Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem w ciężkim szoku

WREDNY, CHAM LEKARZ - specjalnie zrobił KRZYWDĘ !!

Polecane posty

Ehhh :o Leżałam w szpitalu i byłam świadkiem czegoś strasznego! Leżała obok mnie dziewczyna, która miała lada moment rodzić i jak już ją zabrali to się darła w niebogłosy, że chce koniecznie cesarkę, że zadnego porodu naturalnego i tak non sto (głosno, panicznie i długo!!) Jak z Nią potem rozmawiałam to okazało się, że jej mała i tak była owinięta pępowiną i w poprzek więc inny poród nie miał szans zaistnieć, ale ona na początku nie wiedząc o tym w panice DARŁA SIĘ, bo to nawet nie był krzyk. ZDENERWOWAŁA tym bardzoooooo lekarza i ten ku.tas był potem wieczorem u mnie z pielęgniarką i rozmawiali o całej tej sytuacji (pielęgniarka mówiła, że wariatka), a przecież dziewczyna tylko spanikowała. Wtedy lekarz powiedział do pielęgniarki tak raczej cicho, ale WSZYSTYKO można było usłyszeć: "Chciała cesarke to miała, walnąłem jej taki uśmiech, że do końca życia zapamięta" śmiali się i wyszli :o Na początku nie skapowałam :o potem domyśliłam się, ze chodzi o "cięcie" :( i faktycznie. Potem o tym rozmawiałyśmy i ona mi "TO" pokazała :o:o:o:o:o widziałam już nie jeden raz te blizny (sama miałam przy pierwszym porodzie cesarkę) TO BYŁA MASAKRA !! Wielka szrama (3x jak moja) zszyta tak, że zebrało mnie na wymioty, a ja niebawem rodzę w tym szpitaku. Strach się będzie odezwać do kogoś w nie miły sposób :( ... mąż mówi żeby zmienić szpital. Chyba tak zrobię. Uważajcie dziewczyny na cos takiego - o ile da sie na to uważać :o

Gość karolinnnnnna30
jaki to szpital?

Szpital Wielospecjalistyczny w Gliwicach

kochana ja ostatnio od znajomej slyszalam, ze w tym szpitalu gdzie ona rodzila porody odbierala salowa, bo pielegniarki nie miely czasu ani ochoty :O

Gość 54633576854768
aż strach iść i rodzić :(

Gość nie darowałabym skurczybykowi
ja bym pogadała z tą dziewczyną zeby złozyła skargę na lekarza, a ciebie niech poda na swiadka.

Z życia wzięte..... niestety... :( Smutne ale prawdziwe..... mogę tylko współczuć.... A oczekujacym mamom doradzić zeby dobrze rozeznały obyczaje panujące w szpitalach w ktorych zamierzają rodzić. I zachęcic do porodów rodzinnych. Obecność ojca wymusza jednak zmianę szpitalnych obyczajów; przynajmniej w jakimś zkresie.

Wiecie co takie rzeczy trzeba zgłaszać a przynajmniej postraszyć lekarza że jutro będzie telewizja i prasa u pana za ten \"uśmiech\".Szkoda że nikt nie dział w kierunku ukarania lekarzy, tylko forum zostaje

Gość rasalgul
Dusigrosz 2016 dostępny online >http://24filmyonline.pl?u=Dusigrosz_2016 François Gautier to skąpy człowiek, który nie ma przyjaciół, ani kobiety. Pewnego dnia życie mężczyzny zmienia się za sprawą dwóch dam: szesnastoletniej Laury, która twierdzi, że jest jego córką oraz pięknej wiolonczelistki.