Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
stary prykacz

Cel kobiet to próbować bankrutować facetów

Polecane posty

1 minutę temu, libbi_sztisel napisał:

To prawda jechał całym repertuarem, pozglaszalam kilka obrzydliwych tekstow będąc pewna ze będzie ban, a tu widze konto nadal wisi. Zenada. Pewnie jakaś cioteczka moderatorka typu mara wstala, temat usunela ale ‚synka’ ochroniła.

Cześć. 

I Greta lajkowała jego obrzydliwe hejty 🙏🫢 Ciekawe, co na to Pani Jeż 🫢

Edytowano przez tymczasowablokada

Całe to towarzystwo nadaje się do bana za odwieczne spamowanie tymi samymi tekstami

3 minuty temu, tymczasowablokada napisał:

Cześć. 

I Greta lajkowała jego obrzydliwe hejty 🙏🫢 Ciekawe, co na to Pani Jeż 🫢

Jeż to może i nawet już widzi jaki to poyeb ale zdaje sie ze tam jakies foteczki już poleciały mimo naszych ostrzeżen;) tak ze aktualnie guwno może już niestety a na pewno nie krytykować biednego Sysia.

poza tym to nie może być nowa osoba bo tu sie nie da zalogować będąc nowym. Wiec to zapewne ktos kto to doskonale zna jego  i jego możliwości 

Edytowano przez libbi_sztisel

Przed chwilą, Qwerty88 napisał:

Całe to towarzystwo nadaje się do bana za odwieczne spamowanie tymi samymi tekstami

Jak tam psita, nadal sucho jak u krejzi w japie? 😅

Przed chwilą, oddaj bułku mnie napisał:

Jak tam psita, nadal sucho jak u krejzi w japie? 😅

I mnie wszystko ok.A Twoja?

Przed chwilą, libbi_sztisel napisał:

Jeż to może i nawet widzi jaki to poyeb ale zdaje sie ze tam jakies foteczki już poleciały mimo naszych ostrzeżen;) tak ze aktualnie guwno może już niestety a na pewno krytykować biednego Sysia.

poza tym to nie może być nowa osoba bo tu sie nie da zalogować będąc nowym. Wiec to zapewne ktos kto to doskonale zna i jego możliwości 

W pewnym momencie uspokoiła go i wycofała się. Ale dziś nadal będą udawać, że nic się nie stało, będzie smażenie frytek i pozyskiwanie floty 😊

• Like 1

3 minuty temu, libbi_sztisel napisał:

Jeż to może i nawet już widzi jaki to poyeb ale zdaje sie ze tam jakies foteczki już poleciały mimo naszych ostrzeżen;) tak ze aktualnie guwno może już niestety a na pewno nie krytykować biednego Sysia.

poza tym to nie może być nowa osoba bo tu sie nie da zalogować będąc nowym. Wiec to zapewne ktos kto to doskonale zna jego  i jego możliwości 

dlaczego się nie da ?

1 minutę temu, Qwerty88 napisał:

I mnie wszystko ok.A Twoja?

Żarcik się wyostrzył widzę, szkoda że nie libido 😄 Inne 88-latki jeszcze mogą 😄 

Przed chwilą, mr_Kumpir napisał:

dlaczego się nie da ?

Bo ma przyjść  mail do potwierdzenia konta który od jakiegos czasu nigdy nie nadchodzi;)

a ty jak sie zalogowales?😀 

Przed chwilą, libbi_sztisel napisał:

Bo ma przyjść  mail do potwierdzenia konta który od jakiegos czasu nigdy nie nadchodzi;)

a ty jak sie zalogowales?😀 

wpisałem jeszcze raz ten sam mail

2 minuty temu, mr_Kumpir napisał:

wpisałem jeszcze raz ten sam mail

Ale to trzeba było skądś wiedzieć 😃osobiscie podawałam ten sposób na Kafe. Nikt nowy nie wpadnie na to ze trzeba zmienić maila na ten sam 😀

Edytowano przez libbi_sztisel

To co promyk w nocy odwalał nawet jak na jego własne żałosne standardy było wyjątkowo obrzydliwe. Już bez żadnych hamulców w pełnej krasie prezentował to swoje legendarne dobre wychowanie, którym się jeszcze wczoraj chwalił ten odrazajacy gnój.

• Like 1

4 minuty temu, libbi_sztisel napisał:

Ale to trzeba było skądś wiedzieć 😃osobiscie podawałam ten sposób na Kafe. Nikt nowy nie wpadnie na to ze trzeba zmienić maila na ten sam 😀

Masz bardzo bystrych kolegów 😄 

3 minuty temu, salix napisał:

To co promyk w nocy odwalał nawet jak na jego własne żałosne standardy było wyjątkowo obrzydliwe. Już bez żadnych hamulców w pełnej krasie prezentował to swoje legendarne dobre wychowanie, którym się jeszcze wczoraj chwalił ten odrazajacy gnój.

Nie, on zawsze był taki ;;) to co wypisywał wczoraj to kiedys sie odwalalo co 2 dni. Po prostu ostatnio udawało mu sie dość długo udawac normalsa, nowe ameby zawsze temu sprzyjały. Sliwka sądziła tez ze to okresy gdy ma lepiej dobrane leki;)

ten Widmok jest nudny jak goowno a co tu wejdziesz to ciagle o nim ze juz sie nie chce o nim slyszec xD

1 minutę temu, wuj boży napisał:

ten Widmok jest nudny jak goowno a co tu wejdziesz to ciagle o nim ze juz sie nie chce o nim slyszec xD

On to samo pisze od x lat !!

Przed chwilą, Qwerty88 napisał:

On to samo pisze od x lat !!

a Jezowej w koncu przeszkadza to ze jest prawitszkiem czy nie, bo nie zdazylam odczytac odpowiedzi a oddalala zarzuty o jego pravictwie huh

• Haha 1

7 minut temu, salix napisał:

"waliłaś ojcu"🤧☹️ przekroczyło już wszelkie granice. Ale nastraszyłam go z Krejzi, że pójdziemy na policję i trochę psychol spanikował. 

Dziś wróci i znowu będzie to samo. Makaron z truskawkami, śmieszki Jeża podającej się za architekta, lajki od babci Gretty w koczku, bo przecież nic się nie stało. 

Przed chwilą, tymczasowablokada napisał:

"waliłaś ojcu"🤧☹️ przekroczyło już wszelkie granice. Ale nastraszyłam go z Krejzi, że pójdziemy na policję i trochę psychol spanikował. 

Z pewnością. xD

• Haha 1

2 minuty temu, tymczasowablokada napisał:

Dziś wróci i znowu będzie to samo. Makaron z truskawkami, śmieszki Jeża podającej się za architekta, lajki od babci Gretty w koczku, bo przecież nic się nie stało. 

Taa pójdziesz z srejzi do mera Paryża chyba

• Haha 1

17 minut temu, libbi_sztisel napisał:

ciekawe bo sam na to wpadłem jak dostałem bana xD

9 minut temu, libbi_sztisel napisał:

Nie, on zawsze był taki ;;) to co wypisywał wczoraj to kiedys sie odwalalo co 2 dni. Po prostu ostatnio udawało mu sie dość długo udawac normalsa, nowe ameby zawsze temu sprzyjały. Sliwka sądziła tez ze to okresy gdy ma lepiej dobrane leki;)

Najlepsze jest to ze znajdą się takie ktore go w tym utwierdzają że niby jest w porządku, a wszyscy wokół źli bo go prowokują i zaczepiają.

3 minuty temu, oddaj bułku mnie napisał:

Z pewnością. xD

Już czas by na caffe powstał komisariat policji, ale taki z prawdziwego zdarzenia😴 Ta piaskownica wymaga stróżów prawa 24/7.

Przed chwilą, Miecz napisał:

Już czas by na caffe powstał komisariat policji, ale taki z prawdziwego zdarzenia😴 Ta piaskownica wymaga stróżów prawa 24/7.

A może stróżów moralności lepiej... Elcia już chyba wolna, może teraz na cyberek się zgodzi? xD

Przed chwilą, oddaj bułku mnie napisał:

A może stróżów moralności lepiej... Elcia już chyba wolna, może teraz na cyberek się zgodzi? xD

Z czasem można posterunek rozbudować. Oddział ostrej psychiatrii też mile widziany.

3 minuty temu, salix napisał:

Najlepsze jest to ze znajdą się takie ktore go w tym utwierdzają że niby jest w porządku, a wszyscy wokół źli bo go prowokują i zaczepiają.

Jeżowa stwierdziła, że Widmo robi dobre frytki na cukrze i zna się lepiej na seksie, niż ja.. A zapytana o Kanadę, stwierdziła, że nigdy tam nie była 😁

3 minuty temu, tymczasowablokada napisał:

Jeżowa stwierdziła, że Widmo robi dobre frytki na cukrze i zna się lepiej na seksie, niż ja.. A zapytana o Kanadę, stwierdziła, że nigdy tam nie była 😁

Frytki powinno się moczyc w wodzie z cukrem

11 minut temu, Miecz napisał:

Jak można co noc się o to samo kłócić z tą samą osobą która się gardzi? 

9 minut temu, tymczasowablokada napisał:

Ta rzecz z cukrem nie działa, ale ponoć w mcd taką smażą. Widmok oczywiście wziął przepis z pierwszego linku w gugle czyli od aniagotuje xD

38 minut temu, oddaj bułku mnie napisał:

Żarcik się wyostrzył 

Dzieki

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się