Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nie_ma_czym_oddychać

pokłóciłam się wczoraj z chłopakiem..

Polecane posty

wczoraj siedziałam z chłopakiem. zadzwonił jego kolega czy jedziemy z nim na dyskotekę. miał być za chwilę (przyjechał za 10 minut). wyszliśmy z domu i czekaliśmy na niego. mój chłopak chciał się ze mną kochać, ja powiedziałam że nie dzisiaj, że na szybkiego itp. że jutro. a on się obraził, odwrócił głowę w drugą stronę i tak siedział. po minucie powiedziałam \"to chodź\" a on do mnie \"idź sama z palca zjechać, już mi się nie chce\".. po chwili przyjechał kolega, on podniósł się i wsiadł a ja wstałam z ławki, wzięłam telefon i włożyłam do kieszeni. kolega zapytał dlaczego nie wsiadam to powiedziałam że idę do domu. i poszłam. odjechali kawałek i dzwoni mój chłopak \"teraz to spiedalaj\" rozłączyłam się i poszłam do domu po papierosy. zapaliłam i poszłam spać. wqurwiłam się jak uj. teraz jestem na gg dostępna i on jest dostępny ale nie mam zamiaru do niego pisać bo dalej jestem wqurwiona.. wiem że nie będzie się odzywał, ale jutro napewno go spotkam w szkole.. będzie na mnie, że odyebałam, że to, że tamto. nie wiem co mam robić.

albo chgodzisz z debilem, ktory sie obraza ze nie chcesz sie kochac, albo cos sciemniasz powiedz reszte, cos mu powiedziala jak sie kochac chcial?

Gość dziwne too
ile wy macie lat?

:O Idź się poucz, a nie się seksisz :O Gdybyś była dojrzała, to być z nim pogadała jak z człowiekiem, ale oboje jesteście siebie warci :O

Nie wyobrażam sobie w taki sposób rozmawiać z moim facetem. Niektórzy to maja naprawdę niski poziom... np moja kumpela - facet wyzywa ją od dziwek, szmat, każe jej spierdalać - ona zresztą jak jest zła odzywa się do niego tak samo - i co? niby wielka miłość. A gdzie szacunek? Do mnie kiedyś jakiś facet na mieście (w moim wieku był) powiedział że jestem kurwą, bo nie chciałam mu miejsca ustąpić... a jego panna idąca z nim za rękę się z tego śmiała... Czy tak się zachowują dojrzali ludzie? Nie dziwi mnie że oboje chodzicie do szkoły... dziwi mnie że oboje się tak traktujecie...

Gość phihihiih
rada? -zajmij się książkami jakie wrażenie sprawiasz? -14,15-latki nie wiedzącej nic o miłości jakiego masz chłopaka? -beznadziejnego, chamskiego gnojka a jak mogę cię pocieszyć? -porównując go do ciebie nie jest taki zły- jesteście siebie warci. a na koniec:...litości ludzie..

qrwa książkami.. jakbym nie napisała o szkole to by wypowiedzi były inne, widać jacy tu są ludzie.. właśnie wy sprawiacie wrażenie dzieci 14-15 letnich którzy myślą że są najmądrzejsi na świecie. dobra skończcie ten cyrk.

Gość inspektor tygrys
też mi się to podoba :D są dostępni ale się nie odzywają :D

leworęczna ma rację - jakbyś była dojrzała, JAKBY on był dojrzały to skończyłoby się na zwykłej rozmowie. On zrozumiałby że nie masz ochoty, Ty zrozumiałabyś że może mu się przykro zrobiło - pogadalibyście i tyle... A nie jedno przed drugim odpierdala takie szopki, że aż wstyd... On ma 20 lat?? Ty 19?? a myślałam, że oboje skończyliście gimnazjum...

Gość inspektor tygrys
mam wrażenie że oboje jesteście siebie warci on jest wulgarny i ty jesteś wulgarna on jest porywczy i ty jesteś porywcza on jest bezmyślny i ty jesteś bezmyślna

Mądralińscy wszyscy Wy.A zapomniało się już,gdy się miało te naście(17) lat?To były czasy.Piękne.Buty na kartki,papier na kartki.Wino sangria w krzakach:-p

Nie uważam się za "uj wie kogo" :D Niby skąd wiesz, że jestem gorsza od hot14? Przynajmniej jestem z kimś, z kim umiem nie tylko się seksić, ale rozmawiać i to bez przekleństw :classic_cool:

Gość ejbisi
W życiu bym nie powiedziała do swojego faceta żeby spierdalał :o

Gość moskitmoskit
gówniarzeria