Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość unbreakable

wkurzaja mnie moje male piersi, czy te masaze naprawde dzialaja?

Polecane posty

Gość unbreakable

jestem plaska. czuje sie z tym zle.

Gość sdasdsdsda
Ja też, w miejscu biustu mam małe zgrubienia :P Ile masz lat? Ja 18. :/

Gość hhtp
a jakie masz wymiary pod biustem i w buscie??

Gość mimimaa
tez jestem , lat 27 :)

Gość moje tez sa male
moje sa tez male a mam 24 lata. Poczekam na dziecko a po nim ide pod noz. Powieksze sobie i mam nadzieje, ze beda takie o jakich marzylam. Teraz tez jak mam powiedzuec prawde to calkirm plaska nie jestem ale jak yjde bez push-upu w bluzce to wyladam plasko. Marzy mi sie 75d.

Gość unbreakable
mam 20 lat. pod biustem 75 w 95 chyba.

Gość hhtp
i Ty uważasz że jesteś płaska? 20 cm różnicy? ja mam 12!! a są osoby które nie mają nawet 10... chyba niektórzy nie rozumieją słowa płaska... chyba że nosisz złe staniki które tylko spłaszczają Ci piersi...

Gość sdasdsdsda
Unbreakable, a w talii ile masz?

Gość unbreakable
sorry, blad. mam 75 pod, a w biuscie 85, dawno sie juz nie mierzylam..

Gość hhtp
nie jesteś płaska, masz rozmiar około 70B/70C przy bardzo rozciągliwym staniku 65D/65DD

Gość unbreakable
:O

Gość hhtp
najlepiej zmierz się pod biustem na wydechu bardzo mocno, w biuscie delikatnie, odlozc wszystkie push upy do szafki bo one tylko rozplaszczaja biust :/ i kup sobie stanik w dobrym rozmiarze

Gość unbreakable
nie potrafie dosbie dobrac stnika. teraz mam push-upy, ale zaczely mnie uciskac i jets mi w nich niewygdnie, nie wiem co sie dzieje. ale dzis wracajac do domu, musialam zdjac stanik, bo myslalam,z e umre:O jestem plaska i musze miec push-u. nib dobralalam dobre, bo wzielam 70B, a jednak..

Gość hhtp
push upy tylko powodują że z piersi robią się zwisające placki a nie ładne piersi, odłóż wszystkie push upy, kup sobie normalny stanik, może spróbuj 70C, a jak u Ciebie w obwodem, 70 ładnie trzyma biust czy robi się szeroka??

Gość hhtp
ale najlepiej od nowa się zmierz, wymiary tam mogą się zmienić bardzo szybko...

Gość unbreakable
no wlasnie tez zaczela, tak myslec, ze push-upy nie sa chyba najlepsze.. 70 sa chyba dobre, moze nawet troche przyciasne, bo odciskuja mi sie na ciele. jednak w push-upach cycki tak landie wygladaja, jak ja nie bede miala czegos, co je uniesie, to nie bedzie ich wogole widac, naprawde jestem plaska.

Gość hhtp
tylko pomysl, że to widać push up a nie Twój biust, w nich twój biust może stawać się coraz bardziej płaski!! pomyśl o tym co będzie za kilka lat, kup sobie porządny stanik nie usztywniany z przodu, zgarniaj całe piersi w miseczki, napewno nie zdajesz sobie sprawy ile biustu masz pod pachami, poniżej stanika itd z początku każdy stanik będzie dla Ciebie przyciasnawy, najważnijesze to by jak się rozciągnie dalej przylegał a nie był zbyt szeroki :/ bo wtedy piersi Ci się wylewają na wszystkie strony, bo to obwód pod biustem ma je trzymać, miseczki muszą być dobre by nic nie wychodziło poza nie, nie robiły się żadne buły itd

Gość unbreakable
ale ty nie rozumiesz,ja w sumie moglabym chodzic bez stanika. jak kupie sobie szmaciany stanik, to tam nie ma nawet co wypelniac:O

Gość hhtp
rozumiem, sama jak ściągnę stanik to prawie że nic nie odstaje, mam o 2cm tylko więcej od Ciebie różnicy, więc wiem o czym mówię