na lewo i prawo mowi o tym naokolo to niby co ja mam o takiej myslec?

mysl sobie o niej co chcesz, nie wiem, czy np. podawanie przykladow ze swojego zycia w celu topikowej dyskusji, nazwalabym chwaleniem, ale to juz moze za daleki niuans.

" ale jezeli ktos ma ochote lub okazje zrobic to bez dalszych zobowiazan, to jego sprawa." i to jest wlasnie puszczanie sie

poczekaj prawiczku jak spotkasz taka wartosiowa rasistke, co ci bedzie uzasadniac swoje poglady :P przeciez to nie chodzi o zimne uzasadnianie pogladow, tylko o wartosci moralnych wg. ktorych ta osoba zyje! nie mozna byc inteligentym czlowiekiem wrazliwym na krzywde innych, a tym samym rasita lub skrajnym prawicowcem.

Gość uyuyuyuyuyuyuyuyuyuuyuyuy
puszczanie sie to co dyskoteka nowy koles i nawet nie znac jego imienia to puszczaie sie!!!! a robienie sobie dobrze z kims kogo sie zna i sprawia to przyjemnosc 2 stronom i zadna nie jest w zwiazku to normalne!!!!!!!!!!!!!!!!!1

kolego i prawiczku, jak nie chcecie takich kobiet to szukajcie innych, nie wiem doprawdy o co tu sie klocic. jezeli w waszej opini kobieta, ktora uprawia seks wg. wlasnych zachcianek jest dziwka, to macie prawo do tej opinii. ale nie wmuszajcie innym, ze wasza opinia to niezbity fakt, bo to jest po prostu smieszne i dziecinne (to wmuszanie, nie opinia sama w sobie).

prawiczku, seks bez milosci nie przynosi nikomu krzywdy (pod warunkiem, ze jest na to obopolna zgoda i nikt nikomu nie robi nadziei. zdrada jest nieuczciwa, wiec niemoralna, ale czasem zdrada moze dorowadzic do rozadu nieudanego zwiazku i te osoby znajda sobie kogos nowego i odpowiedniejszego - wtedy zdrada wychodzi nawet na korzysc. ale to juz jest gdybanie, lepiej zeby zdrad nie bylo. natomiast rasizm, faszyzm i inne ludobojcze zapedy to juz zdecydowanie powazniejszy aspekt czyjejs osobowosci i jezeli nie widzisz roznicy pomiedzy upojna noca spedzona z kolego czy kolezanka (nie w zwiazku) ale pastwieniem sie nad innymi ludzmi i robieniem im krzywdy + zabijaniem, to chyba masz cos nie tak zglowa lub piszesz te bzdety dla draki :P

🖐️Lady Love to ze jestem katoliczka nie ma z tym nic wspolnego... jestem bo jestem... kosciol ma chore poglady i nie ze wszystkimi sie zgadzam, pozatym nie toleruje tej organizacji ja tez nie uwazam koscioła. Jestem miły i dobry. zdrady ten nie uwazam a seks po slubie :)

i tutaj wlasnie potwierdza sie to co napisalam duzo wczesniej ze ludzie nie wiedza czym tak naprawde jest seks i dla wiekszosci osob seks to przyjemnosc, zabawa i cos co jest na porzadku dziennym

nikt oczywiscie nie pomyslal o tym ze seks łaczy 2je ludzi w jedna całosc 2je kochajacych siebie ludzi :) nikt juz o tym nie mysli...

Gość ojm
Dlaczego niemal wszystkie kobiety lecą na facetów (np. na typ tzw. kark), którzy lubią zaliczać wiele panienek?

Gość Zuzanna153
LADY LOVE popieram Cię a dla autora tekstu niestety moralność schodzi na psy babka trędy to ta co ma chociaż ze 2 kochanków to świat zwariował ilu dzieci w domach dziecka gdzie taka matka -polka ma wstyd napluć takiej w pysk a ona że deszcz pada.A moralność tatusia który zostawia swoje dzieci i żonę rozbija małżeństwo zabiera dzieci ojcu i bawi się życiem ma 55 lat a jego panienka młodsza o 30 lat wykolejony pedofil gdzie taki ma wstyd.Mówimy że taka młodzież a gdzie przykład .Gdzie wspólny obiad .Seks jest ważny ale można nad nim zapanować jeśli ma się poukładane w głowie a szacunek dla samej siebie jest bardzo ważny.A teraz nie miłość jest ważna są wyjątki tylko konto faceta że żonaty to nic nie znaczy że mógłby być panienki ojcem to też nic ważne że dziś dobrze się bawi. To są moje niestety smutne spostrzeżenia .Nie pasuję do tego świata inaczej mnię rodzice wychowali bez miłości nie ma namiętności.

jezeli dla ciebie seks jest tym, o czym napisalas, to zyj wg. tego, co czynisz, i nikt cie przeciez nie przekonuje, ze jest inaczej. ale inne osoby moge miec co do seksu inne opinie i robic to dla przyjemnosci. nie mowie o zdradach, bo to juz nieuczciwosc. dlaczego ludziom jest tak trudno zrozumiec, ze kazdy moze miec swoje wlasne podejscie do seksu. przeciez nikt wam nie kaze zmieniac myslenia, ani wiazac sie z ludzimi, ktorzy mysla inaczej. ale zeby zaraz ich mieszac z blotem?

Zastanawia mnie dlaczego ci \"porzadni\" tak chetnie uzywaja slow \"kurwa\", \"szmata\", \"wyruchana\" w odniesieniu do innych :O

ojm, na karkow leca niemal wszystkie laski :D :D :D ja takiej jednej nie znam :o tym karka w moim swiecie jest jedynie tolerowany, bo skoro to-to sie urodizlo, to ma prawo zyc, jesc, byle nie robilo nikomu krzywdy. ale zeby taki typ preferowac, to juz trzeba miec specyficzne braki w wyborze partnera :o

no bo wlasnie sa tacy "porzadni" wszystko wiedza najlepiej, sami robia najlepiej, wszystkich chca nawracac na swoje mniemanie o seksie czy czymkolwiek. dla nich rasizm i faszyzm to fraszka w porownaniu ze przygodnym seksem :o

lady love, ani ja nie mowie, ze sie wypowiadalas. ani tez nie masz monopolu na prawde. wg. ciebie to jest najlepszy sposob na zycie i tak tez zyj, ale nie wmawiaj innych, ze jak zyja inaczej to zyja zle.

prawiczku, rozumiem, ze nia chcialbys byc z taka dziwczyna, no i nad czym tu sie rozpisywac, nikt cie przeciez t otego nie zacheca, masz takie a nie inne preferencje i juz.

i tutaj wlasnie potwierdza sie to co napisalam duzo wczesniej ze ludzie nie wiedza czym tak naprawde jest seks i dla wiekszosci osob seks to przyjemnosc, zabawa i cos co jest na porzadku dziennym zgadzam sie z Toba wielu ludzi traktuje seks jak sport, mycie zebów, jedzenie obiadu. Ja uwazam ze najpierw musi być prawdziwa miłosc uczucie a pozniej bara bara :) seks z miłosci jest cudowny. :)