Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katasia1234

MłODE MAMY -POGADUCHY

Polecane posty

czy ktoś chciałby pogadac???????? Nazywam sie Kasia,miło mi. Mam 23 lata i jestem mamą 1,5 rocznego Oskarka.

Gość narazie POMARANCZKASSSS
hej,twoj topik moze przetrwac,poznajemy sie ? JESTEM ASKA,24 LATA MAM DWU LETNIA CóRKE MICHASIE.

Witam,Jestem Agnieszka,mam 24 lata i 3,5 letniego Kacpra,a w listopadzie spodziewam się Oleńki ;)

Co dziewczyny lubicie robić oprócz zajmowania się Waszymi Skarbami ?? ;) Moja kolejna miłość po Kacprze mężu i Maleństwie to książki :D

czesć wszystkim Nazywam sie Wiolka,mam 22 latka i jestem mamusia Xavusia 1 rok i 5 miesiecy. agusicka GRATULACJE!!!!! to najlepszA RóżNICA PLANOWANA MIEDZY RODZENSTWEM.

agusicka ja bym tak chciala miec czas wolny na czytanie,niestety zawsze wybieram komputer ;) a on tak wciąga ze nawet niewiem kiedy i maluszek wstanie

ja uwielbiam ,wszelkiego rodzaju sporty i kocham pływac, szkoda że teraz mam tak mało czasu na to .przez co ciagle niemoge zżucic pozostałosci po ciazy, poza tym jestesmy na etapie zabkowania:) jest ciezko

Natko-dziękuję :D Co do wieku to doszliśmy do wniosku że to najwyższa pora ;) Wam też dziewczyny gratuluję Waszych skarbów :D A co do książek to ja czytam w formie elektronicznej,bo do biblioteki mam kawałek(mieszkam na wsi),a Kacper jest bardzo samodzielny i czasem mam możliwość zawiesić oko na monitorze ;) co pewnie się w listopadzie diametralnie zmieni :D

mimi840--> oj ząbkowanie,pamiętam,pamiętam ;) pierwsze dwa zęby to był koszmar,ciągła gorączka,nieprzespane nocki a reszta...nawet nie wiem kiedy ;) Pocieszę Cię-to nie trwa wiecznie :D

aga dzieci tak szybko rosną ze znowu usiądziec przed monitorem, Kacperek pewnie dumny ze bedzie starszym bratem :)

oooo widze ze cos sie rozkreca,fajnie jakby przetrwal ten topik. Aga gratuluje nastepnej ciąży,mimi ząbkowanie przejdzie-tez wiem co to jest,natka chyba sie juz spotkalysmy

No,gada do brzusia,wieczorem przy paciorku sie modli za Olę,jak go przytulam i całuje na noc to do brzuszka też się musi potulić i wycałować,a czasem przyłoży ucho i mówi :"mamuś,Ola mówi że mnie kocha i Ciebie i tatę też i....(tu wymienia bliższą lub dalszą rodzinę :D)

jejku ale słodki ten twój Kacperek,jak sie urodzi to pewnie bedzie sie opiekował i bedzie z tego dumny

kasia pare razy chyba juz,napewno bylam dlugo na kwiecien2007 i tez chyba ponad dwa lata siedze na kafee,tez cie kojarze

matko przecież nasze dzieci w tym samy miesiacu sie urodziły,mój jest z 2 kwietnia

natka-okaże się,mam nadzieję że będzie ok,on jest kochany ale czasem potrafi zaleźć za skórę i czasem jest złośliwy ;)

natka________przytyłam 21kg , ostatnie 2 miesiace ciazy przeleżałam w szpitalu i tam porzytyłam 12 kg, zżuciłam 16, zostało 5 ale niedam za wygrana. Co do ząbków to czekamy i czekamy,ale zabków jeszcze niewidac mały marudzi,budzi sie w nocy płacze,oj cieżko jest

aga wszystko sie zmieni jak bedzie mial siostre, przewaznie tak jest.a zlosliwos to cyba u kazdego dziecka.MOJ to rzuca co ma pod reka jak nie jest po jego myśli,ale ucze go co wolno a czego nie.

mimi-a stosujesz jakieś żele na dziąsełka,ew wodne gryzaczki?? u nas to pomagało

Natka-mój też by chciał sobie czasem porządzić,ale nie daję się twarda jestem :D

gryzaczki tak ,gryzie ale w dzien tak niemarudzi bardzo zawsze sie czyms zajmie ,ale w nocy za to jest strasznie marudny budzi sie co godzine,albo czesciej,w aptece dali mi zel bobodent na dzisełka ,troszke pomaga, znacie moze jakis lepszy?

aga dokladnie nie mozna dac za wygrana bo sie przyzwyczai ze wszystko mu wolno. Ja spadam dziewczyny,jedziemy do znajomych,wieczorem sie odezwe.Milo mi bylo WAS poznac.

mimi ja polecam ci z wlasnego doswiadczenia DENTINOX GEL najlepszy jaki moze byc i najskuteczniejszy cena ok 22zl

mi przy Kacprze przybyło 18,5 z czego 5 zostało,a teraz na początku najpierw schudłam ok 5 kilo,a teraz nadrobiłam te 5 i mam dodatkowe 2 +