Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pan chrabia numer 23

czy to jest normalne?? potrzeba duuuzo opinii

Polecane posty

powiedzcie mi mezatki i zonaci i inni w sumie tez, potrzebuje duuuzo opinii na ten temat, bo nerwy jakies mam czy to normalne ze kobieta mezata z np:7 miesiecznym dzieckiem idzie na 21:00 z kolezankami do kina a potem do clubu na drinki i tak sobie tam jest do 2:00 w nocy???

a maz???jest wszystko ok??tez sobie w nocy sam wychodzi??czy to poprostu ciota jest??i siedzi cicho

Gość zamężna a nie mężata

Gość jeśli idzie
tylko z koleżankami, a mąż ma do niej zaufanie, jeżeli w tym czasie dziecko ma zapewnioną opiekę np. ojca - to jest w porządku. A co, zazdrość Ci że ona się bawi a Ty siedzisz z dzieckiem?? :P

Oczywiście, że nie jest normalne, bo przecież powinna siedzieć w domu zakopana w pieluchy i zawalona garami. Co za ograniczenie... Może tylko dziecko mogłoby być trochę starsze, ale piszesz \"np\", więc biorę sytuację ogólnie w sensie \"czy mężatka ma prawo gdzieś wyjść bez męża\". Moim zdaniem ma.

Gość kikut333
ma ,ale nie notorycznie, a czemu razem gdzies nie mozecie isc???

29 a moim zdaniem to niesmaczne, chyba ze tak jak mowisz -okazjonalnie , tzn raz na kilka miesiecy, naprawde od okazji dla mnie to chore kiedy zona wychodzi sama w nocy i maz sam, przeciez to wystawianie zwiazku na przymusowa probe,i nie mowmy o zaufaniu, bo po alkoholu rozne rzeczy sie dzieja, my wychodzimy razem jesli mamy okazje zostawic malenstwo z zaufana osoba

podalam sytauacje:od 21:00 do 2:00 w nocy wychodzic to i ja wychodze ale do poki malenstwo nie pojdzie spac wieczorem, czyli max to 20:00 potem to juz zyje sobie moim ciepelkiem rodzinnym i tak mi dobrze, nie do pomylsenia zeby moglo byc inaczej moim zdaniem to kobitki ktore nie czuja sie zbyt dobrze w domu wychodza wieczorami i przesiaduja do nocy, to samo dotyczy sie mezow

Współczuje. Nie ma tak, że każde z was ma swoich znajomych i żona idzie z koleżankami, ty z kolegami? Wspólne wyjście chyba nie podlega wątpliwości. Okazjonalnie to dla mnie np. raz na 1-1,5 msc

Po prostu jesteście innymi osobami - Ty domatorem, żona jest bardziej towarzyską osobą.

Gość ejbisi
Sie wydała bo napisała "podałam" :P

Gość w dzisiejszych czasach to
jest bardzo częste , nie krytykuję tego też nam się zdarza jak to mówicie okazjonalnie, ale zgodzę się z autorką że taki tryb życia to kuszenie losu, nieświadomie stwarza się okazję do zdrad, i nie mówcie że Wy napewno nie zdradzicie......bo po alkoholu i przy dobrej zabawie człowiek się zapomina więc trzeba w takiej sytuacji być tego świadomym i potem nie mieć prenensji do całego świata że mąż was zdradził bo same mu stwarzacie warunki i sobie zresztą też, pozdrawiam :) i oczywiście nie życzę nikomu :)

nie zdradzilam sie bo moge teraz stwierdzic ze jestem kobieta nie facetem, nick to tylko nick :) mysle ze tylko osoby ktore wychodza beda tutaj pisaly zeby sie bronic i zabijac swoje sumienie, probowac znalezc wytlumaczenie dobre okreslenie "taki tryb życia to kuszenie losu" po za tym , osoby ktore nie czuja sie dobrze ze swoim mezem beda wychodzic szukac innej rozrywki nie jestem domatorem, lubie sie dobrze zabawic , jednak w tej sytuacji tylko z moim mezem,poniewaz jest moim jedynym przyjecielem -facetem, mezczyzna, adoratorem, z kobitkami moge pogadac i posmiac sie popoludniu, rano lub wieczorkiem zanim male pojdzie spac,wieczor i noc przy boku mojego ukochanego :) jestem pewna ze kobieta ktora dobrze czuje sie przy boku swojego faceta nie bedzie szukala dodaktowych bodzcow

piszecie cos!!

Jak dla mnie nie ma w tym nic zlego. Obecnie czasem wychodze bez narzeczonego, a on beze mnie. Nawet po alkoholu nie wpadam na glupie pomysly, ani on zwlaszcza ze nie mamy problemowo z wypijaniem za duzo. Po slubie raczej nie bedzie potrzeby zmieniac nawykow, pod warunkiem ze nadal bede miala takie fajne kolezanki, z ktorymi lubie spedzac czas. Jesli zas chodzi o dziecko- coz, 7-miesieczne to juz nie noworodek i spokojnie mozna powierzyc jego opieke męzowi- ostatecznie po to ma tez dwoje rodzicow zeby jedno moglo od czasu do czasu odsapnac. Pozdrawiam.

wychodzenie solo( jesli jest malenstwo do3 lat ) raz na jakis czas staje sie dosc powszechnym zjawiskiem ;) i mozna to nazwac normalnym .... ale matka ktora zostawia takie malenswo no coż dla mnie jest hoojową matką ;)...ale to jest tylko moje zdanie

nadija osapnac to znaczy wyjsc z kolezankami na drinka w nocy??? hehe, dobre

Gość *** * ** ** ** *** *** *** ***
moim zdaniem to normalne...nie zależnie od stanu cywilnego i liczby dzieci.

tak- odsapnac moze min. oznaczac wyjscie z kolezankami na drinka w nocy, co automatycznie nie oznacza z kolei wypicia 10 drinkow, puszczenie hamulcow a potem siebie z jakims pierwszym lepszym. zastanawiam sie skad twoja dociekliwosc w tej sprawie.

Gość hmmmmmmmmm.......

Gość ciekawe dlaczego
tą panią tak boli jak inni sobie życie organizują, póki nic złego dziecku się nie dzieje...wszystko jest ok:-)

Gość prowokejszyns