Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pryszczatkaaa

Czy jest możliwe, żeby facet był z dziewczyną z silnym trądzikiem?

Polecane posty

Gość Pryszczatkaaa

Gość dsfads
a mozliwe żeby był z dziewczyną o bujnym duzym nosie??? tradzik to przy tym pryszcz

Gość alicccccccccccccijka
a co to są za kremy?

Gość Pryszczatkaaa
Nie słyszałam. A co to?

Gość Pryszczatkaaa
Ale brzmi znajomo, jak coś dla dzieci.

Gość Fidżi
a to nie jest lek dla dzieci??

Nawet nie wiedziałam,że jest dla dzieci.Ja i moja mama stosujemy go przy różnych problemach z cerą. Działa bardzo łagodząco.

Moja mama dostała jakiejś wysypki i lekarka przypisała jej ten krem(a,w zasadzie ,jest to maść). Jeśli chodzi o mnie,będąc za granicą ,pogorszył mi się stan cery i w aptece polecono mi również Bepanthen.Czyli ma działanie uniwersalne.

możliwe!!! a co mają zrobić niskie,ale zgrabniutkie i ladne dziewczyny? po co im dryblasy? należy dobierać sie według proporcji no,chyba że chłopak mający 170 cm marzy o modelce gustującej w wysokich facetach.........

Gość Pryszczatkaaa
Bo ja chyba właśnie przez pryszcze nie mogę sobie nikogo znaleźć.

Gość co ty wypisujesz
?? tradzik leczy sie antybiotykami lub hormonami a ty dziewczynie jakis krem na odparzenia pieluszkowe polecasz :O

co ty wypisujesz -krytykantko,nie musisz mnie pouczać!To raz Dwa,antybiotyki i inne tego typu ciężkie sprawy przypisuje lekarz po wizycie i badaniach.I nie mnie pisać tutaj na ten temat. Co do kremu,stosowałaś,czy przeczytałaś informację z netu? Nie podejmuję sie leczenia na forum,ale jedynie napisałam o kremie,który na moją cerę działa łagodząco.A od lat borykałam zię z trądzikiem.Jednym może pomóc to innym tamto,jeszcze innym siamto. Kurcze,no coś napisać z serca to zaraz jakieś mądralińskie szuje się zlecą.

Gość ebdbeubdwui
ja mam 17lat...ale uwarzam ze owszem chlopak mozemy byc z taka laska ale jakis brzydki i slepy dla ktorego liczy sie tylko dupa:(sama mam tradzik..i niewyobrazma sobie bycia skim!!!!to bylaby dla mnie meka!!!!!!!!!!!!!!!!!i ciagly wstyd pozatym co to za przyjemnosc zlizywac czyjes krosty:(

"tradzik leczy sie antybiotykami lub hormonami " --miałaś kiedyś trądzik? Pryszcz pryszczowi nie równy i jedynie cięzkie odmiany trądziku kwalifikują się do szpikowania się hormonami i antybiotykami,które -ubocznie,mogą rozwalić organizm. Pisanie ,że trądzik leczy się anybiotykami lub hormonami ,bez zaznaczenia,że odnosi się to ,WYŁĄCZNIE,do cięższych przypadków jest nadużyciem.Kij ma dwa końce,bo za cenę owych kuracji można scharatać sobie organizma.