itadakimasu 0 Napisano Wrzesień 8, 2008 Jak w temacie, jaka wg Was jest najlepsza? jakich Wy uzywacie??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajnie 0 Napisano Wrzesień 8, 2008 Ładna :D A tak serio, to może jakieś classic durexa albo unimili czy coś... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasiaaa88 0 Napisano Wrzesień 8, 2008 Durexy są super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Tse Tse 0 Napisano Wrzesień 8, 2008 Jaka to nie wiem bo jestem fanką tabletek. Chyba raczej bez efektów specjalnych ? czyli tinngle i te inne wynalazki odpadają... No i raczej kupuj w aptece...bo w kiosku to nie wiadomo ile leżała i czy przypadkiem nie na słońcu i takie tam.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja ci polecam Napisano Wrzesień 8, 2008 Kup w aptece lub w dużym hipermarkecie. Polecam ci Durex Elite, nigdy mnie nie zawiodły, są powleczone środkiem nawilżającym, który łagodzi ewentualne otarcia. Upewnij się, że chłopak prawidłowo zakłada prezerwatywę, czy nie wywinęła się na lewą stronę, czy ścisnął czubek palcami, żeby usunąć powietrze. Absolutnie nie polecam prążkowanych, owocowych i innych dziwnych, na to przyjdzie też czas :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach