Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noe wytrzymam

JEstem prawie 4 mieasiacy w ciazy i tyje!!!!!!! okropnie

Polecane posty

Gość noe wytrzymam

przytylam kolo 8 kilu juz!!!!! nie wiem co sie ze mna dzieje!!!! co chwile ejstem glodna!!!! staram sie jesc owoce!!! ale to trudne poniewaz rzucilam palenie i 24h mysle o jedzeniu.. a z natury nie naleze do chudzielcow wrecz do okraglych

Gość noe wytrzymam
pomozcie mi co robilyscie zeby nie tyc tyle!!! czy robilyscie jakies cwiczenia!!!!!!!/??? to moja pierwsza ciaza...

Gość boze ale masz problem
ciesz sie ciaza a nie dietami

Gość po prostu nie stosuj
głupiej, nieprawdziwej zasady "jedz za dwoje".

Gość noe wytrzymam
wiem o tym ale jak nei jem to chodze gloda wtedy strams ei jesc owoc ale to nie pomaga!!!! co mnei dobija ... potrafie zjesc 3 posilki dziennie i co z tego jak chodze glodna!! i wtedy zaczyna mi byc niedobrze... wczoraj znajdlam sniadanie po nim czulam sie okropnie bylam dalej glodna wiec zrobilam obiad po obiedzie usnelam na 2 h i znowu sie zaczelo jak nie jem to sie mecze strasznie .. juz nie wiem co robic co jesc zeby byc pelna

Gość noe wytrzymam
a co moge cwiczyc???? jezeli wogole moge moj lekarz jest beznadziejny pytalam co moge jesc zeby nei przytyc co robic a lekarz jedz co chcesz ile chcesz ale zdrowo.....

Gość no to zająć sie czymś
ciekawym, wtedy nie mysli sie o jedzeniu. a pracujesz czy siedzisz w domu, bo jak to drugie to może zwyczajnie sie nudzisz i stąd ta nieustanna chęć na jedzenie.

Gość errrtre
to jedz mniejsze ilości częściej

Gość errrtre
ewentualnie jeszcze pij dużo wody to trochę pomoże Ci "oszukać" żołądek

Gość blue-true
to chyba całkiem naturalne ze w ciązy się tyje . przynajmniej w mojej tak było, ale moze czasy sie zmieniły...

Gość noe wytrzymam
siedze w domu.. pewnie to dlatego... a cwiczylyscie w ciazy...??? nie mowie o przysiadach itd tylko o delikatnych cwiczeniach na rece i nogi///;

Gość noe wytrzymam
blue- wiem ze w ciazy sie tyje ale jak tak dalej bedzie to przytyje 30 kilo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nigdy nie nalezalam do chudych dziewczyn przed ciaza mialam nadwage!!! mialam 161 i waga kolo 74 a teraz po 14 tygodniach mam kolo 82-84!!!!!!! wiec jest duza roznica .. ja nie moge sobei na to pozwolic... mam duza tendencje do rozstepow ... i zawsze trudno bylo mi zeszczulpec

Gość dorka20
ja tez jestem juz prawie w czwartym miesiacu i przytylam poltora kilo jedz poprostu czesto ale w malych ilosciach

Gość nic nie zrobisz to zależy
od organizmu oczywiście staraj się nie objadać przesadnie, ni podjadać w nocy i raczej zdrowo, wiem że to trudne, ale nawet taki tryb odżywiania nie gwarantuje że mało przybierzesz.Więc nie stresuj się tym bo to bezsensu , potem weźniesz się za siebie,powodzenia:)

Przede wszystkim nie idź spać po jedzeniu! Nie jedz po 18 tej, nie tykaj słodyczy ani pizzy, hamburgerów, klusek itd. Zrezygnuj z białego chleba na rzecz ciemnego - bedziesz miala mniej problemów z zaparciami. Staraj się dużo pić. Jedz mało ziemniaków a więcej np. kalafiora, ryżu.

Gość monia4321
polecam w atakach głodu zwykłą bułkę, bez dodatków, zaspokoi głód przy niewielkiej ilości kalorii....