Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katasia1234

MłODE MAMY -POGADUCHY

Polecane posty

Ja wlaśnie jestem w trakcie 26 tyg, termin mam na 27 grudnia - mam nadzieję że szybko mi to zleci. Obecnie studiuję jeszcze /dziennie/ ale dostałam pozwolenie na indywidualny tok nauczania. Wraz z mężem planowaliśmy dzidzię tak żeby urodziła się na wakacje, w przerwie międzysemestralnej, no ale okazało się, że robienie dzieci to wcale nie taka łatwa sprawa:) Staraliśmy się 8 mies (w sumie od nocy poślubnej) i dopiero na początku kwietnia się udalo. U nas jak synek będzie (choć to mało prawdopodobne bo za każdym razem na USG widać pipcię) dalibyśmy mu na imię Mieszko. agusicka---> ja tez jestem zatwardziałą konserwatystka:) Wraz z mężem planujemy mieć 3-4 dzieci, choć zobaczymy co los pokaże:)

Nam dwójeczka wystarczy,choć absolutnie się nie zarzekamy że trzeciego byśmy nie chcieli ;) Zawsze mówiliśmy tak że jeśli teraz się uda dziewczynka to będzie dwójka ale jeśli chłopiec to spróbujemy jeszcze raz ale dopiero za dobrych kilka lat ;) Ma być dziewczynka ;)

Witam was I Wisienke przyszłom mamusie🌼 U nas pogoda okropna brrr zimno ,pada aż niechce sie z domu wychodzić,idzie jesień:( och jak ja nielubie tej pory.wczoraj szczepienie nam umkło poniewaz ośrodek zmieniuł godz pracy i jak przyszliśmy to było zamkniete. agusicka jak tam wyniki synka ? Dobrze juz my idziemy dopiero w poniedziałek na pobranie krwi

Oj Mimi,ja jeszcze nie wiem,bo musiałabym specjalnie po wyniki jechać,odbiorę je jadąc w poniedziałek do lekarza.

tez jestem młodą mamą:) mam 19 lat a moje dziecko ma 1,4msc:) teraz staramy się o drugie. W przyszłym tyg ma przyjść @ mam nadzieje że nie przyjdzie...

Cześć Nastoletnia Mamo🖐️🌻, a jak masz na imię?? Ktoś pytał co na obiad,ja dziś poszłam na łatwiznę i zrobiłam pomidorówkę z ryżem ale na niedzielę M sobie zażyczył rosołek z domowym makaronem to mu zrobię jutro makaronik ;D

Żanetko ja mam meza i synka, ktory w listopadzie bedzie mial 2 latka :) Ale Ciebie podziwiam za odwage, ze mimo mlodego wieku decydujesz sie na drugiego bobaska 🌼

Żanetko-niedługo skończę 24,Kacpra urodziłam mając 21 i teraz w listopadzie na świat przyjdzie Oleńka :D Niezapominajko-czasem mu muszę "dogodzić":P bo pracuje na wyjeździe,w domu jest tylko na co drugi weekend więc nie mam mu kiedy gotować pyszności :D

tak dokladnie 22, ale nie czuje sie na silach na kolejne dziecko. Jedno mi w zupelnosci wystarcza, chce wrocic na studia, isc do pracy, drugie dziecko skomplikowaloby mi zycie :)

agusicka to rozumie i hihi nie dziwie sie :) Moj tez czasem ma jakies wyjazdy i o dziwo z checia zrobie mu cos pysznego, ale jak mi wraca dziennie po pracy, to ochota na gotowanie mi przechodzi :D

agusicka _________ muj M ma to samo uuuwielbia rosół z domowym makaronem zresztą ja też no i podsunełaś mi pomysł na obiadek😘 Witam nastoletnia mamusie🌼 ja chyba na drugie dziecko sie niezdecyduje , niedała bym sobie rady

Gość mmmmmmmmmmniam
nastoletnia mama skąd jesteś?

No widzisz mimi,zupełnie nieświadomie,ale cieszę się :D A co do drugiego dzieciątka to dałabyś radę,teraz Ci się tak wydaje bo Twój Nunuś jest jeszcze malutki i absorbuje cała Twoją uwagę ale jak będzie starszy to niewykluczone że pomyślisz o drugim szkrabie.Na mnie przyszła teraz pora,mimo że juz dawno rozmawialiśmy o drugim dziecku to nie mogliśmy sie zdecydować aż przyszła pora :D

Niewykluczam tego tak głeboko gdzieś to bym chciała ale teraz mam tyle roboty przy nim , może to głupie ale muj mały miał takie kolki straszne przez 10 tyg równe że byłam juz tak tym zmęczona ,niewyspana, wogule po porodzie to byłam taka rozchwiana emocjonalnie ,a jeszcze te kolki że myślałam że niedam rady sobie z takim małym że za wcześnie na dziecko sie zdecydowaliśmy,to chyba taki beby blus , no ale w każdym razie drugi raz tych kolek bym niewytrzymała,tak myślę;)

mimi840 - dlaczego nie dałabyś rady?? to tylko1 dziecko chcesz mieć?? a masz rodzeństwo?? Ja całe życie mieieszkałam w Łodzi tam się urodziłam i wychoałam!! ale obecnie od 5msc mieszkam na wsi:P:P

czesc wszystkim🖐️ nastoletnia mama________ mam rodzęstwo 2 siostry, ja jestem ta środkowa. Co do drugiego dziecka to narazie jestem na nie .przynajmiej przez pierwsze 2 lata pózniej zobaczymy czas pokaze ,ale teraz naprawde niechce ,niewiem jak by to wyglądało z dwójką dzieci przy jednym mam sporo roboty,ale niewykluczam że jeszcze bęndę miała dzieci;)

Witajcie mamusie! U mnie dziś nawet ładna pogoda, lecz niestety do 15 muszę w pracy siedzieć. Tak jak wcześniej mówiłam ja pragnę mieć dużo dzieci. Najlepiej z nie za dużym odstępem wiekowym. W grudniu będę miała pierwsze, następne chciałabym za 2 lata, choć nie wiem jak to sie jescze ułoży, bo na razie mieszkamy z moimi rodzicami. Niebawem rozpoczniemy budowę domu, a wiadomo, że to dużo kasy pochłonie:) Ale jestem dobrej myśli. Jeszcze tylko żeby te studia pokonczyć, a potem to już chyba z górki będzie:) Buziaki

Hej wisienka my jestesmy w tej samej sytuacji mieszkamy z rodzicami przymiezamy sie do kupna mieszkania i potrzebujemy sporo gotówki ,gdy juz sie urzadzimy pomslimy nad drugim, bo tak to mi sie nieusmiecha mieszkać z rodzicami i z dziećmi ,chciałam bym być juz na swoim:)

Chciałabym ale zobaczę czy będę mogła:) Bo ja to na tyłku długo usiedziec nie mogę. Jak byłam w domu to zaraz sobie wynalazłam jakieś malowanie pokoju, mycie okien, więc mój mąż uznał że siedzenie w pracy za biurkiem jest bezpieczniejsze niż żebym była w domu:) Ale tak na poważnie, to rzeczywiście trochę za dużo w domu robiłam, przez co mi brzuch twardniał, ale juz jest ok... A w pracy siedzę za biurkiem, popijam herbatkę i czas jakoś leci:) Mam nadzieję, że do grudnia szybko zleci bo juz się nie mogę doczekać. My też marzymy o swoim domku, bez rodziców, ale mieszkania sa u nas tak drogie, że lepiej kupić dzialkę i wybudować sobie domek (mojego męża tata ma firmę budowlaną i powiedział żebysmy się tylko o dzialkę i materiały martwili). Do tego dochodzą jeszcze studia:/ No ale cóż trzeba skonczyć - nie po to tyle lat się męczylo na tych egzaminach:)

Gość tiutia piutia
🖐️ Można się do was dołączyć? :)

tiutia piutia__ pewnie że mozesz, masz dziecko napisz nam coś o sobie co do mieszkania u nas też drogie ale domy to dopiero drożyzna,dobrze że ty masz teścia z firmą,to koszty benda o wiele mniejsze,nas na domek napewno teraz niestac:( narazie zadowole sie mieszkankiem. A co do ciazy to ja całą przesiedziłąm w domu od 8 tyg nidziłam sie jak nigdy no ale misiałm siedzieć na zwolnieniu