Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddqdqqqd

Dlaczego nie ma juz kobiet ktore sie szanuja ????

Polecane posty

tak tylko zauwaz ze w niektorych moich postach pisałam jak dla MNIE czyli nie bardzo narzucam wam jak macie zyc, poprostu mowie jak ja to widze

Gość reliktttttttttttttttt
a ja jestem 26letnią, bardzo atrakcyjną, do tego wykształconą dziewczyną. plus: uwielbiam imprezy i spotkania z ludzmi, w pracy spotykam mase zainteresowanych facetów- mna albo moim cialem. poza tym jestem do granic uczciwa, do granic lojalna. do lozka poszlam tylko z 1 facetem w zyciu, kiedy bylam pewna milosci. jestem z nim nadal. wychodze za niego za maz. rozumiem, ze jestem reliktem:O

Gość Kobieta o wysokim mniemaniu
Lady Love Masz racje... Wg mnie sex powinien jednoczyc nie tylko dwa ciala ale i dwie dusze a niestety malo ludzi o tym dzisiaj mysli i tak postepuje. Swiat zbylejaczal na skutek transferu "swobodnego zycia" z zachodu ale i samej ewolucji tej 'rozwiazlosci'. Nie odkryje Ameryki mowiac ze otacza nas plaga materialistek zorientowanych na portfel mena i nic nie robienie oprocz lustra i wydawania Jego kasy. Sama jestem zadbana, mloda kobieta. Pracuje ciezko na to czego w zyciu chce i na swoj szacunek. Moj mezczyzna rowniez. Ale bardzo drazni mnie to, co obserwuje. Wiele moich kolezanek pobralo sie z Angolami, Holendrami, no i... HHHHamerykaninami po to by zyc w Anglii, Holandii , USA czy jeszcze innym kraju i ciagnac jak krowa , nie pracujac i spedzajac dni na plotkowaniu:/. Niby kazdy ma wolny wybor i ok, ale jesli ktos pyta czemu jest tak ze sie kobiety puszczaja, ze coraz jaskrawiej widac ze procentowo kobiety czesciej zdradzaja to najpierw nalezy sie przyjrzyc wlasnie podstawie w postaci: materializmu, checi latwego "dorobienia sie" jesli to mozna tak nazwac, brakiem ambicji wlasnych a jednoczesnie checia szpanu przed znajomymi albo wystawiajac foty na naszej klasie z cudownie spedzonych wczasow na Dominikanie za JEGO kase itd. Moglabym wymieniac w nieskonczonosc, ale generalnie zal mi mojego cennego czasu dla takich szczepiar i dzi***. Mam alergie na karierowiczki moze dlatego ze nigdy sama nie wybieralam latwych drog zyciowych i lubie czuc satysfakcje z tego co mam bo SAMA na to zapracowalam albo wspolnie z partnerem. Natomiast wiele moich kolezanek pyszni sie przekrzykujac ktora ma lepiej po czym wiekszosc z nich ma facetow starszych o 20,30lat , po przejsciach ale ustawionych. Brzydze sie takimi kobietami, ale KIJEM RZEKI NIE ZAWROCE. Takze odpowiadajac na pytanie dlaczego nie ma juz kobiet ktore sie szanuja u podloza tego problemu doszukuje sie checi szpanu, pokazania tego kim sie nie jest a w rezultacie jest sie NIKIM i to ma sluzyc PODWYZSZEMU WLASNEGO NISKIEGO POCZUCIA WARTOSCI i zwlaczeniu KOMPLEKSOW, braku ambicji, latwej kariery i KASY. Kazda niech robi jak chce i pewnie przyjdzie nam ogladac na naszej klasie coraz wiecej fotek z kobietami ktore puscily sie ze starym obcokrajowcem po to by pojsc na latwizne. Gratuluje odwagi, wspolczuje glupoty. A tym, ktore zachowaly szacunek do siebie gratuluje i dziewczyny nie poddawajcie sie, nie patrzcie na te napuszone idiotki ktore prostu nic soba nie reprezentuja oprocz tego , ze daja tylek by zyc latwo ale przed wami udaja przeszczesliwe , zakochane cizie:). Pamietajmy , ze pozory myla a ludzie sa na tyle prymitywni ze zrobia niejednokrotnie wsystko by inni mysleli ze jest im czego zazdroscic:) FIN.:)

Gość Kobieto Miła.........
Kobieta o wysokim mniemaniu masz zdrowie tyle pisac :)