Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fickander

Kobiety mają tyle wzajemnie wykluczających się oczekiwań, że aż głowa boli

Polecane posty

Podam tylko jeden, charaktetystyczny przykład. Każda z was chciałaby mieć wiernego faceta, który by szanował i nie zdradzał. No i tu jest \"ale\". Przeważnie wierni faceci, to faceci wrażliwi, nierzadko mało pewni siebie, tzw. dobrzy chłopcy. A takich przecież nie lubicie i prędzej czy później to wy zdradzicie takiego faceta, niż on was. Czy naprawdę uważacie, że spotkacie faceta, który byłby: przystojny, pewny siebie, niezależny, silny psychicznie i do tego wierny? Z tego co widzę w swoim otoczeniu to jest to niemożliwe. Faceci o pożądanych przez kobiety cechach, przez posiadanie takich właśnie cech przyciągają do siebie inne kobiety. A skoro są inne, to nie ma też wierności. A zatem \"albo, albo\". Szkoda że większość z was żyje jakimiś urojonymi marzeniami.

wyszłam z kąpieli ..no własnie mozna byc pewnym siebie i wiernym albo nie byc pewnym siebie i zdradzac po to aby się dowartosciowac :P

Gość skoro w swoim
otoczeniu nie widzisz nikogo takiego to zmień otoczenie chyba, że nie przeszkadza Ci to

Źle mnie rozumiesz. Nie chodzi wyłącznie o pewność siebie, ale o całokształt cech pożądanych przez kobiety. Faceci pewni siebie, przebojowi, bez kompleksów, z pasjami, mający własne zdanie będą zawsze pożądani przez kobiety. A takiego faceta trudno utrzymać na smyczy :) Piszę to wszystko, bo sam nie należę do jakichś super pewnych siebie i właśnie olała mnie kolejna kobieta. Mam za to kumpla, który jest od pewnego czasu w związku (szczęśliwym) i chyba wysyła podświadomie jakieś fluidy, bo inne kobiety za nim szaleją, mimo że wiedzą, że jest zajęty. No i on się nimi bawi jak chce. Oczywiście swoją kobietę zdradza i ona o tym wie. Ale albo mu nie wierzy, albo na to pozwala. Czyli krótko mówiąc - nie warto być wiernym i dobrym dla kobiet :)

to mamy dawac facetom przyzwplenie na to by nas zdradzali???:O NO CHORE TO JAKIES A MY NIE MOZEMY ZDRADZAC COS NIE TEGES tu tworzysz!!!!!!!!! nie zgadzam sie:classic_cool:

Gość hehehe ależ to śmieszne
najważniejsze stwierdzenie, będące podstawą dyskusji: "A SKORO SĄ INNE (kobiety) TO NIE MA WIERNOŚCI" rozumiesz? A to już dzieło mężczyzny! Na czym ma polegać niekonsekwencja kobiet? Skoro kobieta pragnie wiernego (+ pozostałe cechy) a ten okazuje sie kolejnym wiarołomcą, no to cóż- konsekwentne baj :) :)

Ale jak ktoś jest pewny siebie, wygadany, przebojowy to nie potrzebuje zdradzać, żeby sobie udowadniać ciągle, że jest takie superowski. Widocznie ten Twój kolega ma jakiś problemik, że musi się dowartościowywać ciągle :o A że laski lgną do przebojowych facetów... no moment... a Wy lubicie kobiety, które siedzą cicho jak mysz pod miotłą? Czy takie radosne i wygadane?

wyszłam z kąpieli ...ja nie lubie wygadanych :) bo mnie to męczy ja ktos dużo gada ;)